Края на още един рунд ...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

След един не особено тежък рунд, с една малка войничка /некро, некро ... тъй и не успяхте да ни счупите ни 1 корабче/, която мисля за спечелена с оглед на фактите и докладите, е време да приключим рунд. Приключването му започва с битка м/у мен и Бушмилс:
InSO ( 82,424 точки) [5:433:10]
Bushmills ( 75,628 точки) [5:243:4]

[LamzDreams]Bushmills vs [LamzDreams]InSO

Изхода си беше ясен и преди да литне. Помислих малко ... Гледам - Куция кон. Доста добри играчи събрани там. Пиша на Диди, че беше повече ресурсни от мен и тя приема битката.
цък 2ри път
Докато летях и малко преди да легна, друг играч от Куция кон поискал битка, дадох му време, в което кацам и:
цък 3ти път

Е, това бе от мен и LamzDreams. Искам да поздравя Диди и Галакси за това, че се посбиха с мен. И ... ако някой е навит да ми лети 5:433:10. Ако до довечера не литне никой ще продам флота и посинявам :)
Ай, чао ви, че имам да върша работа :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
moran
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 5:55 am
Контакти:

Мнение от moran »

Ванка , браво за битките ! Предполагам , че са добри , но май ще трябва да се направят бекъпи ! Поздравления и за съотборниците - Диди и Марти , че излязоха срещу теб ! Пожелавам ви за в бъдеще да пълните Форума с качествени битки !!!
[b]Две неща са безкрайни : човешката глупост и Вселената, като за 2-рото не е ясно ! (Алберт Айнщаин) [/b]
[url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.170166.html][/url][url=http://avatars.33b.ru/avatar.169282.html][/url]
Потребителски аватар
death4azis
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
Контакти:

Мнение от death4azis »

Идвам :k050:
Обаче може и да са ми криви сметките и да бъда разбит :lol:
Квото стане-писна ми вече :a055:
P.S.Ще пробвам с по-малка флота да боря по-голяма-не ми пука за wp :crazy_pilot:
Всичко трябва да се пробва :a055:
Последна промяна от death4azis на пет юни 26, 2009 6:24 am, променено общо 1 път.

живота е компот и всеки се бори за слива
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

БЕКЪЪП ! :a055:
mmonk
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 07, 2006 11:05 am
Контакти:

Мнение от mmonk »

Никой ли няма да дойде да ми рецне плазмите, толкова бъхтих да ги построя, вярно че почнах месец и нещо преди края, но с такава любов се окопах :a025: :noob: :blink: :unsure: :a022: 1:302:13
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”