StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 14 2009, 22:53) значи ,за правописни грешки - Оди се жалвай кАде щеш, до сега спазвах добрия тон - може да си провериш нагоре в темата - и мен ми писна , като неможеш да обесниш на ревльoвците това - не се опитвай да ми го обесняваш на мен , не ми пука какви награди даваш нито съм ти следил развитието нито ме е еня - кога сте почнали също не ми пука - виждам само че сте едни мишки които само риете кал по хората,нищо повече от това , и мен ми е лесно да седна в форума и да почна да хуля всеки ваш пост ,но не бях гоправил,Съотбирниците ти са плямпащи страхливци, и никой освен вас не говори за вас ...е и последната битка в темичката ви , и се научи да пишеш .....погледни си думичката "дреги" и после се прави на гоЛЕм разбирач на бг. език ,
За правописа ти няма да говоря, защото сигурно не сте стигнали него урок в училището за "специални"

.Никой не говори за теб а за "ревльовците" от съюза ти както ти се изрази

Разбирам колко си засегнат за оспамването на темата ти, наранено е самочувствието и его ти, защото изглежда само във форума може да вилнееш.В интерес на истината съм видял само 1 твоя битка битка велики играчо предполагам всички се сещат коя е.Не те знам на колко си години, но изглежда се влияеш в голяма степен от съюзниците, който са в детската градина и се опитваш да им подражаваш, за жалост добре се справяш в това, но когато започнеш да се справяш така и в играта ще ти обърна по внимание.Радвайте се за великия си удар над нашия си играч направо сте велики и велика битка просто не мога да я коментирам не знам как ще се възстановава

Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce