m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 25 2009, 17:08) Много долни хора се оказахте някои дето ми се пишехте приятели,просто с тъпи радиоточки като вас не може да се спори и глупостите на Рояла си ги слушайте и си вярвайте в тях,явно някои от вас са като овцете...страх ме било,от глупавите звезди молил съм бил питайте психара дали съм молил за да засичат звезди,питайте рехавия оплакал ли съм се дори веднъж за това че ми летят звезди,питайте ме някога сийтвали ли са ме като РОЯЛА и другите големи,питайте ме възползвал ли съм се някога от бъгове в играта,питайте админите молил ли съм ги цяла седмица (фри ицо,карбакнал) когато се беше удвоила флотата ми в трета вселена,питайте ме!За някои всичко е наред за някои не така ли ееее жалки сте гледайте си в паниците!А не в тая на другарчето...не мога да повярвам че има такива глупаци в играта!
Никой не е чист. Нот и се опитавш да се изкараш такъв. И чак когато видя, че губиш почва под краката си започна да пишеш за финалните битки, да сат и махнели БТ... късно е чадо, мандалото 'лопна. Защото колкото и даси играл честно, един път да стъпнеш на криво и всичко отива по дяволите. Не питай старило, питай патило. Изпитал съм го на свой гръб. А разни такива новички, като теб, не излюпили се още с претенции, си мислят че са по-цвете от другите, ама колкото и невероятно да ти звучи, не си нищо по-различно.
И не знам, кои са радио-точките. Ти си на принцип "I'm the best, fu*k the rest", не ние...