Втори малки битки, Рунд 9
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
От работа само гърбав, друго си е алъш вериша.Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jul 1 2009, 16:36) с кирка във ръка ще стигна до върха !!![]()
![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Лъже! Не го слушайте - никви стриптизьорки миптизьорки не щя да прати - лъжеее
.
Последна промяна от LoaD на ср юли 01, 2009 5:56 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
То стриптизьорка да има,па вазелин на нас ни не требе 
Последна промяна от death4azis на ср юли 01, 2009 7:14 pm, променено общо 1 път.
живота е компот и всеки се бори за слива
Не говори такак, че не знаеш каква стриптизиорка ще ти прати Диосdeath4azis написа:Цитат(death4azis @ Jul 1 2009, 21:10) То стриптизьорка да има,па вазелин на нас ни не требе![]()
Последна промяна от grizzly на ср юли 01, 2009 7:37 pm, променено общо 1 път.
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Що с мустак ... Те ги бръснат и доде не видиш някой 30 сантов чеп да се развява изпод минижупа ... Тогава не вазелин ами ракетно гориво ще ти трябва, че да запалиш по-бързо към най-близкия небостъргач, записан в черните хроники на Бен Ладен 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Имаше един виц такъв с приятни наградки .
Отива един човек с наднормено тегло в санаториум и след месец се пребира като клечка - от 200кг станал 60кг. Питат го :
-"Абе Брато как отслабна толкова бързо"
-"Ми нареждаха ни на редица всички и пред слагат една гола яка мадама и който я фане пръв я клати , на третата седмица я хванах"
след което събеседника решава да направи същата процедура и след 2 седмици се връща 40кг и 1-вия посетил лечебното заведение го пита "
-"Фана ли мацето"
-"Не , пак бяхме в една редица , но вместо мацка от пред , гол негър с 60см пишка от заде , на 2-рата седмица му избягах..."
Отива един човек с наднормено тегло в санаториум и след месец се пребира като клечка - от 200кг станал 60кг. Питат го :
-"Абе Брато как отслабна толкова бързо"
-"Ми нареждаха ни на редица всички и пред слагат една гола яка мадама и който я фане пръв я клати , на третата седмица я хванах"
след което събеседника решава да направи същата процедура и след 2 седмици се връща 40кг и 1-вия посетил лечебното заведение го пита "
-"Фана ли мацето"
-"Не , пак бяхме в една редица , но вместо мацка от пред , гол негър с 60см пишка от заде , на 2-рата седмица му избягах..."
[color=#000000]RageForYou [/color]