Не ми дърпай ушите че ще боли. Аз ще ти пратя един кашон вафли - "Орални страсти" да ми простиш.Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 24 2009, 13:42) Диос Перфектни промени в изключение само на и-татат ,направо одари в 10-ката със тях . щи дърпам ушите да знаеш, защо не ги направи зимата а сега .видя ли какво направи, сега така ми се играе ,че не е истина. но ще се въздаржя
![]()
Старт вселена 2
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 24 2009, 14:34) Хаха, вече вафли ли предлагате? Едно време предлагахте:
по желания на клиента, може и вафли с вазелин
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
А, кът, я питай мене и Рояла кът ли бяха и що нямахме хубави флоти 2 месеца... :>xeb написа:Цитат(xeb @ Jun 24 2009, 13:30) обаче корабите се са кът , 2 процента е вероятността да намериш специални кораби , 15 процента по смотани кат полевите и 40-60 процента за унита . Та не може ли да се пускат административно за продажба от всички видове кораби 100 - 200 процента по скъпи :р ама не и с нанки :р
Keep space clean, it's not yours.
- MimoZZa
- Редник (Private)
- Регистриран: нед май 15, 2005 9:43 am
- Контакти:
Интересни промени! Очаквах да прочета и за промяна при зануляване на бойните точки. Така отново играчи които цял рунд ги бият, трият им планетите и ги зануляват по 10 пъти са в топа на класацията. А може някой и първи да стане по тази схема, тогава ще трябва за детмача да му оставяме по някой неактивен за финалната битка.
Няма ненаказано добро!
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Мисля, че тук е мястото да задам няколко въпроса относно промените:
1) След всяка третина ще има ли разместване на координатите на играчите?
2) Ако на акаунтът ми му затрият всички планети(сиреч [::]) в края на 1вата третина примерно, ще получа ли нова главна такава за 2рата третина?
3) Ако на акаунтът ми му затрият всички планети, значително време преди края на 1вата третина, то акаунтът ми ще бъде изтрит за неактивност преди началото на 2рата поради невъзможност да се логвам и по този начин акаунта отпада от класирането така ли?
Надявам се въпросите да помогнат за изясняване на промените и се извинявам предварително ако на някой от тях е отговорено по някакъв начин и не съм разбрал
1) След всяка третина ще има ли разместване на координатите на играчите?
2) Ако на акаунтът ми му затрият всички планети(сиреч [::]) в края на 1вата третина примерно, ще получа ли нова главна такава за 2рата третина?
3) Ако на акаунтът ми му затрият всички планети, значително време преди края на 1вата третина, то акаунтът ми ще бъде изтрит за неактивност преди началото на 2рата поради невъзможност да се логвам и по този начин акаунта отпада от класирането така ли?
Надявам се въпросите да помогнат за изясняване на промените и се извинявам предварително ако на някой от тях е отговорено по някакъв начин и не съм разбрал
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]