бира

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

RageForYou написа:Цитат(RageForYou @ Jun 28 2009, 00:49) прав си, трябва да се отвори тема за бирата. Но за децата, нали уЖ има закон да не се продават цигари и алкохол на деца под 18 години. Виждал съм как се прилага този закон само веднъж!
А сега ми кажи за бирата :) Аз съм привърженик на Болярката и другите на същата пивоварна (балканско, швейк...).
Колкото до закона - "Бръснарницата" (малък квартален магазин) си ми продават на общо основание още от '99. Смениха се собственици, продавачи преместиха магазина в нова сграда, смениха му името (и пак си за народонаселението остана "Бръснарницата") та там до момента дори веднъж не са ми отказали да ми продадат. Същевременно в "Кварталното магазинче" (или кауфланд) почти всеки път ми искат лична карта. На центъра, в ЦБА ту ми искат, ту не ми искат... като обикновенно ми искат, когато не си нося личната и минавам метър с всякакви други доклументи. В кафетата редовно не ми искат... вие сте на ход, така че давайте.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Леден дракон написа:QUOTE (Леден дракон @ Jun 28 2009, 01:26) А сега ми кажи за бирата :) Аз съм привърженик на Болярката и другите на същата пивоварна (балканско, швейк...).
Колкото до закона - "Бръснарницата" (малък квартален магазин) си ми продават на общо основание още от '99. Смениха се собственици, продавачи преместиха магазина в нова сграда, смениха му името (и пак си за народонаселението остана "Бръснарницата") та там до момента дори веднъж не са ми отказали да ми продадат. Същевременно в "Кварталното магазинче" (или кауфланд) почти всеки път ми искат лична карта. На центъра, в ЦБА ту ми искат, ту не ми искат... като обикновенно ми искат, когато не си нося личната и минавам метър с всякакви други доклументи. В кафетата редовно не ми искат... вие сте на ход, така че давайте.
Недей пробва АТАМАН , ще згрешиш , повяврвай ми , това е една плевенска бира(боза) .

Иначе не отказвам на Бекс , Загорка , Каменица , Туборг , Хайнекен , Стела Артоа , Кайзер , Холстен и т.н Общо взето това са мойте фаворити :)
[color=#000000]RageForYou [/color]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Драконе и на мен ми искат навсякъде лична карта с изключение на 2 места- една денонощна бутка в Кюстендил и покрай университета ^^ Навсякъде другаде ако искам да си взема нещо егати споровете се водят дали съм или не съм на 18...

Като бири принципно от много време насам съм си фен на Каменицата, но има и други бирички дет си ми харесват - преди доста години пих Бургаско, което не беше особено зле, Загорка ми понася, Ариана не... Бекса става горе долу и общо взето така... Бира ли е- пие се ^^
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

Предпочитам левче шуменско или каменюга пред 2 и 50 малък туборг примерно , пиите си го вии :р
Последна промяна от xeb на нед юни 28, 2009 9:33 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Шуменско + поляците имат една много добра - Zywiec ;)

А иначе и на мен, напоследък, почнаха на много места да ми искат лична карта за щяло и нещяло... въпросът е че повечето не могат да си направят сметката че ако имам шофьорска книжка, то имам 18...
Който се смее последен - сам пада в него ;]
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

Холстена е боза, пробвах един път с един колега от пластмасово шише, имаше си баш вкус на боза.
Иначе аз съм привърженик на загорката. И винаги отлепвам етикети, дефект, какво да ме правите, нямам си мумиченце за събличане, та събличам бирени бутилки.
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

ааа - на мен никога не са ми искали лична карта - аааа .

П.П - Бира пих една -тази година - май Ариана беше . Другата година ще пробвам друга марка.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

ВСИЧКО в пластмасова бутилка става гадно. Относно Шумката - тая премиума май най-много ми допада. Кога викате имате време за по бира?
@дебнещ - аз само гърлата им оголвам.
С искането на лична карта до някъде е правилно, но... имах една учителка навремето - Г-жа Ваня Иванова, много свестен човек, преподаваше ми по Биотехнологии в средното. Та тя твърдеше нещо от сорта: че то бирата не е алкохол - по-скоро може да се възприеме като храна. Ако ще се предупреждаваме за гадни бири - най-противна ми беше една София, а пък пиринското след първата глътка директно го изсипах в кенефа на влака без да си развалям вкуса повече....
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

Загорката кат че има повечко спирт и боли глава от нея , ма на работа бива , кат немаш време в почивката да удариш 3 шуменски , пиеш идна загорка :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Абре по сладко нещо от домашната ракия няма , това е доказан факт :a055:
[color=#000000]RageForYou [/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”