Да поспамим за изминалият рунд на Вселена Спийд

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 28 2009, 00:50) диос ли си, миос ли си :)

тва ми хареса :)
нали, звучи готино :lol:

п.п.
Мортале, по-хубаво замълчи - не прави нещата по-зле ... (въпреки че рунда свърши де - нз дали могат да станат по-зле) ;)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

рунд без измами и бъгове какво ли щеше да бъди .

Да предположим

1. Роял взима рунда, като през целия рунд не е наказван даже и за превишаване на часовете за игра , който и самите админи се учудват
2. в темата за наказаните играчи няма нито един,който да е сгафил. като всички играчи си играят честно. това позволява на админите да отидат на морето и да лющят големи халби бира
3. Хера е доволна от всички играчи за чесноста от тяхна страна , тя им се отблагодарява като праща на всекииграч по 1000 нанота
4. СМЕРШ най накрая взимат рунд във спееда

5. нов играч взима рунда

ех мечти мечти :P
Последна промяна от Mo`Money на нед юни 28, 2009 1:14 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 28 2009, 02:46) рунд без измами и бъгове какво ли щеше да бъди .

Да предположим

1. Роял взима рунда, като през целия рунд не е наказван даже и за превишаване на часовете за игра , който и самите админи се учудват
2. в темата за наказаните играчи няма нито един,който да е сгафил. като всички играчи си играят честно. това позволява на админите да отидат на морето и да лющят големи халби бира
3. Хера е доволна от всички играчи за чесноста от тяхна страна , тя им се отблагодарява като праща на всекииграч по 1000 нанота
4. СМЕРШ най накрая взимат рунд във спееда

5. нов играч взима рунда

ех мечти мечти :P
Последно,в този "рунд без измами" кой ще бъде победител?
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

хора,разказвайте и по малко за рунда.нещо се поотклонихме от темата ми се струва.само 4-5 човека до сега разказаха за рунда.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

нов рунд нов стратег решил сам да направя 2 бостана с по 10 дини така ще продавам кораби мале.. :a055: НОКСАА ! ма чудя се да не почна конф :) със скорости убирам рецчета :P
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
shushi
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 6:16 pm
Контакти:

Мнение от shushi »

аз па ще са окопая и ще чакам крашед да ма обира :D
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]

R.I.P. M. J.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

shushi написа:Цитат(shushi @ Jun 28 2009, 08:46) аз па ще са окопая и ще чакам крашед да ма обира :D
миниорчее кажи че ще си и тертет и дай координати като почне рунда :P :a055:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
shushi
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 6:16 pm
Контакти:

Мнение от shushi »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jun 28 2009, 09:48) миниорчее кажи че ще си и тертет и дай координати като почне рунда :P :a055:
епа аз си копам не отричам :lol:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]

R.I.P. M. J.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Браво на ламетата за добрата игра :a055: признайте си ,че доста рецове ви отмъквах поне в началото като зомбясвах :P

а за морталчето какво да кажа :) един път във форума писах , че ми е съмнително да остава целия рециклаж след битката и исках проверка за случайно наливане(нищо лично просто подозрения)
той естествено си отвори голяма уста и почна да товари :bravo: към него се пресъединиха още "бойци" ииии те почнаха да товарят :) накрая се оказа , че "младежа" играл само заради битката и не му пукало за класации и за рециклажи :) след някой друга седмица нашето момче отиде при топаджиите за да намазва с реца :) тази година няма да е,но обещавам пак да се регна някой рунд и да се погоним :c022:
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Искам само да вмъкна, че преди мортал да дойде при нас никои от членовете на Ламез не е летял по негови полета !
Последна промяна от Fen_na_Barca на нед юни 28, 2009 4:51 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”