маани го, спече сеroflrofl написа:QUOTE (roflrofl @ Jul 1 2009, 18:54) координати?![]()
![]()
Рефрешъри къде сте?
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
тебе те чакам с багерите да помагашFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jul 1 2009, 19:28) Вие май и копането ви е повече у форума я бегайте в играта и си стягайте мързеливите микерета в мините![]()
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Щом на 300 точки летя през 11 системи за час , значи може и да е по злеNedospivko написа:QUOTE (Nedospivko @ Jul 1 2009, 21:06) по принцип съм много слаб на тази игрицаамааа за какво ти е рефрешер в началото на играта ??? не вярвам някой да лети повече от 40 минутки в съседна система
ама вие си знаете
![]()
[color=#000000]RageForYou [/color]
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
В последствие се оказва, че явно наистина има много хора, играещи с рефрешър. Аз първо си мислех, че ламетата си измислят. Миналия рунд dindo ми пращаше празно съобщение при всяка атака, та се чудех какво става. След като взе да ми обяснява, че съм имал "рефрешър на 5 минути" ми стана ясно колко разбира от тая игра, а оттам и заключението, че всичко е мит. Явно не е. Не че пречи да не си четеш ЛС-тата и да пресрещнеш 5те кръста и 50 транса на заблудения нападател, ама е много тегава тая работа. Не си струва усилието.
Fairplay.
Последна промяна от LoaD на ср юли 01, 2009 7:54 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- mega_alien
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
- Контакти:
Ахам той dindo и на мен ми пращаше ...
Обаче ако си имаш някой да те сийтва си е 100 пъти по-добре ...
Двама приятели така спечелиха 1 рунд на хановете половината време играеше единия другата половина другия ... Все една е един човек само сменя компа .
Даже накрая като им изпратиха купата казаха, че и е счупен единия лъч и те им изпратиха още 1 за да си има и за двамата
Двама приятели така спечелиха 1 рунд на хановете половината време играеше единия другата половина другия ... Все една е един човек само сменя компа .
Даже накрая като им изпратиха купата казаха, че и е счупен единия лъч и те им изпратиха още 1 за да си има и за двамата
Последна промяна от mega_alien на ср юли 01, 2009 8:24 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .
[/b]
[/b]
mega_alien написа:Цитат(mega_alien @ Jul 1 2009, 20:15) Ахам той dindo и на мен ми пращаше ...
Даже накрая като им изпратиха купата казаха, че и е счупен единия лъч и те им изпратиха още 1 за да си има и за двамата![]()