Малко битки и от [Robbers]

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ Jun 14 2009, 19:52) Ау отмъщението на спамера :)
А да ви е честита новата придобивка :a055:
Незанулимите Рибертццццц почнаха да капят като круши, ц...ц...ц, аз като казвам, че сте аматьoри и ревьовци вие не вярвате, другия път повече играйте и по малко мерете форумни флоти .

[ СМЕРШ ]don_dimitrio - [ Robbers ] Menezis оригинал

реца е обран
Последна промяна от StarFighter на нед юни 14, 2009 9:19 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
Контакти:

Мнение от Lakokara4a_r_p »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 14 2009, 22:05) А да ви е честита новата придобивка :a055:
Незанулимите Рибертццццц почнаха да капят като круши, ц...ц...ц, аз като казвам, че сте аматьoри и ревьовци вие не вярвате, другия път повече играйте и по малко мерете форумни флоти .

[ СМЕРШ ]don_dimitrio - [ Robbers ] Menezis

реца е обран
От вълнение чак започна да правиш правописни грешки... Очаквах тая битка много по-рано. Съиграча не се пазеше никак и много пъти сме говорили, но той сега се учи, не е играл преди. Така и не разбра че трябва да си вдига корабчетата. Но за ревльовци и аматьори вече попрекали съвсееем мъничко... Всъщност това не ме засяга никак. Който е достатъчно запознат с играта ни е наясно за какво говорим. Запази добрия тон и не изпадай в настроения присъщи на далеч по-малки от теб....
Само да добавя нещо като аматьор: Давам награда от доста нанокредити, ако някой извади от ръкавите си битка, в която ме е занулил или поне ми е ударил някаква флота (никовете ми доста хора ги знаят) . Не уточнявам време неслучайно- кой от когато иска да пусне тук... празните приказки са за пазара, тук чакам факти. Защото ако такава няма ми се струва, че някой хора трябва да се извинят за нещо...
Съотборниците ми са великолепни момчета за които всеки би могъл само да мечтае. Включихме се късно, но пак направихме така че да се говори за нас. Не претендираме за нищо кой знае какво, но пък на дреги явно една битка осмисля живота им... Повече коментари няма да има!
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Lakokara4a_r_p написа:QUOTE (Lakokara4a_r_p @ Jun 14 2009, 22:37) От вълнение чак започна да правиш правописни грешки... Очаквах тая битка много по-рано. Съиграча не се пазеше никак и много пъти сме говорили, но той сега се учи, не е играл преди. Така и не разбра че трябва да си вдига корабчетата. Но за ревльовци и аматьори вече попрекали съвсееем мъничко... Всъщност това не ме засяга никак. Който е достатъчно запознат с играта ни е наясно за какво говорим. Запази добрия тон и не изпадай в настроения присъщи на далеч по-малки от теб....
Само да добавя нещо като аматьор: Давам награда от доста нанокредити, ако някой извади от ръкавите си битка, в която ме е занулил или поне ми е ударил някаква флота (никовете ми доста хора ги знаят) . Не уточнявам време неслучайно- кой от когато иска да пусне тук... празните приказки са за пазара, тук чакам факти. Защото ако такава няма ми се струва, че някой хора трябва да се извинят за нещо...
Съотборниците ми са великолепни момчета за които всеки би могъл само да мечтае. Включихме се късно, но пак направихме така че да се говори за нас. Не претендираме за нищо кой знае какво, но пък на дреги явно една битка осмисля живота им... Повече коментари няма да има!
значи ,за правописни грешки - Оди се жалвай кАде щеш, до сега спазвах добрия тон - може да си провериш нагоре в темата - и мен ми писна , като неможеш да обесниш на ревльoвците това - не се опитвай да ми го обесняваш на мен , не ми пука какви награди даваш нито съм ти следил развитието нито ме е еня - кога сте почнали също не ми пука - виждам само че сте едни мишки които само риете кал по хората,нищо повече от това , и мен ми е лесно да седна в форума и да почна да хуля всеки ваш пост ,но не бях гоправил,Съотбирниците ти са плямпащи страхливци, и никой освен вас не говори за вас ...е и последната битка в темичката ви , и се научи да пишеш .....погледни си думичката "дреги" и после се прави на гоЛЕм разбирач на бг. език ,
Последна промяна от StarFighter на нед юни 14, 2009 8:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 14 2009, 22:53) значи ,за правописни грешки - Оди се жалвай кАде щеш, до сега спазвах добрия тон - може да си провериш нагоре в темата - и мен ми писна , като неможеш да обесниш на ревльoвците това - не се опитвай да ми го обесняваш на мен , не ми пука какви награди даваш нито съм ти следил развитието нито ме е еня - кога сте почнали също не ми пука - виждам само че сте едни мишки които само риете кал по хората,нищо повече от това , и мен ми е лесно да седна в форума и да почна да хуля всеки ваш пост ,но не бях гоправил,Съотбирниците ти са плямпащи страхливци, и никой освен вас не говори за вас ...е и последната битка в темичката ви , и се научи да пишеш .....погледни си думичката "дреги" и после се прави на гоЛЕм разбирач на бг. език ,
За правописа ти няма да говоря, защото сигурно не сте стигнали него урок в училището за "специални" :k045: .Никой не говори за теб а за "ревльовците" от съюза ти както ти се изрази :( Разбирам колко си засегнат за оспамването на темата ти, наранено е самочувствието и его ти, защото изглежда само във форума може да вилнееш.В интерес на истината съм видял само 1 твоя битка битка велики играчо предполагам всички се сещат коя е.Не те знам на колко си години, но изглежда се влияеш в голяма степен от съюзниците, който са в детската градина и се опитваш да им подражаваш, за жалост добре се справяш в това, но когато започнеш да се справяш така и в играта ще ти обърна по внимание.Радвайте се за великия си удар над нашия си играч направо сте велики и велика битка просто не мога да я коментирам не знам как ще се възстановава :lol:
Последна промяна от pe7o на нед юни 14, 2009 9:30 pm, променено общо 1 път.
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Ей пичове и двете страни на спора не звучите добре защо просто не коментираме наистина важните неща,ми тъпо е да се обиждаме един друг тука във форума,познавам хора и в двата съюза и все сте свестни и умни хора,моля ви не разваляйте това впечатление! ;) :a055:
Последна промяна от m0rtaL на нед юни 14, 2009 9:39 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от StarFighter »

