Старт Рунд 17, Вселена SPEED

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Jun 29 2009, 18:26) Рояле, ти си играл с макс мини газ и знаеш за колко сейвъна ти стига газта. 4-5 най много. За полети през галактика, не можеш и да си помислиш. А газта от собствени битки за колко точно полета стига? /особено пък на високите точки/ А пък ако разчиташ на газ от кражби, всички останали трябва да са в мод поне една седмица, за да събереш газ за 1 полет. Не знам как се лети без газ аз?! Някой ако знае може да сподели.... А пък кражбата на чужд рециклаж е мираж, освен ако не ти е в двора. И то не ти трябва газ само за полети, ама тва е друга тема...

ПП: Нямам предвид флоти от по 100 кръста или 100 бойни, да вметна само.

Мотивация на рециклиращ полет! Каква ще е ползата от това мотивиране, при положение, че атакуващия си гласи атаката с боен флот според рецките/танкерите, а защитника ако влезе навреме за по малко от 14-15 мин не може да стигне до собствен координат. Или ще има промяна? И ако има такава, ако може да се разясни по-подробно.
Газ се намира, обикновенно мините ми за газ са 0 ниво.
Мотивация на рециклацията по принцип не е лошо, щото има моменти когато литваш без да нагласяш, лошото е че е за владеещите наносилата.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Dracula написа:Цитат(Dracula @ Jun 30 2009, 11:27) Защо трябва да е двустранна?Ако даден съюз, е по-слаб той със сигурност няма да обяви война, за печелят другите БТ :)

Също да попитам защитниците който са си построили щитове няма да има смисъл да ги бие някой защото те не дават БТ, а тези без щитове на малко точки ще дават повече БТ отколкото е трябва :)
Защото е смешно, литваш по някой, който никога не си забелязвал, секунди преди удара му обявяваш война и взимаш двойно повече БТ. Така мисля, имаш право на 3 войни => на 3 гарантирани удара с х2 бойни точки. Избягва се обявяването на война върху явно по-слаб съюз. Поне ще се биеш с равностойни за х2 бт, т.е. наистина ще имат тежест тези бт.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
grizzly
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 26, 2009 5:06 pm
Контакти:

Мнение от grizzly »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 30 2009, 12:08) Защото е смешно, литваш по някой, който никога не си забелязвал, секунди преди удара му обявяваш война и взимаш двойно повече БТ. Така мисля, имаш право на 3 войни => на 3 гарантирани удара с х2 бойни точки. Избягва се обявяването на война върху явно по-слаб съюз. Поне ще се биеш с равностойни за х2 бт, т.е. наистина ще имат тежест тези бт.
Хубу равностойни ама ако са страхливи кога ще стане това чудо ?
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Ми когато едните гонят, а другите само бягат - на това война ли му викаш :lol:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Dracula написа:Цитат(Dracula @ Jun 30 2009, 19:45) Хубу равностойни ама ако са страхливи кога ще стане това чудо ?
ако САЩ обявят война на Германия, а последните се крият, бягат и 'ич не желаят да дават коментар - как мислиш, чудо (като Трета световна) ли ще го наречеш или просто гавра ? целта тук е да се избегне последното като опция, сиреч - need balls, сиреч обявяваш война някому и ако не ти отвърне - форума е твой, храчи на воля
понеже досега бе трудно да се открие логика и смисъл на иначе "кадърните" обвинения в страхливост и т.н., нека има и нещо по-лесно и очевидно :)
Последна промяна от LoaD на вт юни 30, 2009 11:55 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Oregonn
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 27, 2009 2:16 pm
Контакти:

Мнение от Oregonn »

Всичко си е добре, само тези бойни точки ... според мен начисляването на бойни точки е добре да си остане "по старому", а пък да се измисли сумиране на отнемате бойни/ресурсни точки в битка.
Докато пишех горните редове ми дойде мисълта, ако се направи отнемането на бойни точки, тези акаунти, които нямат такива, може да им се начисляват - (минусови),които да се изваждат от статистическите...
Потребителски аватар
nokia
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 25, 2009 4:46 pm
Контакти:

Мнение от nokia »

Предлагам когато се регистрира потребител поне главната му планета да е с фиксирани полета примерно 200,защото така много хора биват ощетени от случайния избор и съответно се налага да купува полета за да развие високи нива ма сградите,мисля че има резон в това.
[u]Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит.[/u]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Високи нива на кое в спиида? 160-170 полета 99% от играчите не могат да ги запълнят...
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
nokia
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 25, 2009 4:46 pm
Контакти:

Мнение от nokia »

Принципно говоря,дори 1% да са тези които използват повече полета
[u]Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит.[/u]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

И какво ще рече "има резон" за 1%? Ако някой реши да си максва Фабрика за роботи или Резервоар за газ, така или иначе трябва да е наясно, че се е набутал. :) При максимално ниво тертети, корабостроителница, мина за кристал и мина за метал, и изследователски център, без да броим 10 роботи, 7 търговски и складовете, не успях да запълня 190-те полета на главната си наскоро, така че дишай. :)
Последна промяна от LoaD на ср юли 01, 2009 2:03 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”