Въпрос за проучвания

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Имам въпрос. Ако в официалните промени пише
Цитат4. Време за строежи на сгради, кораби и правене на проучвания:
Базово за играта х 8[/quote]
То защо ми се струва, че проучванията не се правят х8 ...
Прегледах темите, не видях подобна, затова отварям нова. Ако има вече зададена такава, моля да бъда извинен.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Не е само за проучванията, ами и за сградите и корабите. И за 3те просто началния коефициент от който се започва е 8. Тоест ако нямаш изсл. център ще видиш че разликата е 8 пъти, но след построяване на няколко нива времето почти не намалява и при 7-8 изсл. център разликата е около 2 пъти ;) Подобно е и със сградите и корабите.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ако това се е имало в предвид - да. Ама аз тогава по-добре да не напъвам изобщо за изсл. .. То тогава няма смисъл, а иначе сумати газ и кристал хвърлям, като сметнем, че изобщо не ми е приоритет да вадя рециклатор, че имам лоши комшии :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Ако си наблизо мога да те разбера и бих ти препоръчал друга стратегия - само на флот и без да си обираш рециклажите от битките :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не играя така ... Поне до 5к :) Нем, не знам дори къде съм, само знам кои са ми комшиите. Но искам да знам за тези проучвания. Защото едно е х8, друго е х2 ....
[color=red]

Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Сега погледнах какво е моментното положение. Утре ще разговарям с програмистите. За мен това ускорение е х 4
Не знам какво взимат за база,така че утре ще стане ясно. По-нататъшни полемики не са необходими.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Някаква промяна дали ще има или ще остане така?
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Проучванията са коригирани и вече времето е 8 пъти по-малко :ok:
Остава само и на корабите да се смъкне времето за строеж ;)
koko1234
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 17, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от koko1234 »

Няма да е лошо, да се каже от сега, дали ще има и други промени със скорости за строеж на кораби и ..... , за да може всеки да си гради стратегията.

До сега гледах да си планирам проучванията така, че изследователския център да работи без прекъсване, заради по-бавната скорост. От днес изведнъж се оказва, че за един ден мога да направя всичките си проучвания.

Сега правя флот на 4 планети и би било хубаво да знам, дали от утре случайно няма да мога да строя повече кораби само на една от тях.

Отказах се от почване на ЗНС, именно заради времето нужно за сателитите, дългото проучване и правенето на самите звезди... И няма да е лошо да се разбере дали ще правим ЗНС за няколко дни или по няколко ЗНС на ден ;)
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

По-добре да не се пипа, че и без това бая време утрепах за проучвания :D

Явно го оправиха сега, защото е четворно по-бързо от преди, ама ме е яд, че съм чакал по 4-5 часа за някои проучвания :(
Последна промяна от Nitron на пон юли 06, 2009 4:58 pm, променено общо 1 път.
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”