petar petrov написа:QUOTE (petar petrov @ Jun 14 2009, 23:25) За правописа ти няма да говоря, защото сигурно не сте стигнали него урок в училището за "специални" :k045: .Никой не говори за теб а за "ревльовците" от съюза ти както ти се изрази :( Разбирам колко си засегнат за оспамването на темата ти, наранено е самочувствието и его ти, защото изглежда само във форума може да вилнееш.В интерес на истината съм видял само 1 твоя битка битка велики играчо предполагам всички се сещат коя е.Не те знам на колко си години, но изглежда се влияеш в голяма степен от съюзниците, който са в детската градина и се опитваш да им подражаваш, за жалост добре се справяш в това, но когато започнеш да се справяш така и в играта ще ти обърна по внимание.Радвайте се за великия си удар над нашия си играч направо сте велики и велика битка просто не мога да я коментирам не знам как ще се възстановава :lol:
ревьо , който трябва да види моите битки ги е видял - не апелирам с тях - за тази която говориш може поподробно да я разгледаш ,че е целенасочена - и това няма да ти обеснявам защо ако си играч ще се сетиш!!! скоро и ти ще видиш моя битка не се тревожи :a055: а както казва великия ви ВОЖД , моите съотборници са си доста добри и го доказват , а теб съм те запомнил само стова ,че те пребихме като куче http://smershbattles.hit.bg/Rund16/ncuxona...
Последна промяна от StarFighter на нед юни 14, 2009 10:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
pe7o
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от pe7o »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 14 2009, 23:46) ревьо , който трябва да види моите битки ги е видял - не апелирам с тях - за тази която говориш може поподробно да я разгледаш ,че е целенасочена - и това няма да ти обеснявам защо ако си играч ще се сетиш!!! скоро и ти ще видиш моя битка не се тревожи :a055: а както казва великия ви ВОЖД , моите съотборници са си доста добри и го доказват , а теб съм те запомнил само стова ,че те пребихме като куче (извинявам се на кучетата),заедно с безгласната буква само ревете по форума във всяка тема!!!
Е като сте ме пребили я кажи що бълхите ми са се е наежили :) целенасочена била битката ти А ? То тогава моята е 2 пъти по-целенасачена от твоята щото нападателя ми великия "кучкар" пусна мод след голямото ми зануляване и после си смени акаунта.Чудно защо след като е спечелил толкова от мен ?
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
don_dimitrio
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 16, 2009 4:34 pm
Контакти:

