Бек-ъп на доклади

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 1.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ice_b0x
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 25, 2009 8:26 pm
Контакти:

Мнение от ice_b0x »

Някой може ли да ми обясни как да си направя бек-ъп на докладите. Искам да си ги запазя някакси :P
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Anti-god написа:Цитат(Anti-god @ Jun 28 2009, 14:56) Някой може ли да ми обясни как да си направя бек-ъп на докладите. Искам да си ги запазя някакси :P
Ето тук е обяснено file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/%D1%82%D1%83%D0%BA..html
ice_b0x
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 25, 2009 8:26 pm
Контакти:

Мнение от ice_b0x »

Намерих как ... lock/dell
Последна промяна от ice_b0x на нед юни 28, 2009 2:21 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Всъщност, не си само ти с този въпрос, затова обяснявам. Ако не се лъжа във Вселена 1 - просто Save as... на доклада (ако си с Мозила) и качваш в някой свободен хост.

По другите вселени - отваряш доклада - кликаш второто на мишока -> View Page Source -> пак второто - Select All - Copy -> отваряш Notepad - Paste всичкото -> Save as type "All Files", името задължително завършва на .html -> качваш на хоста hit.bg, да речем.

Има и теми из трибуните как става при Мозила и при ИЕ, за второто не знам, но първото изобщо не е актуално вече, няма обаче кой да се намери да го разкара :) Мързеливи хора :evil: .
Последна промяна от LoaD на вт юли 21, 2009 7:00 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

А ако не ви се занимава с това, което казва Виктор - "Запис на страницата като" /Save as/ и на компа. Ако сте с мозила го отваряте през ИЕ и пак го записвате, като избирате :
File->Save as и от тук :
1) File name - името на бекъпа
2) Save as type - Web Page,HTML only (*.htm; *.html)
3) Encoding - Cyrillic (Windows)

При мен се получава, ама не казвайте на друг, че ще ме карат да си правя бекъпи като си слагам битките :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Вселена 1”