ЕДИТ: ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС МИ СЕ ДОИГРАВА ДА ВИ МАЧКАМ....
Битките на СМЕРШ
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
Ъъъ само да вмъкна за ЛЕКИА ... мойто момче излез от мода хайде гледам синееш без флот на 30к излез сега съм на 24к да те видим как ще бягаш като мишка.. хайде ето ти кооординатите мии
5:250:11 чакам те
да те видим колко можеш великия разбирач..
Последна промяна от Crashedd на нед юни 14, 2009 4:48 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Моето момче, откакто съществува Robbers ти едва ли си чувал за Булфлийт. Ставаш за смях. Нито си забавен с глуповатите си изказвания, нито пък си някомо интересен и нужен. За кого се мислиш?! Като не ти е приятно престани да спамиш и си играй играта. Забавлявай се и спри да се правиш на всеможещ ... не става дума за флот, битки или доказване. Говорим за чисто човешко отношение - нито ни познаваш, нито знаеш кой що за човек е, за да убиждаш. Ако това ти доставя удоволствие - ок - ама си иди на село и псувай там наред и на воля. Ти за "феър плей" чувал ли си?! ... Това е една игра ... къде си се засилил да даваш генерални оценки кой какъв бил. Погледни първо в своята паничка и после гледай в тая на съседа.... защото винаги това, което очевидно е по-добро от теб е трън в очите ти...
Хайде със здраве ... и нека си доиграем рунда като хората ... Играта е място където предимно се създават контакти и добри приятелства и познанства, а не място за сипане на обиди.... и търсене на врагове. Ако имаш много енергия за хабене - ми излез на вън. Потичай малко. Иди на боксов мач и се наслаждавай на вулгаризъм. Иди на футболното игрище и псувай на воля .... но тук се дръж като мъж! .....
HanSolo
Хайде със здраве ... и нека си доиграем рунда като хората ... Играта е място където предимно се създават контакти и добри приятелства и познанства, а не място за сипане на обиди.... и търсене на врагове. Ако имаш много енергия за хабене - ми излез на вън. Потичай малко. Иди на боксов мач и се наслаждавай на вулгаризъм. Иди на футболното игрище и псувай на воля .... но тук се дръж като мъж! .....
HanSolo
-
LEKIA
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 31, 2009 5:48 pm
- Контакти:
Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jun 14 2009, 15:26) Ъъъ само да вмъкна за ЛЕКИА ... мойто момче излез от мода хайде гледам синееш без флот на 30к излез сега съм на 24к да те видим как ще бягаш като мишка.. хайде ето ти кооординатите мии5:250:11 чакам те
![]()
да те видим колко можеш великия разбирач..
Апак колкото до теб Црашедд чакох те 2 месеца да направиш твоите 10 броя от твоите кораба спомняш ли си ? Просто namen ми се доигра да те чакам.Колко още искате да ви правя на смешен?!?Престанете настина вече ставаш за смях.
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
ъъъ извини ме ама мен да си ме касирал хахах ставаш смешен мен тоя рунд само 1 човек ми удари флот ии това беше qly 1:1 е резултата между мен и него ии причината да ме удари беше че ми спря нета ...LEKIA написа:Цитат(LEKIA @ Jun 14 2009, 18:49) Апак колкото до теб Црашедд чакох те 2 месеца да направиш твоите 10 броя от твоите кораба спомняш ли си ? Просто namen ми се доигра да те чакам.Колко още искате да ви правя на смешен?!?Престанете настина вече ставаш за смях.
относно до тебе казах ти чакам те
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
така е , как беше ....момата отнесе: момите, змея, зеленчука......... та направо ..........синьо царствоDimorese написа:QUOTE (Dimorese @ Jun 14 2009, 20:57) Някои разбирачи пак започнаха с повелителния тон и епитетите. Това вече се оформя като стил.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
дет се вика синио е небето хайде на моретооStarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 14 2009, 20:54) така е , как беше ....момата отнесе: момите, змея, зеленчука......... та направо ..........синьо царство
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Кой тоя "Лекия" или "Тежкия" ли се прави на велик айде избяга от втора па
отиде във спийда да се величаеш - всички те знаят какъв си сийтър и мултак
така че стига се надува щото току виж някой ти изпуснал въздуха,
въздухар такъв.
Според мен оранжевото много ти отива

отиде във спийда да се величаеш - всички те знаят какъв си сийтър и мултак
така че стига се надува щото току виж някой ти изпуснал въздуха,
въздухар такъв.
Според мен оранжевото много ти отива
Последна промяна от Newromancer на пон юни 15, 2009 7:47 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]