Мнение от don_dimitrio »

petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ Jun 14 2009, 21:25) За правописа ти няма да говоря, защото сигурно не сте стигнали него урок в училището за "специални" :k045: .Никой не говори за теб а за "ревльовците" от съюза ти както ти се изрази :( Разбирам колко си засегнат за оспамването на темата ти, наранено е самочувствието и его ти, защото изглежда само във форума може да вилнееш.В интерес на истината съм видял само 1 твоя битка битка велики играчо предполагам всички се сещат коя е.Не те знам на колко си години, но изглежда се влияеш в голяма степен от съюзниците, който са в детската градина и се опитваш да им подражаваш, за жалост добре се справяш в това, но когато започнеш да се справяш така и в играта ще ти обърна по внимание.Радвайте се за великия си удар над нашия си играч направо сте велики и велика битка просто не мога да я коментирам не знам как ще се възстановава :lol:
петърчо ти се си недоволен и с голяма уста.Преди неставаме сега това момче като беше занулено още в 4-я рунд :lol: пак недоволен,да не споменавам че въобще не съм му летял с цялата флота :dizzy: Не се тревожи и тебе ще те постна тея дни,а че ми летиш с тея звезди въобще не ме притесняваш :c022: стига си спамил навсякъде
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от StarFighter »

don_dimitrio написа:QUOTE (don_dimitrio @ Jun 15 2009, 00:21) петърчо ти се си недоволен и с голяма уста.Преди неставаме сега това момче като беше занулено още в 4-я рунд :lol: пак недоволен,да не споменавам че въобще не съм му летял с цялата флота :dizzy: Не се тревожи и тебе ще те постна тея дни,а че ми летиш с тея звезди въобще не ме притесняваш :c022: стига си спамил навсякъде
той петърчо е разбирач - голям хаха , при положение че съм стацнал при битката - замисли се и приположени, че не съм стацнал целия флот пак можеш да помислиш ама айде няма петърчо да те мъчиме , а тоя който те .... още си играе

абе рибертс сте велики , но опердашени :a055:

пп: петърчо петърчо .... ти си знаеш какво :galletos:
Последна промяна от StarFighter на нед юни 14, 2009 10:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Lakokara4a_r_p написа:QUOTE (Lakokara4a_r_p @ Jun 14 2009, 22:37) От вълнение чак започна да правиш правописни грешки... Очаквах тая битка много по-рано. Съиграча не се пазеше никак и много пъти сме говорили, но той сега се учи, не е играл преди. Така и не разбра че трябва да си вдига корабчетата. Но за ревльовци и аматьори вече попрекали съвсееем мъничко... Всъщност това не ме засяга никак. Който е достатъчно запознат с играта ни е наясно за какво говорим. Запази добрия тон и не изпадай в настроения присъщи на далеч по-малки от теб....

радо, радвам се, че се върна! :bravo: :bravo: :a055: :a055:
покажи им как се играе ;)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”