Dios

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 29 2009, 07:43) ей Миос ли беше или не знам как беше така ли убеждаваш играчите хвърлили хиляди нанки в един рунд да се регнат отново като наричаш акаунтите им смешни,по твоята тъпа логика значи всички извън топ 10 по ресурсни точки са смешни,така ли да те разбирам...мислех че си добър админ ама май не си аз ако съм ти работодател за тези твои думи щях да те уволня!Не ти прави чест да говориш така,давай си каквито искаш мнения но не обиждай играчи,най малкото ти като като админ би трябвало да се държиш на ниво с изказванията си,и да бъдеш по-обективен,няма смешен акаунт според мен.Ти не знам как си позволяваш да твърдиш тези неща!Аз лично никога не съм наричал някой акаунт"смешен"всеки си играе както си иска,и както може.Аз в частност може да не съм много добър играч имам какво да уча още,новобранец съм още,ще дойде времето да опитам и топ акаунт да играя,може да се справя,може и да не се справя,времето ще покаже.Но наистина отговори ми какво значи това смешен акаунт?

не исках да се меся в спора кой-какъв е ама тука приятелю, не си прав.Познавам Любо(диос) от самото начало на игратата 1-рунд на 1-вселена.Играли сме заедно доста време и се познаваме отлично(чуваме се по телефона редовно).Играл е в топа,играел и с боен акаунд,играл е,играел и пак е играл та чак се е наиграл :a013: :a013: :a013: познава играта по-добре от майка си и мога пари да заложа че е един от най-добрите админи както и играчи който познавам.а освен това е много стабилен и свестен човек.трябваше да преглътнеш неговия коментар спред мен.има достатъчно хора на който да отговаряш за обиди към теб,та и диос да намесваш.знаеш че всеки има различно мнение и виждане за играта и той просто изкава неговата гледна точка и не беше нужно да му отговаряш.

п.п.лоша дума за теб няма да кажа,но за диос 100% не си прав.
Последна промяна от slabaka122 на пон юни 29, 2009 11:49 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

мортале, регни се сега в някоя вселена, играй си сам и по правилата... влезеш ли в топ5, начи всички сме грешили за теб :)
обаче без съюз ;) ще е интересно :P
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Ех Любо, Любо и за теб приложиха втората част от подписа ми :) .
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
roflrofl
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 22, 2009 7:20 pm
Контакти:

Мнение от roflrofl »

Мортале, преди мислех, че си идиот, сега съм убеден :lol: А колкото до "миос", пали свещи, вари жито и отправяй молитви до Господ, Аллах, Буда, Яхве, Кама, Сутра и който още се сетиш диос да не играе срещу тебе, че ще ти направи ....ауспуха на кръста много широк.

Бтв, както 1вия месец на спийда играеше за играта, за битките, не те интересуваха рециклажите(цитирам те), така бързо се премести в Ламез...заради рециклажите ... :lol: Ей, като ветропоказател си, братче(или фурнаджийска лопатка) - накъде те духнат, натам се врътнеш... ;)
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

На Диос като му каца флотата на планетата в играта, му се тресе бюрото под компютъра...Портал ли си, мортал ли си...Тая стратегия с бойните точки дето ти я играеш, той я е измислил преди май беше около 3 години(може и да греша)...Щом казва, че акаунта ти е смешен-вервай ми- не лъже,щотопразни приказки не говори.
П.П и него няма кой да го уволни- той уволнява :a055:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

EvilForce написа:QUOTE (EvilForce @ Jun 29 2009, 14:58) На Диос като му каца флотата на планетата в играта, му се тресе бюрото под компютъра...Портал ли си, мортал ли си...Тая стратегия с бойните точки дето ти я играеш, той я е измислил преди май беше около 3 години(може и да греша)...Щом казва, че акаунта ти е смешен-вервай ми- не лъже,щотопразни приказки не говори.
П.П и него няма кой да го уволни- той уволнява :a055:
искрено ти го пожелавам :)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Преди 2 години беше още 1вия рунд в 1ва вселена, в който бойните точки участваха в класирането и класацията беше само по тях ;) С ник Аманда диос още тогава показа недостатъците на тази система на класиране като спечели рунда на ~15-20к точки ако не се лъжа (Не и без помощта на юда обаче който се изтри след като направи нещо уникално и малко преди края беше излязал 1ви с огромна преднина). Така че ивъла е много прав - имай малко уважение и приеми критиките от играчи доста по-опитни от теб :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 29 2009, 10:43) ей Миос ли беше или не знам как беше така ли убеждаваш играчите хвърлили хиляди нанки в един рунд да се регнат отново като наричаш акаунтите им смешни,по твоята тъпа логика значи всички извън топ 10 по ресурсни точки са смешни,така ли да те разбирам...мислех че си добър админ ама май не си аз ако съм ти работодател за тези твои думи щях да те уволня!Не ти прави чест да говориш така,давай си каквито искаш мнения но не обиждай играчи,най малкото ти като като админ би трябвало да се държиш на ниво с изказванията си,и да бъдеш по-обективен,няма смешен акаунт според мен.Ти не знам как си позволяваш да твърдиш тези неща!Аз лично никога не съм наричал някой акаунт"смешен"всеки си играе както си иска,и както може.Аз в частност може да не съм много добър играч имам какво да уча още,новобранец съм още,ще дойде времето да опитам и топ акаунт да играя,може да се справя,може и да не се справя,времето ще покаже.Но наистина отговори ми какво значи това смешен акаунт?

....... О, свещена простота !!!
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”