Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Аз не съм кръстоска, аз съм чистокръвно животно и не ме приравнявай със симпатични чифтокопитни пожарникари туко-така с леко лъжливо краче, ако обичаш. Много банани има да ядете вие, едноклетъчните, докато се научите като нас да се катерите добре и да биете шамари и с крака.
Последна промяна от LoaD на пон юни 29, 2009 7:51 pm, променено общо 1 път.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 29 2009, 21:44) Аз не съм кръстоска, аз съм чистокръвно животно и не ме приравнявай със симпатични чифтокопитни пожарникари туко-така с леко лъжливо краче, ако обичаш. Много банани има да ядете вие, едноклетъчните, докато се научите като нас да се катерите добре и да биете шамари и с крака.
Па и знаело произхода на чуждиците, животното... Брей, въй!
koko1234 написа:Цитат(koko1234 @ Jun 30 2009, 02:04) Би ми било интересно обяснение, защо са обречени при добив x8? Явно нещо не мога да вникна достатъчно на дълбоко.
koko1234 написа:Цитат(koko1234 @ Jun 30 2009, 02:04) Би ми било интересно обяснение, защо са обречени при добив x8? Явно нещо не мога да вникна достатъчно на дълбоко.
Ще видиш че ще ти е малко даже и х8 като имаш някой комшия от хиените