Хрумна ми едно предложение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Някой следващ рунд на дадена вселена да направим така,че на нас играчите да ни е по интересен рунда, само ако одобрят администрацията също така могат и те да помогнат за идеята .та мисълта ми следната ,всеки играч който иска да участва в надпреварата за парична награда е длъжен само да изпрати 100 нанокредита на административния акаунт. след края на рунд админа, ще проверавя колко нанки са изпратени и от кой играчи .след което определя паричната награда за определените места на съюзите и ацц в класацията.

Играч който не е пратил 100 нанки на административния ацц той не участва в тази надпревара, който ще си получи само купата ако спечели

Може да е налуднечева идеята , но според мен така ние ще си направим интересен рунда
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 5 2009, 20:43) Някой следващ рунд на дадена вселена да направим така,че на нас играчите да ни е по интересен рунда, само ако одобрят администрацията също така могат и те да помогнат за идеята .та мисълта ми следната ,всеки играч който иска да участва в надпреварата за парична награда е длъжен само да изпрати 100 нанокредита на административния акаунт. след края на рунд админа, ще проверавя колко нанки са изпратени и от кой играчи .след което определя паричната награда за определените места на съюзите и ацц в класацията.

Играч който не е пратил 100 нанки на административния ацц той не участва в тази надпревара, който ще си получи само купата ако спечели

Може да е налуднечева идеята , но според мен така ние ще си направим интересен рунда
Петре, лятото не ти се отразява добре :)
Последна промяна от niki_god на нед юли 05, 2009 6:55 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Само ако може да го напишеш пак, но по-бавно, че не мога да чета бързо :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 5 2009, 20:51) Петре, лятото не ти се отразява добре :)

Ники защо? според мен идеята е добра най вече ,,че 100 нанки са 2,40лв къде не си ги дал пак така ще е стимула по голям между нас играчите ;)
\

edit:Рояле, със тоя 12 клас дето съм изкарал по даскалска милостиня и това ти е много :P
Последна промяна от Mo`Money на нед юли 05, 2009 7:00 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 5 2009, 07:43) Някой следващ рунд на дадена вселена да направим така,че на нас играчите да ни е по интересен рунда, само ако одобрят администрацията също така могат и те да помогнат за идеята .та мисълта ми следната ,всеки играч който иска да участва в надпреварата за парична награда е длъжен само да изпрати 100 нанокредита на административния акаунт. след края на рунд админа, ще проверавя колко нанки са изпратени и от кой играчи .след което определя паричната награда за определените места на съюзите и ацц в класацията.

демек дай за да получиш
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 5 2009, 20:53) Ники защо? според мен идеята е добра най вече ,,че 100 нанки са 2,40лв къде не си ги дал пак така ще е стимула по голям между нас играчите ;)
\

edit:Рояле, със тоя 12 клас дето съм изкарал по даскалска милостиня и това ти е много :P
Петре, че играя за класиране, играя (пусто его, не трае ламери пред него), ама чак пък и да се заплаща, айде ся.Поне аз не съм за нанките, макар че много помагат(усетих аз :) ).
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 5 2009, 20:58) Петре, че играя за класиране, играя (пусто его, не трае ламери пред него), ама чак пък и да се заплаща, айде ся.Поне аз не съм за нанките, макар че много помагат(усетих аз :) ).

Ники то е ясно ,че се играе за кеф . но така няма да има лигяване а повечето играчи ще играят сериозно . как е при картите , като се съберем да играем белот със моите приятели ако е за без нищо 4 игри ги изиграваме за пет минути със контри и ре контри ,но като сложим примерно по 1лв на човек на игра, да гледаш тогава как се играе и викаме като кароцари :P

ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 5 2009, 20:43) Някой следващ рунд на дадена вселена да направим така,че на нас играчите да ни е по интересен рунда, само ако одобрят администрацията също така могат и те да помогнат за идеята .та мисълта ми следната ,всеки играч който иска да участва в надпреварата за парична награда е длъжен само да изпрати 100 нанокредита на административния акаунт. след края на рунд админа, ще проверавя колко нанки са изпратени и от кой играчи .след което определя паричната награда за определените места на съюзите и ацц в класацията.

И накрая на рунда ще се търсите с питолети и ножове!!! :lol:
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Кебабчета и бири за всички от топ50 ама да са със доставки да не изтървеме някой рециклаж и ако не са топли ще ги връщаме а ако бирата е студена и нея ще я върнем! За първите топ 5 може и плейбой ! :crazy_pilot:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Jul 5 2009, 20:58) демек дай за да получиш

еми да, това го правим между нас играчите ;)

Отговори

Върни се в “Off Topic”