Старт Рунд 17, Вселена SPEED

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jun 29 2009, 09:44) Вместо да избирате от емнайсе коефициента 1:2,2:1,7:3,9:13 и прочие,не би ли било по-лесно и "по-балансирано"(бах колко често и неправилно се употребява тази дума вече) просто да се въведе това прословуто отнемане на бойни точки?"Най-умния" коментар,който прочетох и беше против това отнемане,гласеше нещо подобно:"Отнемането на бойните точки е като да отнемеш медалите на ветеран от войната."Ами не,това няма нищо общо с медали,ветерани,пушки,окопи и прочие.Бойните точки се начисляват за умения(дебнене,стациониране на флота,организиране на рециклаж и атака и т.н.),удрят ти флота->липса на умения->загуба на бойни точки.Всичко да си остане като сега,а ако се въведе това ще се ограничат малките акаунти с "големите бойни точки",които толкова ву бъркат в здравето.

бтв Съгласен съм с Роял за цялостното премахване на меню Статистика.Има си меню Сложно търсене,за да видиш кои са ти "бели" и това е,а дали са ти в обхвата заради бойни или ресурсни точки...атака и ще разбереш.
дам ще е супер да се губят Wp при загуба...
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 29 2009, 12:48) дам ще е супер да се губят Wp при загуба...
Има логика в това :ok:

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
greg
Редник (Private)
Регистриран: вт окт 30, 2007 2:12 pm
Контакти:

Мнение от greg »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 29 2009, 11:59) Съгласен съм с Starfightera.Не е зле да е задължително поставянето на всички битки във форума за да е всичко прозрачно.Принципно да не се дават wp преди да са поставени във форума въпреки че осъзнавам че така ще е по сложно за администриране...
Тааа... според вас - колко от регистриралите се играчи за рунда пишат и четат във форума :74: или тях кучета ги яли ... упс забравих - като не влиза във форума , негов си проблем а :lol:
А по този начин ще икономисаме и по някоя сондичка - що да спайвам, като убавеца и без това ще си качи задължително битките и аз прясно прясно - ще си получа инфото , до къде е стигнал в развитието си ...
Задължително хахаха :bravo:

Аз съм за отпадане на въпросното чудо бойна точка - намирам го за безполезно и дори вредно :P
QUOTE [color=green]Пази Боже сляпо да прогледа.Дай на глупака власт и му гледай сеира.[/color][/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Наистина е вредно - както едно време хората започнаха да се окопават, заради точките, така кефа от летенето стана... стратегия за място в класацията. Но не е безполезно - благодарение на поредната недосмислица преди 2 години, сега е немислимо да не се признават заслугите за битките на тоя и оня... ще е катаклизъм. Пак. Така че с удоволствие ще наблюдавам бъдещите рундове с подобни промени, само така е начина да се стигне до нещо добро, смислено и да се избършат акитата из космоса и по джамовете на кръстовете, завещани от "доброто старо време". :}
Последна промяна от LoaD на пон юни 29, 2009 3:29 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Ако сега един човек бие 7 транса на един новобранец, печели толкова бойни точки, колкото ако е строшил 1 кръст. С новата система ще е необходимо да строши хиляда за да се случи същото. Т.е. тежеста се измества към стойностни битки, такива срещу боен флот ще носят точки, биенето по друга флота, ще е излишно и ще се прави само за да си отвориш планета за обиране с меги, но не и за да трупаш бойни точки. Имаме още няколко дни да прецениме колко точки ще носи всеки тип кораб, надявам се до рестарта да сме сметнали колко да са.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

