Играч в мод

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
Потребителски аватар
bountyhunter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет май 21, 2009 3:58 pm
Контакти:

Мнение от bountyhunter »

Човека на 2/275/1-2-6 какво го правим?
@Hardcore слабоумен ли си или се правиш на интересен?
Последна промяна от bountyhunter на нед юни 28, 2009 11:27 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

явно е от бъга който стана онзи ден и други такива засичам-дето бяха (i)-та и не са влизали но са си пуснали мод някак си,примерно- 3:255:5 в Вселена 1 !
действително си е така,бях го записал в тетрадката с (i)-тата,а след бъга вече е (i)с мод,така че не ти се бъзикам а потвърждавам че е възможно,въпреки че твоя пост явно е за Вселена 3!
Последна промяна от Hardcore на нед юни 28, 2009 12:10 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
bountyhunter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет май 21, 2009 3:58 pm
Контакти:

Мнение от bountyhunter »

Hardcore написа:Цитат(Hardcore @ Jun 28 2009, 10:18) да и аз разбрах къде се намира

явно е от бъга който стана онзи ден и други такива засичам-дето бяха (i)-та и не са влизали но са си пуснали мод някак си,примерно- 3:255:5 в Вселена 1 !
действително си е така,бях го записал в тетрадката с (i)-тата,а след бъга вече е (i)с мод,така че не ти се бъзикам а потвърждавам че е възможно,въпреки че твоя пост явно е за Вселена 2!
Абе момче, явно че не е толкова явно, явното е, че в който раздел съм писал за там става дума.Къде се месиш изобщо не разбирам.
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

отбелязвам и аз какво съм забелязал-не е нужно да се обиждаме - нека ми преместят поста към Вселена 1,тогава.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”