Да поспамим за изминалият рунд на Вселена Спийд

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Темата е ОФФТОПИК. Живеем в демократична страна и всеки има право да изразява мнението си свободно.

Нека започнем от самото начало на рунда.

Ден 1

Отворих си пощата и видях съобщение за започване на рунда. Не му обърнах особенно внимание...

Ден 2-8

Няколко стотин зомбита вече влизат в ритъм за 3 месечният рунд

Ден 9 и така до края

В края на ден 8 с Рояла сме се записали в Скайп и ни хрумва идеята да се регнем и да размътим малко класирането, което до този момент се разпределя м/у Сеймор, Смерш и съюза на Краси. Да си призная дните, който имахме за наваксване ми се струваха толкова много. Но имахме един интересен и доста добър коз - Роял . Иван сподели една интересна тактика, която искаше да изпробва. Естествено искаше се максимална отдаденост и използване на позволените часове максимално. Е време имах, както и Рояла и така започнахме. Малко по-малко започнахме да съкращаваме разликата, а изкарването на танкера заличи максимално разликата. Пред нас остана само Рехавият. В един етап от играта (около 100к) с Рояла решихме, че е време да променим схемата на игра и да се разграничим за следващите 2-3 дни . Аз пуснах 14 спай и сателити, а той флота. Междувремнно се водиха преговори с Рехавия за създаване на силен и добър съюз. Рояла водеше такива пък с Екуенокса. Все пак всеки се нуждае от БОЕЦ (запомнете тази дума - за нея по-късно) в редиците си. Така в момента , в който заехме първите 4 от 5 места в топ 5 сформирахме Ламез. М/у временно Рояла удари на 2 пъти Дамян, а няколко пъти полира и Яли. Яли беше интересен играч и единственият по онова време, който създаваше интрига в играта. Яли успя да се възползва от първата ми грешка за рунда и ме мина на 2 планети. Все тая. Та тогава само благодарение на Рехавия и Рояла не се делнах. Ден след това излязоха първите 3 дини и започнах да летя по Яли. След 3-та атака успях да му сваля планетата. 2-3 дни след това Яли не издържа на натиска идващи от всички страни (Разбирайте мен, Рояла и Рехавия) и се изтри. Изведнъж на хоризонта стана скучно. И точно тогава се появи ново слънце, а именно Сайт. Момъка бе достоен противник, макар и с огромна доза късмет. Междувременно започнахме да мислим и икономически правилно. Към съюза се присъединиха Мортал, Пилето, Демон и Анито. След тях и един от съоснователите на съюза - Фантом (Алекс_76).
Но нека се върнем към моето интересно съперничество със Сайт. Сайт се възползва от 2-рата грешка през рунда и ме мина подобно на Яли на 2 планети. Бях безкрайно уморен и изнервен. Имах проблеми с телефона или телекомуникационната компания. Така и не разбрах на 100% . Както и да е . Отвори ми се късмет и го минах на 6 планети 2-3 седмици след това. Където, каквото имаше го ударих, но поради разбираеми причини не успях по планетата с основната флота. В един момент отново настъпи бездействие. Някъде между тези 2-3 седмици отново бе