Луд умора нема, само се поти
-
charovna
Започвам да се отчайвам, честно.VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 26 2009, 17:12) Коефицент поне 1:2 бойни:ресурсни. Тогава няма да има такива оливания.
Чаровна, критиките са правилно отправени. Но сега не ги приемате ... защо ли ...
Петре, ти в една дума колко грешки най-много си правил ?
Кой е казал, че не ги приемаме? Напротив! Чета всичко много внимателно и си взимам съответните изводи. От 2 дни съм тук след кратка отпуска и не знам дали някой ще ми повярва, но не мога да седна да си свърша работата за която ми плащат. Не търся съчувствие или признателност от някого, но ако някой смята че е лесно да заповяда! Иначе е наистина лесно да се обвинява.
Обяснено е десетки пъти специално за наказанията на някои играчи, как и защо са взимани определени решения. Администратора, който и да е той е човека, който има поглед и визия за цялостната обстановка и всички факти свързани с нея. Той е човека, който не може и не трябва да гледа от собствената си камбанария , а да прецени кое решение е най- доброто и най- справедливото за всички играчи. Е не знам дали някой ще иска да вярва, негова си работа, но такива решения за вземани, винаги и постоянно, поне що се отнася до този рунд на тази вселена. Отчитам и грешката за разрешаването на финалните битки, това ще бъде поправено веднага. Твърдението на Роял, относно това, колко сме били подготвени с Таня за администратори в този рунд също е вярно. Ами все пак никой не се е родил научен, нали? Кой е човека, който е бил още от първия ден такъв на дадена длъжност или пост? Кой е човека, който не е правил грешки? Моля, посочете ми го!
Ха, 2 жени, при това новачки, изправени пред стотици наперени момчурляци, кой от кой по- уверени в собствените си знания и правота!!
В заключение: Аз съм доволна, ама много от себе си и от колежката си като за първо представяне! Който не е, значи нищо не разбира
Също така благодаря на всички играчи, които по някакъв начин са ни помогнали да администрираме по- правилно и прецизно и благодаря на нашите колеги: Ицо, Миланов, Любо, Давид и Хера, които са непрекъснато до нас със съвети и всякаква друга помощ! Дори и с цената на забележки, караници и минискандалчета
Успяваме и се надявам да продължим да го правим, за да можем да си вършим работата възможно най- добре!
Айде, ще се видим следващия рунд пак там, живот и здраве и ако е рекъл Господ упс Хера
Чаровна, тъй като не търсиш признателност, какво очакваш да ти отговорим на това, че като за първо представяне горе долу тсе насосали работите?
Не вярвам оп същия начин да вършиш и работата, за която ти плащат. Поне не знам, кой луд би държал човек, който твърди че "като за първи път е добре, не е перфектнор ама нали е жена...".
)))
Малко се оплетох в думите си, ама на кратко се опитвам ад кажа, че едно нещо или се може или не се може.
Майка ми работи кондуктор в градския транспорт, преди няколко години, когато кандидатстваше за тази работа, имаше стотици такива кандидатки, не всички след 1вия им работен ден бяха приети. Никой не е*аваше, че са жени, че са на млада и крехка възраст, че за пръв път се тормозят 9 часа в паянтов автобус и че ги пече юнското слънце. Ама нейсе, оцеляват най-добрите.
)))
Та ще видим, живот и здраве другия рунд как ще се развият нещата, дано положението не е същото. Все пак както казахте, взели сте си "бележка".
Не вярвам оп същия начин да вършиш и работата, за която ти плащат. Поне не знам, кой луд би държал човек, който твърди че "като за първи път е добре, не е перфектнор ама нали е жена...".
Малко се оплетох в думите си, ама на кратко се опитвам ад кажа, че едно нещо или се може или не се може.
Майка ми работи кондуктор в градския транспорт, преди няколко години, когато кандидатстваше за тази работа, имаше стотици такива кандидатки, не всички след 1вия им работен ден бяха приети. Никой не е*аваше, че са жени, че са на млада и крехка възраст, че за пръв път се тормозят 9 часа в паянтов автобус и че ги пече юнското слънце. Ама нейсе, оцеляват най-добрите.
