Въпрос за регистрациите

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

stoff написа:Цитат(stoff @ Jun 29 2009, 14:54) Как да се регистрирам за новия рунд?Пробвам ама не става.Началото на регистрациите ли не е започнало?
Цъкаш на "регистрация" и... ;) Регистрацията ти ще се запази, след като почне рунда. Обявили са го за утре, уж. До тогава може да си "тренираш" в детмач режима, който е в ход. Запазваш си акаунта, но с новите проемни, не знам дали си запазваш координатите във вселената.
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

stoff написа:Цитат(stoff @ Jun 29 2009, 21:20) Аз мислих,че ще трябва да се правят отново акаунти,защото пише,че има 0 регистрирани играчи.Когато започне новият рунд ли ще се отбележат играчите?
Тази информация за броя играчи на първата старница, никога не отговаря на истината или поне не се обновява редовно, като гледам ;) В случая рунда е свършил и е вярна, защото се провежда детмач ;)
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

Nitron написа:QUOTE (Nitron @ Jun 29 2009, 19:10) Цъкаш на "регистрация" и... ;) Регистрацията ти ще се запази, след като почне рунда. Обявили са го за утре, уж. До тогава може да си "тренираш" в детмач режима, който е в ход. Запазваш си акаунта, но с новите проемни, не знам дали си запазваш координатите във вселената.
координатите не се запазват, особено след промените с цел "сгъстяване" на играчите в новия рунд :P
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”