настъпила тишина и с рехавия и Роял решихме да литнем по ноксовете, който набираха адски много скорост. Сагитариуса и СтарФайтър. Сагитариуса явно нямаше време и реши да си предаде акаунта на Данте, който м/у другото го пооцапа. За мен няма друго логично обяснение, тъй като Стрелеца е страхотен играч и знаем, че не се крие от никои. На следващият ден литнахме по Стара докато беше офф. Рехавия успя да му бутне планета, както и флотата. От тук Стара започна да събаря , тертети и мини + панели. Тук някъде изтощен от изморителният план на игра, Рояла заспа и не успя да стане за 10-те си звезди. Мултифункционалната домакиня Лори забеляза грешката и е наказа. Нямаше как да убедим Иван да не се отказва, но поне предаде акаунта на можещ играч - Виктор (Load)(за него обаче по-късно). Така останхме само аз и рехавият. Както и рядко играещият Виктор. Все пак уни2 му бе приоритет и няма как да му се сърдим. Та бяха изминали някъде около 2 месеца от началото на рунда. След обсъждане с рехавият и консултация с повечето от членовете на съюза бяха приети Психара и Лори. Беше една от хубавите тихи вечери, когато към 04;00 се появи рециклаж около планетите на лидера в класацията и то по 2 планети. Шайбата на ухото и рехавия бе на линия , но сравнително късно. Един от румънците пуснал 16 спай и се възползвал от това. Брилянтен ход..... е не чак толкова след като се разбра, че зад брилянтният ход има една подла мишка, която му снесъла информацията, че рехавия е без сейв по това време. 2 дни след това имаше промени в съюза. Екуенокса напусна съюза и отиде при Лайтнес. Всичко бе ясно. Лайтнеса си повярва повече от колкото трябва и започна да лети по нас . Ама за това малко по-късно. Лори се оказа доста дискусионен избор и доста спорен. Не изкара и 10 дни преди да се изтрие и да изчезне безследно. През цялото време пък Психара следваше определена линия на игра, която в крайна сметка го закара до почетното 2-ро място в крайното класиране. Добро съчетание на игра по-ресурсни точки и бойни. Като прибавим и това, че до един етап бе и търговец може да се каже, че изкара интересен рунд. Макар и да не съм съгласен с някой неща около играта на Пси го поздравявам за добрият игрови ритъм. А и момчето най-накрая се научи да засича и го доказа с удара над Лиглата. Стара започна да ми лети със Звезди , но с първата атака не успя да направи нищо. Започнах и работа и така играта ми стана много, много по-сложна, особенно когато има намесени звезди. Стара успя да ми изтрие 2 планети, както и 200 кръстаи 200 транса , който бяха на сейв атака . Общо към 30-40к кухи точки. Не съм любител на тертетите и рядко строя над 2-ро ниво. Преживяват се кухите точки. Беше ми подхвърлен и спай доклад от луд нокс. След кратко обмисляне реших, че това ще е най-добрият завършек на рунда за мен. Все пак тая флота не е създадена за да ми пази планетата и така литнах без да изчакам да събера всичко. Битката е някъде из трибуната. И така завърши рунда за мен.