Та ще видим, живот и здраве другия рунд как ще се развият нещата, дано положението не е същото. Все пак както казахте, взели сте си "бележка".
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
"Отчитам и грешката за разрешаването на финалните битки, това ще бъде поправено веднага."ей така ми харесваш вече,не знам помниш ли колко пъти съм ти писал срещу тях!Ако не бяха разрешени всичко щеше да е далеч по спокойно и без толкова драми накрая които разбира се бяха предизвикани от човек който се оказа един наистина долен лъжец,сещате се за кой говоря
аз също имам лс на скайп от него и много интересни неща има и от него там...но не съм такъв отвратителен човек като него
говоря за човека който "МОЖЕ"да губи и като му бутнат някоя звезда и спира да играе и получава желание да се изтрива хаха
Последна промяна от m0rtaL на пет юни 26, 2009 4:35 pm, променено общо 1 път.
-
charovna
Роялски, с теб няма да се надприказвам, братчето ми...Пък и считам, че е абсолютно безмислено. Това, че ти си недоволен, след като ти стана ясно, че няма да завършиш рунда необезпокояван и няма да ти позволим да си разиграваш коня както на теб ти е угодно е не знам дали много отделен въпрос. Има и играчи, които са доволни от нас. И те са повечето от тези две хиляди и кусур човека. Сещаш ли се, че не ти дирижираш оркестъра 
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Чаровна не разбирам за кво се разправяш с тоя комплексар дето си мисли че всико знае и всико може...остави го да си се плюнчи по форумите и тва еcharovna написа:Цитат(charovna @ Jun 26 2009, 15:37) Роялски, с теб няма да се надприказвам, братчето ми...Пък и считам, че е абсолютно безмислено. Това, че ти си недоволен, след като ти стана ясно, че няма да завършиш рунда необезпокояван и няма да ти позволим да си разиграваш коня както на теб ти е угодно е не знам дали много отделен въпрос. Има и играчи, които са доволни от нас. И те са повечето от тези две хиляди и кусур човека. Сещаш ли се, че не ти дирижираш оркестъра![]()
Ако смяташ, че не е отделен въпрос аз мога да го включа в тая тема?charovna написа:Цитат(charovna @ Jun 26 2009, 18:37) Роялски, с теб няма да се надприказвам, братчето ми...Пък и считам, че е абсолютно безмислено. Това, че ти си недоволен, след като ти стана ясно, че няма да завършиш рунда необезпокояван и няма да ти позволим да си разиграваш коня както на теб ти е угодно е не знам дали много отделен въпрос. Има и играчи, които са доволни от нас. И те са повечето от тези две хиляди и кусур човека. Сещаш ли се, че не ти дирижираш оркестъра![]()
Ама ще ми заключите темата, като почна да говоря за меренето с еднакъв аршин. Както виждаш, не съм ог включил.
А дали са повечето, абе можем да поспорим - ама ме мързи.
Оставям думата на останалите, отново. Много почнах да пиша. Даже мернах пост на една сянка за мен, дето му "забравих" ника и за мен вече е никой
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
A ти колко рунда насоса, че дойде да дириш сметка тука - сигурно си света вода ненапита?RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jun 26 2009, 16:42) Ако смяташ, че не е отделен въпрос аз мога да го включа в тая тема?![]()
Ама ще ми заключите темата, като почна да говоря за меренето с еднакъв аршин. Както виждаш, не съм ог включил.
А дали са повечето, абе можем да поспорим - ама ме мързи.
Оставям думата на останалите, отново. Много почнах да пиша. Даже мернах пост на една сянка за мен, дето му "забравих" ника и за мен вече е никой![]()
Като имате оплаквания от админа - пишете на xs там си има хора които ще решат кой прав кой крив.
Стига толкоз драма.
П.П
Специално предупреждавам, да не си правите експерименти с отварянето на нови теми, да си нямаме после галвоболия докато бъркам из панелите за наказания.
Последна промяна от EvilForce на пет юни 26, 2009 4:55 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]