STELEON написа:Цитат(STELEON @ Jun 25 2009, 11:31) Стар достатъчно говори за Васко и всичко е вярно. Не знам каква е причината Васко да не се появи тая сутрин, но сигурно има основателна такава. Ние спечелихме рунда, нормално е дори да се поотпуснем накрая. Още вчера казах на Психара, че рунда практически свърши - ако някой иска още някоя точица поне аз не мога да го разбера, освен ако не обърнат точките в пари та да си купи малко сиренцеТук му е мястото да кажа, че тая битка може да се гледа по два начина:
1. Самостоятелно - наистина това е битката на рунда и нападателя заслужава само поздравления![]()
2. В контекста на играта, което според мен е по-правилно
Променя ли с нещо тая битка класирането ? Не. Има ли елемент на изненада някаква ? Не. Фантомът направи това, което би направил всеки играч с по-добра флота...Ние в СМЕРШ очаквахме удара, особено след първите атаки на Психара. Единственото, което направихме е да пуснем атака за смс - не бихме си позволили да нарушаваме установените правила, а начин да спасим флота имаше, но никога не сме залагали на игра вън от правилата - нещо, което не може да се каже например за представящия битката, който при доказано наливане и наказание сега плаче на админите да му върнат флота, вместо да им благодари, че му оставиха нечестно придобитите (не спечелени) бойни точки.
Сигурен съм, че и фантома не е толкова горд с тая битка, колкото би трябвало да бъде, защото знае, че днешния му полет беше на практика полет срещу (i). Битката иначе е хубава, но си стои тая горчилка - поне според мен.
мислех да не пиша ама ти ме провокира приятелю.
1-во:поздравлиния за фантома и психара за боя и много добре организираната акция
2-ро:поздравления и за сайта,много яка флота беше спретнал,но както каза рояла-късмета е до време и накрая идва момент когато спира ти върви.
3-то:след тая перфектна акция (поне според мен) защо се търси под вола теле????сайата е ТОТАЛНО знулен и 99% от рециклажа са събрани от нас.тука трябва да има само поздравления за психара и фантома а не да се дават оправдания и да се обвинява мортала за всички нередности произтичащи от правилата.
4-то:благодарение на изкривените и недомислени правила аз съм вън от игрта почти 2 месеца.как мислиш приятелю мой щеше да изглежда саюзната класация ако имаше по-нормални правила и аз можех да се понамеся в битките??
п.п.това дето го каза за И-то много глупаво звучи
като нямаш нет или квотои да е там,хората са го измислили-пускаш смс и посиняваш.все пак бф е 3 или 6 месеца и постоянството е най-важно.аз до сега трябваше 3 пъти да съм се отказал ама ето виж до каде стигнах.направих 1-2 грешки ама бях ПОСТОЯНЕН през целия рунд и това ми донесе поне (частичен) успех.