Сега малко по-персонално за Рехавият, Мортала, Фантом и Лоад .

Рехавият - по-известен като Слабака. Безапелационо на 1-во място. Страхотно представяне от където и да го погледнете. Не остави никакъв шанс на когото и да е . Направи 2 грешки през целият рунд, но трябваше поне 10 ;) Въпреки, че Лайтнес и Сайт успяха да се възползват от разсеяността и умората резултата в крайна сметка бе нулев за тях. Слабака винаги помагаше, когато трябва и беше готов на всичко за съотборниците си.

Виктор(Load) - исренно съжалявам, че нямаше времето и възможността да поиграе в Спийд. Щеше да е истинска наслада, но уви - друг рунд.

Фантом - Най-голямата флота в рунда може би. Все пак успя да е накара да литне в една от последните вечери преди ДМ, за което му изказвам мойте поздравления. Доста пъти сме били в разни спорове, но е важна играта в случая. Имаше нерви и завърши рунда подобаващо. Успех занапред Алекс и до нови срещи

A сега малко и за най-великият м/у най-великите. За истинският БОЕЦ , за истинският шампион, за кумира на кумирите, за феноменалният, невероятният, страхотният, умопомрачителен и велик играч Мортал .
- Във всеки съюз има гнила ябълка. В нашият бяха две. Едната от румънски произход, а другата нашенска . Български сорт - ама такава от по-гнилите. Та постоянно из вселената се появаваха хубави рециклажи от който аз, слабака и рояла намазвахме. В последствие с хваленето си из трибуната разбирахме, че са от Мортал. В един хубав ден се подава молба от въпросната гнила ябълка и след кратка справка с Рояла решихме, че ще имаме полза от такъв тип играч. Всичко въреше добре в началото. Битки, рециклажи - ресурс за него, ресурс за мен(респективно и за другите който му обират рециклажа) Започнаха битките със Стара. Една вечер безкрайно изморен се прибирам от работа стоя 1 час и си лягам. Предвидливо си пускам стацване на цялата флота и оставам 200 кръста и 200 транса ей така ( не помня вече защо съм ги оставил) и си лягам. Стара ме напада със 7 звезди и успява да ми събори флотата, аз влизам 1час след битката виждам, че съм без планета и си лягам. От там започвам да блъфирам, че флотата ми е изпарена и са ми останали някакви кръстове от колониите. До тук добре имам бонус в размер на близо 2к унита, 10 звезди и 2к кръстове. На този етап от играта само Фантом и Слабака не мога да бия. Но за тях не ми и трябва. Правя грешката да обсъдя, че блъфирам за флотата си пред съюза в канала в скайп. Все пак един съюз уж. След непристанно криене и харчене на близо 2 милиона газ (който играе на унита знае колко важна е газта ) и нееднократно търгуване на метал за газ за запълване на дупки в бюджета разбирам, че всичко е било напразно. Драсвам едно масово съобщение и махам всички рангове в съюза - мерки
"Получих информация, че е издрънкано на СМЕРШ, че след като ми събори СтарФайтър планетата, флотата ми е оцеляла. Не съм дал 1-2 мил газ да си крия флотата нон стоп за да мога да хвана някой от тях за да отиде някой от членовете на ЛАМЕЗ да издърнка. Да не говорим, че изнасянето на информация за всичко касаещо съюза е крайно неприемливо. Този, който е издал това на СМЕРШ нека се свърже с мен за да се изясним."

По пътя на логиката доносника е Психара или Мортал . Слабака, Рояла и Фантом знаят значението на думата съюз и няма как да са те. Психара в последствие бе изключен, тъй като и да е казал, го е направил след Мортала, когато нямаше никакъв смисъл вече. Мортала естествено не си призна и набута Психара. Естествено в началото повярвах и бях леко озадъчен. След кратък анализ на всичко - Мортала виновен. Както и да е вече си имах едно на ум. Изиграх още десетина дни без особено желание, а и времето + умората ми таковаха мамата. През тези 10 дни боеца ни започна да трупа боини точки с бързи темпове. Тоз уж му литнал за финална битка, онзи и той и те така. Имаше си скрупули, достойнство, не бил такъв, не бил онакъв. А, каква стана мили ми Мортале? Голям залък лапни, голяма дума не казвай. Булфлийт е такъв вид игра, че границата между 2-те крайностти в какъвто и да е аспект е уникално тънка. Мортале манията ти за първото място те срина. Срина ти репутацията от един средностатистически играч до безкрайно подъл и мишкарски играч. Не приемам, че поставената от теб цел трябва да се преследва по всеки един начин. Тръгна да правиш лодка на стари лодкари, но не стигна далеч. Имаш късмет, че в тази вселена администраторите са нови и нямат твърдата ръка на един Диос например. Мортале изключително съм разочарован от твоята игра в последните 2 седмици. Не приляга на 30+ годишен такива детински истории. A това, че си по-добър от Виктор - как да го кажа по-меко - Трябват ти поне 200 светлини години опит за да станеш по-добър. И не за друго, а защото си инат или деградирал. Не знам кое от 2-те. Сума вечери сме се опитвали да ти обясним разликите, но ти приемаш само и единствено своята теория за вярна. Както и да е. Дано в някой от следващите рундове имам твоите 10-12 часа онлайн за да ти покажа, че не е трудно твоето ;)

Нивото на рунда бе ниско. За първи път изкарвам рунд с толкова средностатистически играчи(спокоино, аз съм даже по-ниско от средностатистическите играчи, просто имах време). Единствените можещи и знаещи тази игра нямаха нужното време за пълноценен рунд - Тези, който са си знаят. Единственият знаещ финишира с преднина която , ще му стигне сигурно да спечели и следващият рунд :D .

