а интриги винаги трябва да има
[Lamez] vs [СМЕРШ]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
-
don_dimitrio
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 16, 2009 4:34 pm
- Контакти:
да mortal нулни меwip написа:Цитат(wip @ Jun 25 2009, 12:44) Страхотна биткасупер е като за пред детмач !
ПП: Аре давайте ... мортал единствения начин да минеш дон димитрио е да го нулнешквот било било
![]()
пп-извинявам се за оспамването на темата,това е последмия ми пост
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Ми нали това искам,и без това никакво удоволствие не донесоха тези битки не знам защо въобще ги почнах,след като не са ми по вкуса,искам да си бъда "честния" m0rtaL и никога повече няма да направя такава битка,много сбърках че въобще ги почнах срам ме е от себе си като се замисля....StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 25 2009, 12:54) е пародията е пълна , а после се смееме за Галевите и там подобни , трагедията е голяма , наливал се и накрая вика, ама аз изкам дасъм честен и да ми махнете нечесните битки и видите ли колко кристален съм ....
мортале в тази игра има една чест , друго няма да спечелиш или загубиш (както в твоя случай) освен уважение и чест - морални са наградите ...
-
tresor
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
- Контакти:
наистина брутална гледка! браво и на тримата ОСНОВНИ герои от темата (оставете на мира мортал)
имам 1 забележка към нападателя: мисля, че с тези четирицифрени бройки кораби, стрелящи с плазма трябваше да я добуташ до 14 поне
пп: очаквам точната бройка на играчите, които ще бутнат победителя, а именно рехавия, честитих му още преди седмица
имам 1 забележка към нападателя: мисля, че с тези четирицифрени бройки кораби, стрелящи с плазма трябваше да я добуташ до 14 поне
пп: очаквам точната бройка на играчите, които ще бутнат победителя, а именно рехавия, честитих му още преди седмица
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Е аз като гледам sight е бил поне 3 часа офф..затова време сте имали време да го спайнете от Варна да отидете до Велико Търново да пиете по 2-3 бири и чак тогава да пуснете атаката и да го занулите.Голям мащаб, обикновена битка..все пак поздравления-алекс си е хиена и естествено ,че няма да откаже подобна битка,защото понякога е трудно да включиш в играта цялата огромна флота която си строил 3 месеца. 
Последна промяна от seazar на чет юни 25, 2009 1:32 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 25 2009, 13:58) Ми нали това искам,и без това никакво удоволствие не донесоха тези битки не знам защо въобще ги почнах,след като не са ми по вкуса,искам да си бъда "честния" m0rtaL и никога повече няма да направя такава битка,много сбърках че въобще ги почнах срам ме е от себе си като се замисля....
кво ти пукааа? нещо много се вживяваш... айде през пола и нанякъде...
играй си играта и се възползвай от всичко... стига да не те накажат
успех, боецо!
стар, млъквай!
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Тук не си съвсем прав - погледни с каква преднина спечелихме - 241 точки, които чисто теоритично не можете да стопите дори за 12 дни... А при положение, че ние не седим всички в мод 2 седмици, дори 1 месец няма да ви стигнеRoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jun 25 2009, 14:22) Смерш спечелихте рунда, само защото сте създадени от началото на рунда. И заради измисления тип класации...
Фантома почна много по-късно от сайт, в рунда. С поне 10-12 дни закъснение. Аз и black_and_white също. Дали ако не бяхме почнали от началото на рунда, щеше да сте толкова на пред. А и самата класация на съюзите както казах не еобективна. Нещо като тая по бойни точки. Само в положителна насока се вдига, не и в отрицателна.
...
А фантома този рунд направи нещо уникално и само мога да го адмирирам
Последна промяна от sixkiller_k3 на чет юни 25, 2009 5:52 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jun 25 2009, 17:47) Тук не си съвсем прав - погледни с каква преднина спечелихме - 241 точки, които чисто теоритично не можете да стопите дори за 12 дни... А при положение, че ние не седим всички в мод 2 седмици, дори 1 месец няма да ви стигнеМоже би ако се бяхте събрали миналия рунд и точките ви се прехвърляха за този щяхте да успеете
![]()
А фантома този рунд направи нещо уникално и само мога да го адмирирам![]()
що говориш простотий бре???не че има значение ама ако бяхме се събрали в самото начало щяхме да сме и в 17 рунд пъврви.поздравихме ме ви за победата и това е.кво повече искаш????има ли сте късмет,такива са правилата и печелихте саюзната.колкото и да смяташ нашия коефицет е два пъти по-голям.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
а бре, за какво иде реч тук
..... а да.... мерите си ги....
..... ми щом ви влече..... може и да......
п.п.
репликата ми е относно наприказванията.... не относно битката.... тя определено си струва....
просто другото ми е писнало отдавна....
..... ми щом ви влече..... може и да......
п.п.
репликата ми е относно наприказванията.... не относно битката.... тя определено си струва....
Последна промяна от CORWIN на чет юни 25, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
slabaka122
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
- Контакти:
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 25 2009, 18:20) а бре, за какво иде реч тук![]()
..... ми щом ви влече..... може и да......![]()
п.п.
еми вече няма кво да правиме и си ги мериме,само това ни остана
моя е 25см...........ама като го сгънем на две