Бъг !?

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
EntraX
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 29, 2008 11:44 am
Контакти:

Мнение от EntraX »

Добър вечер.
Снощи бях решила да играя до по късно заради флотата ми която се връщаше около 1.15 през ноща. До тук добре. Но около 5 мин след като пристигна флотата беше изтекъл Botcheсk-a тъйкато хранех децата и оправях документация около 30 мин и преглеждах само за флотата да се върне и да почна да си правя кораби + сейвън. Пуснах го аз и въведох цифрите, но като кликнах на Провери ми излезе 1 бяла страница с текст Not Found . Разбира се дадох Go Back one page и опитъх отново и пак същото се появи. Започнах да цъкам което ми падне в различните менюта с надеждата да се оправи или , че е само за това , но ми излизаше все 1 и също. Рестартирах Мозила и опитъх да вляза с аккаунта ми , но без успех. През същото това време имах интернет (отварях всякакви различни сайтове от zamunda до vbox7). Към 3 часа горе долу реших отново да опитам с надеждата , че не са ме занулили и да направя сейвън. Но то какво се надявах, а то какво бе станало ... бях занулена. Бях се ядосъла и написъх съобщение на нападателя ми в моментна ярост и с цел да се въздържа да не го убидя ... и прочия. Искам да разбера , дали има някакво обяснение на проблема ми или нещо подобно и искам да попитам за някаква компенсация тъйкато не бях занулена по невнимание, а заради бъг в играта. Днес от 17 до 17.30 часа имах същия проблем и ако това продължи ще се изгуби смисъла от играта.
Да спомена , че писах съобщения на админ от който неполучих отговор , от съпорта на играта който ми отговори само с "имахте ли форум" и гиб който ми помогна повече отколкото тия преди него заедно (поне ме насочи към форума за което не се бях сетила).
Nick in the game - sav1or in Speed space
Последна промяна от EntraX на чет юни 18, 2009 3:15 pm, променено общо 1 път.
Причина: премахнат болд
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

EntraX написа:QUOTE (EntraX @ Jun 17 2009, 21:23) Добър вечер.
Снощи бях решила да играя до по късно заради флотата ми която се връщаше около 1.15 през ноща. До тук добре. Но около 5 мин след като пристигна флотата беше изтекъл Botcheсk-a тъйкато хранех децата и оправях документация около 30 мин и преглеждах само за флотата да се върне и да почна да си правя кораби + сейвън. Пуснах го аз и въведох цифрите, но като кликнах на Провери ми излезе 1 бяла страница с текст Not Found . Разбира се дадох Go Back one page и опитъх отново и пак същото се появи. Започнах да цъкам което ми падне в различните менюта с надеждата да се оправи или , че е само за това , но ми излизаше все 1 и също. Рестартирах Мозила и опитъх да вляза с аккаунта ми , но без успех. През същото това време имах интернет (отварях всякакви различни сайтове от zamunda до vbox7). Към 3 часа горе долу реших отново да опитам с надеждата , че не са ме занулили и да направя сейвън. Но то какво се надявах, а то какво бе станало ... бях занулена. Бях се ядосъла и написъх съобщение на нападателя ми в моментна ярост и с цел да се въздържа да не го убидя ... и прочия. Искам да разбера , дали има някакво обяснение на проблема ми или нещо подобно и искам да попитам за някаква компенсация тъйкато не бях занулена по невнимание, а заради бъг в играта. Днес от 17 до 17.30 часа имах същия проблем и ако това продължи ще се изгуби смисъла от играта.
Да спомена , че писах съобщения на админ от който неполучих отговор , от съпорта на играта който ми отговори само с "имахте ли форум" и гиб който ми помогна повече отколкото тия преди него заедно (поне ме насочи към форума за което не се бях сетила).

Ще помоля админките да помогнат на въпросният играч тя//той ме попита в играта и аз и казах да пусне тема тук!
Последна промяна от MaKaVeL1 на чет юни 18, 2009 8:52 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

EntraX написа:QUOTE (EntraX @ Jun 18 2009, 00:23) Добър вечер.

често се случва, ще те оправят, нема се плашиш ;)
EntraX
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 29, 2008 11:44 am
Контакти:

Мнение от EntraX »

Няма ли да получа някакво инфо от модератор/администратор ? Почти се възтанових , но все още се появява същия проблем за около 10-15 мин и изчезва . В мен ли е проблема или във вас ?
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

На писмото от съпорта е отговорено!
Възстановяване на флота не по наша вина, няма!
Първо пишеш едно, цитирам по спомен: "Станах да нахраня децата..." През нощта?! ... После се редактираш и пишеш друго!
Сигурна съм, че ако се разровя ще извадя доста мътилка от цялата тази история!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”