И да завърша - С огромно удоволствие отново бих играл със Слабака, Рояла, Фантом, Виктор , а с още по-голямо удоволствие бих гонил мортал ;) И да още нещо - относно ЛС-та, които прочетох свързващи моята особа. НЕ МРАЗЯ Стара. Уважавам го като играч и за мен бе удоволствие да си съпернича с него. Част от играта е триенето на планети. Няма как да мразя някой заради една игра. Мортале и теб не мразя макар, че се оказа малък плъх в случая. В този рунд опознах още малко играчи и мисля, че ако играя пак ( не изключвам тази възможност) ще ми е от полза ;)

Приятна игра и до нови срещи

П.П. Някой от Ламез, ако има нещо може да допълва. Някой от другите съюзи, ако иска да изкаже историята през рунда също може да заповяда ;)

П.П.2. Не трийте темата - Всичко е за спам направено ;)
Последна промяна от Fen_na_Barca на съб юни 27, 2009 1:49 pm, променено общо 1 път.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

ами като спамим за изминалият рунд според мене аз моя някакси на шега стана всичко всеки ход го зимах точно в момента в който ми хрумне първата седмица хич не бях спал бях с 5 планета мах мини ии пазех да не ме крадът имах малки ядове с lightness

после нещата се нормализираха направих около 2к кръстове по 1 време бях с най-яката флот в спеед :)

докато не реших да продам всичко ии да почвам дините :) хубаво но там направих сигурно 10 грешки пуснах сателитите без да имам тертерници ии с 8 корабостроителница 2-рата грешка беше че вместо 6250 бях пуснал 7500 с което доста разточих нещата.. ии така в средата на рунда извадих първите парчета ама китайска работа стигнах до 6 броя направих ии няколко битки :) ии треаше да учим за края на годината дадох ацц-то ии приключих радостен съм че играх с толкова добри играчи :) от който научих още хитринки ии накрая да се извиня на който съм убидил или нещо такова просто имах доста тежки моменти този рунд :P :a055: :a055: сега се наливам с кока-кола ии почивам в очакване на новия рунд :P
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ЦитатВиктор(Load) - исренно съжалявам, че нямаше времето и възможността да поиграе в Спийд. Щеше да е истинска наслада, но уви - друг рунд.

П.П. Някой от Ламез, ако има нещо може да допълва. Някой от другите съюзи, ако иска да изкаже историята през рунда също може да заповяда a086.gif[/quote]
И все пак - отказах лай'неса. И то спейки :) . А той от благодарност наля Алекс с останалото, вместо мен, румънско лайно, прав бях, виде ли :) .

Аз пък по-скоро съжалявам, че почти цялата ми игра в спийд се свеждаше до намиране работа на съюзниците да ми следят статуса и Роял да ми звъни по gsm-а или в скайпа да ми напомня, че играя и там. Беше малко глупаво, по-скоро чисто нехайство, не толкова, че ми е било зор. Но такива акаунти не трябва да ходят зян, жалко, че само аз бях Избраният за този. :) ))
Последна промяна от LoaD на съб юни 27, 2009 2:06 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 27 2009, 15:58) И все пак - отказах лай'неса. И то спейки :) . А той от благодарност наля Алекс, вместо да довърши работата, румънско лайно, прав бях, виде ли :) .

Аз пък по-скоро съжалявам, че почти цялата ми игра в спийд се свеждаше до намиране работа на съюзниците да ми следят статуса и Роял да ми звъни по gsm-а или в скайпа да ми напомня, че играя и там. Беше малко глупаво, по-скоро чисто нехайство, не толкова, че ми е било зор. Но такива акаунти не трябва да ходят зян, жалко, че само аз бях Избраният за този. :) ))
Ако не го беше взел ти, щях да го изтрия, знаеш :)
Пак се получи забавно. Особено когато лайтнеса си наби близо 3к кръстове в кацналия сейвън, докато се мъчим да те будим хахаха :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Така е, като пораснеш, ще те науча и тебе как да правиш такива стратегически сейвъни срещу румънци :D
Keep space clean, it's not yours.
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

Както казах - тактически гений дори и докато спи :)
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

Fen_na_Barca написа:Цитат(Fen_na_Barca @ Jun 27 2009, 15:12) Както казах - тактически гений дори и докато спи :)
спор няма :P :a055:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Fen_na_Barca
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Fen_na_Barca »

QUOTE rehavia122 каза:

