moran написа:Цитат(moran @ Jun 27 2009, 20:47) Гошо , казваш , че не си се разбирал с Милен и политиката на съюз "КУЦИЯ КОН" ! Защо избяга предния рунд от съюз "Nightwish" , който беше със същите играчи , и в началото на рунда се присъедини към "КУЦИЯ КОН" ? Дали пак поради някакви подобни причини ?
Приятел,за миналия рунд знаеш защо се махнах.Защото не ми хареса да опитваме с играчи които не бяха допринесли за съюза да печелим съюзната,заради тези които взе накрая напуснах,а иначе беше много сплотен съюз и не казвам лошо за никой там.
А за КУЦИЯ КОН не казвам нищо лошо за Милен,просто не ми допадна как ръководи съюза,което не означава че не го смятам за добър играч,просто напуснах за да не се дразним излишно.И да може да се каже че не се справям успешно със взаимоотношенията в съюзите по принцип,просто явно съм си такъв малко така да се каже варена глава

може би трябва да играя без съюз щом не мога да изкарам цял рунд с един съюз...и отидох в КУЦИЯ КОН заради Lady_D,която създаде съюза,ако тя си беше лидера никога нямаше да се махна,поне така си мисля.