Що за тъпотия ?
Нали уж атаките бяха спрени до 30.06.09 - 20:00. И аз спокоен си излезнах от играта , и като се прибрах какво да видя, флотата ми я няма, като умишлено не направих сейвън уж спокоен, че няма опастност. Ебаси педерастията.
По-зле администрирана игра от тази игра не съм виждал. 15 минута чакам 'код' да си изтрия акаунт, дори и форумното ви време не е сверено. И аз очаквам хора като Вас да администрат игра правилно... ами няма как да стане този номер.
По-зле администрирана игра от тази игра не съм виждал. 15 минута чакам 'код' да си изтрия акаунт, дори и форумното ви време не е сверено. И аз очаквам хора като Вас да администрат игра правилно... ами няма как да стане този номер.
Последна промяна от Zdrfk на пон юни 29, 2009 11:36 pm, променено общо 1 път.
- Maverick
- Редник (Private)
- Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
- Контакти:
Чети по добре и тогава изказвай мнението си : Поради продължаващи проблеми със сървъра,атаките пиратския полет и шпионажа са спрени до утре(днес) 29.06.2009, 20:00 часа.Zdraffko написа:Цитат(Zdraffko @ Jun 30 2009, 01:27) Нали уж атаките бяха спрени до 30.06.09 - 20:00. И аз спокоен си излезнах от играта , и като се прибрах какво да видя, флотата ми я няма, като умишлено не направих сейвън уж спокоен, че няма опастност. Ебаси педерастията.
Глупости, пълни глупости... ТОЧНО СИ ПИШЕШЕ ДО 30 ! Съквартиранта ми може да го потвърди и също така и още един човек. След като стана 20:02 /29.06/ пуснах 7 шпионажа и 20 минути не получих информация за полетите си, а малко след това видях,че 'този вид мисии' били спрени до 30.06.09 - 20:00. Според теб ще идвам ли тук да си съчинявам истории и да пиша глупости ?Maverick написа:Цитат(Maverick @ Jun 29 2009, 22:33) Чети по добре и тогава изказвай мнението си : Поради продължаващи проблеми със сървъра,атаките пиратския полет и шпионажа са спрени до утре(днес) 29.06.2009, 20:00 часа.
здравко е прав и беше точно така.. аз също бях зарязал всичко, но ми се обади съотборник да каже, че атаките били пуснати...
@ здраФко пиши на съпорта и ще ти въстановят загубите
Едит: постни поне битката като пускаш темата в трибуната
@ здраФко пиши на съпорта и ще ти въстановят загубите
Едит: постни поне битката като пускаш темата в трибуната
Последна промяна от stan4o на пон юни 29, 2009 11:44 pm, променено общо 1 път.
Аз си изтрих акаунта... няма смисъл. Не ме е яд за това, което съм загубил. Не ме е яд за загубеното време. Яд ме е на това как могат да се допускат такива идиотски грешки.stan4o написа:Цитат(stan4o @ Jun 29 2009, 23:39) здравко е прав и беше точно така.. аз също бях зарязал всичко, но ми се обади съотборник да каже, че атаките били пуснати...
@ здраФко пиши на съпорта и ще ти въстановят загубите![]()
Едит: постни поне битката като пускаш темата в трибуната![]()
@Maverick : Е добре, колега, как така аджеба всички получаваме съобщение че атаките "били" спрени до 30.06, а ти твърдиш, че няма такова нещо
Последна промяна от Zdrfk на пон юни 29, 2009 11:51 pm, променено общо 1 път.
значи всеки говори за различно съообщение...
здравко за съообщението което се получава като пуснеш полет, а маверик за личното изпратено от администрацята в неделя. наистина този път нямаше съобщение че се удължава срока на спрените атаки, и наистина имеше един период (около 10 мин) в който пуснатите флоти увусваха, а при опит да изпратиш нов полет се появяваше съобщението за което говори здрафко
П.С.колко пъти написах думата съобщение?
здравко за съообщението което се получава като пуснеш полет, а маверик за личното изпратено от администрацята в неделя. наистина този път нямаше съобщение че се удължава срока на спрените атаки, и наистина имеше един период (около 10 мин) в който пуснатите флоти увусваха, а при опит да изпратиш нов полет се появяваше съобщението за което говори здрафко
П.С.колко пъти написах думата съобщение?
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Да . Имаше кратък период в които спряхме пак полетите - докато се отстрани проблема. Масово съобщение не е пускано защото се работеше по него и ако не беше отстранен бързо нямаше да има отново атаки . Но проблема бе отстранен /засега / .Когато се спират атаките - пускаме съобщение в форума и масово в играта .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Хаха. А тогава защо е писало съобщение че са спрени до 30.06. 20:00? Да си бехте оставили 29.06 20:00 и да бехте пуснали полетите с 10-15 мин закъснение както каза? В последно време доста такива уж недоразомение стават. И сега момчето какво прави? Набутал сумати пари за наното и най вече време за игра? Нищо вас не ви интересува нали? Смешна работа. Банвайте ме правете какво искате ама е време да се стегнете. Сумати играчи си загубихте с тея простотий.
Карбанкал- казах че не е имало официално съобщение за спиране на атаките . Реално имаше спиране докато се работи . Той е видял съобщението пратено в полета си. Но без официално съобщение - защо си заминал флота . Препоръчвам му да пише на обратна връзка . Там админа ще реши проблема . На теб ти препоръчвам да не се правиш на адвокат .
Карбанкал- казах че не е имало официално съобщение за спиране на атаките . Реално имаше спиране докато се работи . Той е видял съобщението пратено в полета си. Но без официално съобщение - защо си заминал флота . Препоръчвам му да пише на обратна връзка . Там админа ще реши проблема . На теб ти препоръчвам да не се правиш на адвокат .
Последна промяна от Gru4avio на вт юни 30, 2009 5:31 pm, променено общо 1 път.