След известни караници и спорове с мойта решавам да почна рунда. Имам регистриран ацц в спида от който гледам класирането и се зайгравам в дед-мача на 15рунд като се прецаквам и гласувам за ресурс, ама за това малко по-късно. Решавам да съм конфедерат заради много бързия танкер и това че тая раса ми е слабост. И така рунда започва. Както всички и аз почвам да цъкам минички, да гласувам и хоп тука идва първата изненада-гласувал съм в дед-мача на 15рунд и сега в началото на 16р не мога да гласувам.Както и да е! Това ме забавя малко ама имах добра стратегия при закопуването на ресурс и началното развитие и бавно и сигурно се катеря в класирането. И така минават 3-4 дена и илизам на 1-во място. В един прекрасен ден до главната ми планета каца Animal. Първите няколко дни е затишие и не се закачаме. Първи ми литва, той за грабеш на рес и така войната ми със саюза TheMuppets започва. През това време приемам покана от саюза Сеймор като там се оказва, че имам 2-ма познати от 15рунд. Единия от тях е Психара. Тук е момента да спомена че имах желание да довърша 16рунд на всяка цена именно заради предишния 15рунд в който пак повеждам ама се отказвам поради някой появили се проблеми. Да се върнем на Animal. Постепенно той се превръща в мой основен донор както и целия му саюз. Успявам да го заловя на 3-4 планети, като не спирам да го грабя (все пак той имаше високи мини и като всеки миоп правеше доста кристал който се оказва много ценен в самото начало на рунда). Това се оказва много важно за мен и го отчитам като голям шанс който ми дава предимство в борбата за 1-во 2-ро или 3-то място. Минава около месец и саюза в който съм почва да се разпада.През това време аз и останалтите от саюза Сеймор правим опит да привлечеме black_and_white познат по-късно като лидер на Lamez и много силен играч. Всеки саюз се стреми да привлече колкото се може по-качествени играчи а аз от няколко лични разменени с него и постоянни наблюдения на играта му разбирам че той е много качатвен играч, който има подобни на мойте разбирания за играта бф. Решавам да го агитирам по-упорито да се присъедини към моя саюз по това време. И така една ранна сутрин след поредния набит саюзник виждам че нещата отиван на зле и колкто и да бия саюза TheMuppets сам няма да мога се справя. И точно тогава поглеждам класирането и виждам новосъздадения саюз Lamez. Почти след 30сек получавам покана от лидера black_and_white. След 2-3минутен размисъл решавам да приема поканата му. От тук натам няма да съм токлова подробен защото знаете от части как се развиват нещата и няма нужда да се повтарям с разказаното от black_and_white. Влизам в Lamez и разбирам че Рояла е там скрит зад някакво много трудно за произнасяне име :O. От тук на там знаете какво следва.Тримата дърпаме напед в класирането, вадиме добро количество ЗНС и почваме да триеме и гониме всеки изкочил в класирането след нас . В едим момент аз се оказвам с 8 ЗНС, който са посрещнати от Sight с 2000бойни кораби и още доста помощни кораби +400 танкера. Аз обече грам не се трогвам защото имам прекрасно развит акаунт и за около 2-3 дена избивам загубите. Тука трябва да се отчете големия късмет на Sight защото евентуална загуба на планета го изкарва моментално от игрта.Естествено признавам че той е много добър играч,но поради огромния натиск от мен, рояла и Блека Sight се вижда принуден да модне за дълго време. Следва офанзива срещу лидера на Смерж StarFighter също прекрасен играч. В разгара на преследването и след една изтрита негова планета от мен StarFighter прави един на пръв поглед самоубйствен ход. Решава да посрещне една моя атака като по този начин се занулява като аз успявам да прибера и рециклажа.Всеки ще каже сега че той се е самоубил,о нещата не са точно така.Стара ни излиза от коефицента и с доста ресурс на борсата и постоянна и качествена игра почва да се въстановява доста бързо.
