1. Да ще има разместване, това е идеята.Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jun 29 2009, 14:18) Мисля, че тук е мястото да задам няколко въпроса относно промените:
1) След всяка третина ще има ли разместване на координатите на играчите?
2) Ако на акаунтът ми му затрият всички планети(сиреч [::]) в края на 1вата третина примерно, ще получа ли нова главна такава за 2рата третина?
3) Ако на акаунтът ми му затрият всички планети, значително време преди края на 1вата третина, то акаунтът ми ще бъде изтрит за неактивност преди началото на 2рата поради невъзможност да се логвам и по този начин акаунта отпада от класирането така ли?
Надявам се въпросите да помогнат за изясняване на промените и се извинявам предварително ако на някой от тях е отговорено по някакъв начин и не съм разбрал![]()
2. Да ако акаунта ти не е изтрит поради неактивност, т.е. 30- дни не си играл или 30 дни си бил без планети, то ще получиш главна планета в следващата третина.
3. Ако акаунта бъде изтрит от списъка на играчите по каквато и да е причина, акаунта с който завършиш последната третина няма да получи точките от стария акаунт за крайното класиране. Това важи и за хората които по каквито и да е причини създадат нов акаунт, различен от стария. Важи и за случаите когато се създаде нов акаунт с име като стар акаунт. Точките ще се вържат по id на играч, не по име на акаунт.
CORWIN: когато даден акаунт е наказан до края на рунда, то той наистина ще е до края - демек, няма да може да играеш с него в следващата третина !!! (за информация на "обичайните заподозрени")