Dios
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
ей Миос ли беше или не знам как беше така ли убеждаваш играчите хвърлили хиляди нанки в един рунд да се регнат отново като наричаш акаунтите им смешни,по твоята тъпа логика значи всички извън топ 10 по ресурсни точки са смешни,така ли да те разбирам...мислех че си добър админ ама май не си аз ако съм ти работодател за тези твои думи щях да те уволня!Не ти прави чест да говориш така,давай си каквито искаш мнения но не обиждай играчи,най малкото ти като като админ би трябвало да се държиш на ниво с изказванията си,и да бъдеш по-обективен,няма смешен акаунт според мен.Ти не знам как си позволяваш да твърдиш тези неща!Аз лично никога не съм наричал някой акаунт"смешен"всеки си играе както си иска,и както може.Аз в частност може да не съм много добър играч имам какво да уча още,новобранец съм още,ще дойде времето да опитам и топ акаунт да играя,може да се справя,може и да не се справя,времето ще покаже.Но наистина отговори ми какво значи това смешен акаунт?
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
абре човеко има лични пиши му там -това 1воm0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 29 2009, 10:43) ей Миос ли беше или не знам как беше така ли убеждаваш играчите хвърлили хиляди нанки в един рунд да се регнат отново като наричаш акаунтите им смешни,по твоята тъпа логика значи всички извън топ 10 по ресурсни точки са смешни,така ли да те разбирам...мислех че си добър админ ама май не си аз ако съм ти работодател за тези твои думи щях да те уволня!Не ти прави чест да говориш така,давай си каквито искаш мнения но не обиждай играчи,най малкото ти като като админ би трябвало да се държиш на ниво с изказванията си,и да бъдеш по-обективен,няма смешен акаунт според мен.Ти не знам как си позволяваш да твърдиш тези неща!Аз лично никога не съм наричал някой акаунт"смешен"всеки си играе както си иска,и както може.Аз в частност може да не съм много добър играч имам какво да уча още,новобранец съм още,ще дойде времето да опитам и топ акаунт да играя,може да се справя,може и да не се справя,времето ще покаже.Но наистина отговори ми какво значи това смешен акаунт?
2ро маи не си от тие с хилядите нано
3 не те виждам да си му работодател ...а и ако незнаеш админите тука са малко като маика тереза ....бачкат само заради това да я има играта ...пари нз да са почнали зимат ...така че иди си пии хапчето и после в леглото ....
п п МИОС
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
мортале нищо лично но съм съгласен с пепо ;пп диос е човек на мястоPipo написа:Цитат(Pipo @ Jun 29 2009, 09:59) абре човеко има лични пиши му там -това 1во
3 не те виждам да си му работодател ...а и ако незнаеш админите тука са малко като маика тереза ....бачкат само заради това да я има играта ...пари нз да са почнали зимат ...така че иди си пии хапчето и после в леглото ....
п п МИОС![]()
![]()
![]()
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
виждам ключ на темата и може и бан да отнесеш.има си лични админа все пак.даже не казваш за какво точно става въпрос нищо лично.Ама диос си върши работата съвестно
Последна промяна от maks на пон юни 29, 2009 9:24 am, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ок хапчето ще си го изпия...но много бъркаш точно от тези с хилядите изхарчени нанки съм,като не знаеш недей да опонираш по този въпрос,и въпроса е принципен аз не съм хвърлил тия пари и време за играта за да ми заявява някакъв си миос че ми бил смешен акаунта,от играч не бих се обидил да го напише,но щом се е хванал с администриране в играта,мисля че трябва да бъде малко по-внимателен със изказванията си.На лични не получих интелигентен отговор и затова го поставих тук да видим какво ще отговориPipo написа:Цитат(Pipo @ Jun 29 2009, 08:59) абре човеко има лични пиши му там -това 1во
п п МИОС![]()
![]()
![]()
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
мортал и аз съм на същото мнение както пипо , крашед и макс , пък и диоса щом се занимава с играта да варви и всичко , според мен неговата преценка е много по правилна от твоята , все пак едно е да гледаш играта да върви , а друго е да я играеш , има коренна разлика .
[color=#000000]RageForYou [/color]
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 29 2009, 11:24) Ок хапчето ще си го изпия...но много бъркаш точно от тези с хилядите изхарчени нанки съм,като не знаеш недей да опонираш по този въпрос,и въпроса е принципен аз не съм хвърлил тия пари и време за играта за да ми заявява някакъв си миос че ми бил смешен акаунта,от играч не бих се обидил да го напише,но щом се е хванал с администриране в играта,мисля че трябва да бъде малко по-внимателен със изказванията си.На лични не получих интелигентен отговор и затова го поставих тук да видим какво ще отговори![]()
и какво ще постигнеш като го сложиш тук?
ПУБЛИЧЕН СРАМ!
по - добре спри да пишеш и си смени ника, щото яко си се о*рал
аз не съм против теб, ама не съм и с теб
ама щом 70% от форума те плюе, може и в теб да е причината, помисли
айде успех и спри да говориш глупости
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
мм да щом отделя от собственото си време ии съм 10000 % сигурен че не зима пари за това което върши просто иска играта да се развива и да върви напредRageForYou написа:Цитат(RageForYou @ Jun 29 2009, 10:32) мортал и аз съм на същото мнение както пипо , крашед и макс , пък и диоса щом се занимава с играта да варви и всичко , според мен неговата преценка е много по правилна от твоята , все пак едно е да гледаш играта да върви , а друго е да я играеш , има коренна разлика .
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
Акаунт като твоя, въпреки 3 месеца игра в SPEED и позицията, която "заема". Виждам, че не си го разбрал, за това уточнявам какво се има предвид логически погледнато.m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 29 2009, 10:43) Но наистина отговори ми какво значи това смешен акаунт?
Последна промяна от LoaD на пон юни 29, 2009 10:15 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.