п.п.
отивам се хвърля от терасата ...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Нидей, ще те размажат спийдърите на психото .... и кво ли още там ...Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jun 23 2009, 23:09) Приигра ми се спиид . Нов рунд нов късмет. да поиграем малко а.
Недей го защитава, ей ....seazar написа:Цитат(seazar @ Jun 23 2009, 23:15) Ае стига бъзикахте психаря ве, 4-5 рунда каса.Някои хора се научават рано или късно![]()
Поне съм бърз със скорости, а не като тебе с бъговеMerlin написа:Цитат(Merlin @ Jun 23 2009, 23:23) Недей го защитава, ей ....![]()
п.п.
Психо, иначе битката е интересна ... ти винаги я правиш тази комбинация със спийдърите (просто не винаги се осъществява), но все пак виждам, че сега си успял ....Спийдъра принципно е доста бърз кораб, с добри скорости е като "срела"
(особено както в този случай - в системата на противника)
Merlin написа:Цитат(Merlin @ Jun 23 2009, 20:23) Недей го защитава, ей ....![]()
п.п.
Психо, иначе битката е интересна ... ти винаги я правиш тази комбинация със спийдърите (просто не винаги се осъществява), но все пак виждам, че сега си успял ....Спийдъра принципно е доста бърз кораб, с добри скорости е като "срела"
(особено както в този случай - в системата на противника)
Това е, защото няма срещу кого да играе и има съюзslabaka122 написа:Цитат(slabaka122 @ Jun 23 2009, 23:58) точно тоя рунд не му се подигравай,представя се отлично а теб те залових няколко пъти в началото,след мен и рояла го направи.и аз не съм му фен на начина му на игра ама сега трябва да му се признае че играе добре