И така времето си минава моя милост почва да се откъсва сам напред като натрупвам аванс дори и пред саюзниците ми black_and_white и Рояла който както разбрахте се отказва към средата на рунда. Сега ще разкажа и за една моя гршка,причините за която са две.Нека спомена първата.Вече водя много и продължавам да трупам сериозен аванс и в този момен подценявам играта и почвам да не се видигам. Лягам си спокоен разчитайки на 16ниво на шпионажа и това че другите ще ги е страх да се имат работа с моя милост. Сега идва момента за втората причина породила удара който инкасирах от румънеца lightness. Та тя се казва eQuiNoX- ромънчето в нашия саюз. Нали правите връската?? 2 ромънчета= на проблемчета.Та въпросния eQuiNoX има статут на генерал в нашия саюз и казва на Лайтнес , че аз не се вдигам и си спинкам спокойно без да (сейвам). Следва организация са удар. Нашия предател eQuiNoX разпродва целия си боен флот (катодори мен кара да му изкупувам кръстовете и бойнете ебати безочливия тип) и почва производство на танкери нужни за рециклажа. През това време другия герой успява да събере за 16 шпионаж и така с керливи 1200 кръста успяват да ми ударят 2-3 планети. Следва форумните изяви а аз се въстановявам за 3-4 дена с ОГРОМНАТА помощ на black_and_white. И като край на мойта история за 16 рунд искам да кажа ГОЛЯМАТА си благодарност към лидера и целия саюз Lamez без която подкрепа никога нямаше да завърша първи :) [/quote]
Последна промяна от Fen_na_Barca на съб юни 27, 2009 4:49 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Искам да се включа в тази тема и да представя играта от моята гледна точка.Така рунда го почнах миньорската вдигнах почти всичко ма мах,когато започна да ми става много скучно и да ми дотъпява тогава си играх в собствен съюз,не мина дълго време и реших че няма да играя миньор и тъй бутнах всички мини за да се заема с боен тип акаунт,летях на всичко възможно без рециклаж,със рециклаж-всякак и равни битки правех без да се колебая,не след дълго влезнах в съюз"КУЦИЯ КОН"по покана на стара моя приятелка Lady_D,Където не изкарах дълго време заради неразбирателство с лидера на съюза след като реших да се махна се замислих за най-изгодния ми вариант за съюз,не ми трябваше много време за да преценя че това са Lamez...е подадох и след няколко дни бях приет,най) вече заради препоръката на mentallyretarded(Рояла)на който още преди това бях давал полета за рециклаж понеже ме помоли да му пиша на него като ми излезе поле,направих го най малкото защото не летях за рециклажи и без това,а пък и не ме интересуваше кой ще го събира.Дотук добре продължих да си летя по всичко което мога рециклажите ми се събираха без проблем и ми се транпортираха,всичко беше екстра,най-вече с помоща на рехавия,който и до края на играта винаги беше зад мен,за което много му благодаря!Всъюза ни влезнаха още бойци със същия маниер като моя без рециклатори разчитащи на танкерите на съюзниците,в процеса на играта се отказваха и разбира се напускайки съюза естествено се разбиваха в мен което не беше в разрез на правилата в крайна сметка,пък и погледнато съюзно по добре беше за съюза да дойдат тези точки и в частност за мен защото се борех за класацията по wp.Дотук пак нямаше проблеми,всичко беше ок,тук обаче дойде намесата на интригите в играта,един нормален ден една бутната планета на Black and White,и един любопитен Starfighter,с който тогава си мислехме че сме приятели в играта,той ме попита за планетата на Блека както знаете вече тези разговори по скайпа,и аз му отговорих че 200кръста и 200транса е загубил,от бутнатата планета зашото Блека ми го каза,тука държа да отбележа че на идея си нямах че това това е тайна,нормлен честен разговор с приятел в играта,и вси`ки в съюза ми знаеха че съм в добри отношения със Starfighter.Знаейки това може би беше хубаво Блека да ме беше предупредил за това,но както и да е няма да се оправдавам,факта е че го казах и не се гордея с това.Тука искам да разкрия малко по подробно картинката за взаимоотношенията в съюза ни за да ме разберете защо не казах на Блека,така аз не го харесвах като личност въобще,не казвам че е лош човек просто не ми допадаше някак си и тва е,и без това в общите чатове постоянно се опитваха да ме изкарат некадърник и че не мога да играя отнася се за него и Рояла,за което имам демократичното право да не съм съгласен,и затова си затраях за разговора с Starfighter,понеже цялото им отношение към мен беше крайно негативно и признавайки това щеше да е още по-зле.