Нанокредити и Модов-е на аванта

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

съмнявам се аз използвах поне 4 пъти по 600 този рунд,освен да връща само тези от последният месец :p330:

или е бъг,да дочакаме някой админ да ни светне,аз няма да бързам да си ги харча,да не ми накачат лихва :a086:
bboys_g_p
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 19, 2005 5:47 pm
Контакти:

Мнение от bboys_g_p »

Мдаа... и накрая.. server Upgrade... :(
Карай да върви, пък каквото ще да става.
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

charovna докога ще ъпдейтвате гледам,че си тука...

да знаем да мръднем ли за още биричка :a055:
Последна промяна от Hardcore на пет юни 26, 2009 6:56 pm, променено общо 1 път.
charovna

Мнение от charovna »

Hardcore написа:Цитат(Hardcore @ Jun 26 2009, 20:48) charovna докога ще ъпдейтвате гледам,че си тука...

да знаем да мръднем ли за още биричка :a055:
Естествено, че докато оправим проблема със нанотата и модовете. То е ясно.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Няма ли някой админ да каже ко става?
Итре излизам на разходка за 2 дни...
Ко ше праим? :)

Едит: То е ясно ама кажете - спираме атаките до събота 13:00 и да спрем да дебнем ;)
Пък ако трябва да се удължи - като стане ясно - кажете - удължаваме до неделя и готоо :)
Ама така - да помпам у форума за инфо е тъпо....
Последна промяна от Pexos на пет юни 26, 2009 7:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jun 26 2009, 21:59) Естествено, че докато оправим проблема със нанотата и модовете. То е ясно.
Значи никога ... Защото винаги има проблем с недостига им ... :c022:
Последна промяна от mega_alien на пет юни 26, 2009 7:06 pm, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
charovna

Мнение от charovna »

Атаките в Първа вселена са спрени до 21,30 часа тази вечер. В другите вселени не са, там е детмач
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

всичко е свързано с лагове по системата и де факто много кратни записи при входирането на смс-и:

1. за кредитите, - колкото - толкова.... сега няма да тръгна да ги прибирам на ръка - това в крайна сметка е наш проблем и не смятам, че отделните играчи трябва да усетят неприятни последствия от подобен проблем - без да са направили каквото и да е злоумишлевно действие.

2. за модовете, - този който е на 5 и повече мода (засякох един с 10 за около минута и половина - през смс) така или иначе ще го хване правилот за брой модове в рунда и съответно няма да може да пусне следващ докато не се изчистят 30 дни от пускането на 1-вия от 5-те., за тези които са били с по-малко но сега, благодарения на лага им начислява по-"n"-то пускане.... то пишете на обратна и ще ги изчистим ръчно.....

Драмата приключи ;)
(или по скоро поредната част от пародията)

п.п.
след публикуването на този ми пост, всеки който се опита да злоупотреби с кредити и/или модове - умишлено..... завършва остатъка от рунда с ник изписан с БЕЛИ буквички на приятно червен фон ;)

приятна вечер.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”