RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 6 2009, 17:29) Складове бреее, туй дет се намира малко над изследователския :D
Складовете ми побират по 50млн ресурс......а колкото до проблема...Много благодаря че го оправихте!!
И по моя въпрос все още няма отг !!! колко трябва да се чака за 1 прост отговор ?MaLANoChE написа:Цитат(MaLANoChE @ Jul 3 2009, 11:57) здр , хора регнах се вчера и ми изписа да обнова (онова с фигупите) , но нещо май неможах да нацеля кръгчето както трябва и почна да ми дава само 404 - not found ... това ми го дава като се опитам да се логна в ацц-то ...
ацц-то се казва MaLaNoChE
ЕДИТ : Ей хора кво става тука ?! 2 дена чакам отговор и няма ? тука администратори или модератори няма ли ?
къде пише ,че потребител трябва да чака 3 дена за отговор ? при положение ,че е писал на лс на поне 3-ма модератора и администратори ?dios написа:Цитат(dios @ Jul 7 2009, 00:12) Администратори няма. Нанотата свършиха. Редактирай си постовете с дебелия шрифт и прочети правилата на форума.
Всичко останало е спам в сериозен раздел и следващият пост, несвързан с конкретен бъг, ще носи читателска карта.MaLANoChE написа:Цитат(MaLANoChE @ Jul 6 2009, 23:46) най-после мога да влезна в ацц-то
Момко, вселената е тестова! Много те моля, прехвърли се да играеш там, където тече редовен рунд, за да спреш да се тормозиш!!!MaLANoChE написа:Цитат(MaLANoChE @ Jul 11 2009, 19:51) пак ли трябва да чакам 3 дена за да ми отговорите на 1 прост въпрос ?
"Едит : Ваканционния мод и протекцията още ли са забранени ? защото срещам много хора в мод ... ? "
неможеши ли да кажеш 1 да ? или 1 не ?charovna написа:Цитат(charovna @ Jul 12 2009, 00:14) Момко, вселената е тестова! Много те моля, прехвърли се да играеш там, където тече редовен рунд, за да спреш да се тормозиш!!!