Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 23 2009, 00:02) http://uni4.bulfleet.com/doklad.php?id=16bc81af3a
тва как ще го коментирате от днес е и до днес беше в съюза ви губещия в случая...пак ли не е наливане?
Мортал, ман притесняваш ме , какво е на тази битка нередовното , ти прятелю не ти издържат нервите нещо , дивчу се отказва излиза от съюза удря цялата си флота в митака ПОВТАРЯМ ТИ ЦЯЛАТА а не я е разделил на 20 както в твоите битки и после се истрива ??? кое е нередовното? твоите битки 3/4 са такива (припомни си битката ти с играча от съюза ви 'анито' - същата е като тази, но никой не е казал ,че е нередовна) та в безсилието си пак се изказваш не подготвен!
ПП предлагам или админите да постъпят по правилата и да ти отнемат бойните точки от наливането ти или да те обявят за победител и тоя и миналия и следващия рунд по бойни
МОРТАЛ НАЙ-ВЕЛИКИЯ БОЕЦ В БУЛФЛИЙТА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!
Последна промяна от StarFighter на пон юни 22, 2009 10:16 pm, променено общо 1 път.
не съм неподготвен и не ми говори глупости аз не се казвам Митко за да са ми 3/4 от битките такива!Аз искам да се махнат от актива този тип битки за да видиш че ще водя1 вашия боец с доста повече
POLISMAN написа:Цитат(POLISMAN @ Jun 23 2009, 00:04) Ами то е ясно Никол.
Всичко опира до преценката на админа и как се определя тя(преценката)
1.Имаме наказание за наливане
2.Съответния играч е наказан за наливането,но само с 2 дни почивка,без взимане на бойни точки и ресурс от рециклажа
3.Ако акк А се разбие в акк Б на части ,акк А пак ли с 2 дни почивка ще бъде наказан?И няма да му се взимат получените бойни точки?
Всичко явно опира до преценката на админа,и на мен ,а и на останалите,ми е интересно как се формира Тя(преценката)
Цитат6.4.1. При първо съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за два дни. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение. Ако това не стане, акаунтите се наказват с редуциране на половината флот без падане в точките. Ако те успеят да дадат обяснение, което ги оневинява, наказанието се премахва, а играта на наказаните продължава.
6.4.2. При второ съмнение акаунтите и на наливания, и на наливащия се наказват за срок от 10дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.[/quote]
ами според правилата се вижда, че всичко си е изпълнено.
Последна промяна от Nicoll на пон юни 22, 2009 10:18 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 23 2009, 00:10) не съм неподготвен и не ми говори глупости аз не се казвам Митко за да са ми 3/4 от битките такива!Аз искам да се махнат от актива този тип битки за да видиш че ще водя1 вашия боец с доста повече
Моля?!Да не искаш да кажеш,че си признаваш?!
Какво е нередното на битка с цяла флота срещу цяла флота?Нали правилата го позволяват?Тук говорим за неща които НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВАТ,както в твоя случай,при който беше наказан за 2 дни почивка!
americanec1 написа:Цитат(americanec1 @ Jun 23 2009, 00:15) обичам такива теми...с нетърпение чакам обидите след малко....
да, именно, затова и ще я ключна ...
съответната администрация ще види темата и ако сметне за нужно ще даде отговор ...
POLISMAN написа:Извинявам се,но не можах да постна отговора.
Никол..не искам да спорим
Въпросът ми беше съвсем друг.
Ако акк А се разбие в Акк Б на части ,с което аккБ печели 1-во място по бойни точки,само с 2 дни ли ще накажете аккБ?
Естествено,акк Б ще пише на обратна връзка и готово!
Аз съм акк Б и акк А се разбива в мен на части.Рециклирам го.После ви пиша ,че не съм го карал да лети така и какво?Всичко е точно,така ли?!
Тук не става въпрос само за Мортал,а за всички!Правилата са за всички!
Последна промяна от Nicoll на пон юни 22, 2009 10:30 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]