Хубаво в крайна сметка направил съм го и оправданията ми няма да минат,един единствен случай е за цялата игра да отбележа за протокола това не звучи като обвиненията че едва ли не перманентно съм "снасял"информация тука държа и Стара да потвърди,независимо че ме намрази и той,искам обективно да се представят нещата,откъм този въпрос.Тъй де да продължа нататък,всико си течеше доста динамично в играта ми,споровете със съюзниците си бяха спорове ударите и рециклажите си вървяха добре,докато не се стигна до случая с човека разбил се в мен със няколко атаки,направих грешката да дам два доклада на един "приятел"че ги поиска,който ги даде на Starfighter.От тука насетне почнаха големите проблеми,Стара откровено започна да се държи отвратително с мен и да ме обвинява и да се оплаква навсякъде където е възможно,хубаво няма лошо търсеше решение на този въпрос по всеки възможен начин не го виня за това,но начина по който започна да ми пише и да ме обижда вече не беше нормално,няма да пиша пак за предния рунд за да се аргументирам достатъчно пъти го направих,факта е че човек който смятах за приятел изведнъж се оказа че не е така ме огорчи но такъв е живота...Започнаха да ми летят всеки ден със звезди от съюз СМЕРШ за коетонито се сърдя нито се оплаквам,дори ми стана доста по-интересно така,постоянното престациониране си беше истинска тръпка,около почти всички планети имах звезди за да ме бутат :P интрига имаше и си беше доста забавно,така и не успяха обаче да ми бутнат планетата с флота,а и често казано там където летяха флота нямаше защото винаги стационирах и нито веднъж не успяха да летят там където ми е флотата,с изключение на първата атака на Стара със звезди.Края наближаваше звездите си летяха,два дена бях наказан заради онази битка за която пак казвам не съм искал да ми лети на части човека той си го реши не знам защо.Всичко вървеше към благополучен край,въпреки че последните два три дена беше голяма тръпка борбата ми със Don_dimitrio,хубаво рунда свърши награда за мене няма освен чувството че съм първи по Wp,което не е малко все пак.Тука обаче дойде най-голямата изненада за мен тя се казва Роял,въпреки всичките ни спорове и дебати за това кой как трябва и иска да играе и т.н.най малко съм очаквал от него да изсипе тези лайна за мен,с невероятно изфабрикуваните лъжи що за човек съм.Като се почне от откровенните и нагли лъжи че съм дошъл в съюза за да ми се пази гърба което е абсолютна лъжа,не мога да се сетя някой да ми е "пазил гърба"нито за такъв който да е в обхвата на тези които ми летят,дойдох заради рециклажите и отговорно твърдя че с доста съм помогнал в съюза най-вече на Rehavia.И една също изключителна лъжа че съм"плакал като бебе"Психара да засича звездите на Психопата който често ми летеше...истината е че Психара постоянно ме ръчкаше да влизам в играта по често за да може да му засече флотата за да може той да спечели от това.И още куп измислици написа за мен,от което ми стана ясно за какъв човек става на въпрос,но аз няма да падна на новото му,кзвам го за пореден път по форумите.
И така ето ги общите ми впечатления от рунда:
1.Откъм администриране на много добро ниво като изключим разрешаването на финални битки(независимо че съм се възползвал от това)
2.Откъм играчи няма какво да кажа имаше всякакви и добри и слаби,рунда беше интересен,освен за някои дето се мислят за "ВЕЛИКАНИ"в играта и все са недоволни ако не е всичко така както им се иска,съжалявам ги не смятам че е вярно твърдението им че само те могат да играят и само те разбират играта,като надути пуяци сте.
3.Откъм съюз-за мене човекът "съюз"беше Rehavia,той винаги всякак се раздаваше и помагаше на всеки от съюза с каквото може,никога не каза нищо за това как е избрал да играе евала за което!Иначе нищо общо със съюзната игра нямаше никой не продаваше кораби на мен освен Рехавия,въпреки наличието на "търговци"в съюза!
4.Относно кой какво заслужи-Без никакво съмнение най-добрия играч беше рехавия,свалям му шапка,най-добрия боец бях АЗ,Защото тва е истината и боли май за някои :P
Айде адиос до следващия рунд...евентуално :a055:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Най-добрия боец таратанци :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”