Борба за надмощие
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
- Контакти:
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
Казах ти, това са произволно нахвърляни идеи, нямат за цел някаква художествена стойност.
debnadaviebna was here
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
Абе нали и човека е "най-висшия" разум който познаваме . Много иронично звучи в последно време , защото тая висота се измерва в простотията, която се разпростира в мозъчетата на хорицата ! Вместо да се намерят лекарства срещу спина , рака и др. болестти които ни изтребват като кучета , ние решаваме проблема като се избием по-бързо , ми много хитро , вместо да чакаш да стане пандемия , защо просто не теглиш куршума на няколко хиляди души , това е същата работа . Борба за надмощие е самия живот според мен , някой ден и ние ще сме застрашения вид , защото сами си го правим , то не бяха 1-ва и 2-ра световна война , то не беше политически цели и т.н .
Човекът е хищник , а всичко останало около него е плячка , дори и на улицата в кварталчето кадето си израстнал , ако не си най-силния , не си този който ще продължи напред . Има един закон и това е закона на джунглата - по слабия вид винаги е плячка на другите ...
Това е според мен , но това което е написал дебнадавиебна си е много интересно и си заслужава да се прочете .
Човекът е хищник , а всичко останало около него е плячка , дори и на улицата в кварталчето кадето си израстнал , ако не си най-силния , не си този който ще продължи напред . Има един закон и това е закона на джунглата - по слабия вид винаги е плячка на другите ...
Това е според мен , но това което е написал дебнадавиебна си е много интересно и си заслужава да се прочете .
Последна промяна от RageForYou на пет юни 26, 2009 6:49 am, променено общо 1 път.
[color=#000000]RageForYou [/color]