freeico написа:Цитат(freeico @ Jun 29 2009, 16:39) Ако сега един човек бие 7 транса на един новобранец, печели толкова бойни точки, колкото ако е строшил 1 кръст. С новата система ще е необходимо да строши хиляда за да се случи същото. Т.е. тежеста се измества към стойностни битки, такива срещу боен флот ще носят точки, биенето по друга флота, ще е излишно и ще се прави само за да си отвориш планета за обиране с меги, но не и за да трупаш бойни точки. Имаме още няколко дни да прецениме колко точки ще носи всеки тип кораб, надявам се до рестарта да сме сметнали колко да са.
едно ще попитам... защо го правите искате да не се лети кръстете спееда само за миниори ии готовоо ... така ии не разбрах смисъла от въвеждане на играта искате да я направите по сложна е браво успяхте а за новаците ако има такива те какво биха разбрали от тая система.... както ии да е... браво хубава попара надробихте без да се убижда някой админ просто изказвам мнение .... :dizzy:

edit ако толкова много желаете да премахнете ацц-та на малко точки да седят и да трупат wp направете един праг минаваш 50к ии можеш да бъдеш атакуван от всеки а не с някакви сложни системи за бойни точки то дори ГАЗТА НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ХАРЧА .........
Последна промяна от Crashedd на пон юни 29, 2009 3:58 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

freeico написа:Цитат(freeico @ Jun 29 2009, 17:39) Ако сега един човек бие 7 транса на един новобранец, печели толкова бойни точки, колкото ако е строшил 1 кръст. С новата система ще е необходимо да строши хиляда за да се случи същото. Т.е. тежеста се измества към стойностни битки, такива срещу боен флот ще носят точки, биенето по друга флота, ще е излишно и ще се прави само за да си отвориш планета за обиране с меги, но не и за да трупаш бойни точки. Имаме още няколко дни да прецениме колко точки ще носи всеки тип кораб, надявам се до рестарта да сме сметнали колко да са.
А защо не смените изцяло системата за бойни точки. Несвместими с играта ли са? :) Принципно на два пъти имах идеи за формиране на бойните точки, едната беше като % от ресурсниет точки, да се начислява, а другата от изгубените и спечелените битки и т.н. Много по-обективно ще е. Тъй като и сега битките дали ще са срещу 1000 транса или 1000 кръста срещу 200 кръста, не е голяма разликата. То и без това боя на транспортен флот най-вече е на високото, от колкото на ниското :)
Последна промяна от RoYaL на пон юни 29, 2009 4:00 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jun 29 2009, 17:51) едно ще попитам... защо го правите искате да не се лети кръстете спееда само за миниори ии готовоо ...
Ако си мислиш, че ще те подмина и тебе - няма, щот туко виж най-сетне случа на човек, който знае какво приказва, anyway :) . Моля (за 468-ми път) за дефиниция на думата "миньор" във вселена с ограничени мини, които се скриват на първата седмица още от 3-месечния рунд, и неограничен брой кораби.

Глупав съм, но за сметка на това и некадърен - от космос нямам никакво понятие, камо ли за разни кораби. Затова желая да ми се обяснява подробно, ако някой не може да обясни както точно е искал да каже или по-зле - няма представа какво е искал да каже, ще го приема за по-нисша твар от мен. :>
Последна промяна от LoaD на пон юни 29, 2009 4:20 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jun 29 2009, 17:51) ГАЗТА НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ХАРЧА .........
И аз ще питам едно - ти от къде ще имаш газ? :) Щот според мен газта ще е основен проблем във вселената.

Сериозно! Според мен газта ще е проблемна и то много.... Помислете за астероидите, или увеличете броя планети, или нивата мини.... Не знам, което си изберете.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

steff1 написа:Цитат(steff1 @ Jun 29 2009, 18:18) И аз ще питам едно - ти от къде ще имаш газ? :) Щот според мен газта ще е основен проблем във вселената.

Сериозно! Според мен газта ще е проблемна и то много.... Помислете за астероидите, или увеличете броя планети, или нивата мини.... Не знам, което си изберете.
А, не! Стига леснотии! Мината за газ е до 25то ниво. Което е достатъчно улеснение. Ще си грабите газ от атаки, и от рециклажи на чужди и собствени битки, като са ви празни астероидите :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”