За админите...с любов!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Прочетох доста от написаното не само тук ,но и в други теми.Мислех да не пиша въобще,даже се чудя дали да играя въобще!И няма да съм поредния "момчурляк"който ще се откаже заради някои неадекватни действия на администрацията.От както играя булфлит съм играл напълно честно и прозрачно.Който може да ме опровергае-да заповяда!Искам да кажа само,че правилата са затова за да се спазват!И крайно време е админите да започнат да бъдат безкомпромисни за всякакви нарушения,а не да чакат "обяснения" от провинилите се!Защото е лесно след края на даден рунд да си посипете главите с пепел и да кажете:-"Да,сгрешихме,ще си вземем бележка и т.н"Със сигурност не е лесно да администрираш играта на добра воля.
А и тези въпросни "обяснения" не са от които и да е играчи,нали?Толкова ли е трудно да седнете и да напишете едни добри правила ,с които ще си направите работата мн по лесна?!И когато галите провинилите се с перце и размахвате пръст и казвате:"И повече така няма да правиш!"-винаги ще има орда от "момчурляци",които ще си правят каквото си искат.

П.С Сега като се замисли се чудя....дали наистина имате пълни правомощия относно наказания и т.н и дали и вие не сте подложени на "определен'вид натиск?!Пожелавам на администрацията безкомпромисна и ползотворна работа в бъдеще!
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

За 5 години що нещо правила се изписаха не е истина - въпроса е че с времето сатват неадекватни и трябва да се пренаписват - и това ще е така каквито и правила да се наложат , понеже играта е динамична и се развива.Ако си мислиш че е толкова лесно да си админ хвани се ти и напише едни правила да видим до къде ще я докараш.
И на мене ми е криво ,че паладините във wow-a са супер нареден клас и си дудна по техните форуми ама никой админ не е седнал да ми се обяснява защо това е така и дали изобщо мислят да го оправят.Не е като тука където на всеки пост се обръща специално внимание - лесно е накрая да направиш разбор и да теглиш на админите една майна.Ама що никой не седна да прави разбор в началото на рунда- нито ти нито рояла нито която и да е друга drama queen?А тия които го направиха и видяха какво може да се получи не играха.
На това вашето му се вика след дъжд качулка.
Ключ.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

Ще ми се всеки един от вас да седне и да поадминства за седмица поне. Тогава да седне и да ми обясни как се пишат "добри" правила и как да не се искат обяснения от играчите. Бая ми е трудничко да обясня, че администриращия вижда едно нещо, решава или не, че това е нарушение или не. Наказва с цялата суровост на правилата и хоп, в един момент се оказва, че то това не е точно така. Огромен е процента, когато едни действия изглеждат престъпни или в разрез с правилата, а в действителност са били просто находчивост или разумно предвиждане на последващи действия на някой друг играч. На някой си му се е сторило, че еди кой си прави нещо си, ти тръгваш да проверяваш, гледаш и ровиш и виждаш, че това съвсем не е така. Иди после обяснявай, че няма грешка, че няма нарушение. Нееее, админа прикрива някого. Друг случай: Виждаш, че някой наистина нарушава правилата, ама съвсем грубиянски и в същото време виждаш, че друг е намерил начин ама съвсем законно да ги заобиколи тези правила. Знаеш, че той ги нарушава, но пък за беля, точно този случай не е описан в тия така велики правила и какво правиш в случая? Наказваш единия и оставяш другия да ти се хили в очите. Е, и това не е така, нали? Мога да пиша и да обяснявам цяла нощ, дали някой ще ме разбере!?
Защо някои хора смятат, че играта се върти около 100 човека? Не е така бе хора, там играят доста повече. И за всички трябва да бъде еднакво справедливо, сега тук вече моля да ми повярвате. Така, че мисля тук да приключа, че вкъщи вече ще ям бой :P
И ако оцелея и ако ви е интересно мога и да продължа да обяснявам за други аспекти на админстването, айде :crazy_pilot:
Отговори

Върни се в “Off Topic”