black_and_white vs. lud_nox
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
аз не знам кои може да бъде уплашен от няколко недозрели дини
малко уточнение съотборника не беше правил сейв от 2 седмици и другото ако беше на точките на атакауващия на дали онзи щеше да издържи и 2 рунда
иначе страшна битка
както каза lud_nox следващия път му литни с повече дини да съберем малко семе след това
4е то маи само това остава след тях 
малко уточнение съотборника не беше правил сейв от 2 седмици и другото ако беше на точките на атакауващия на дали онзи щеше да издържи и 2 рунда
иначе страшна битка
както каза lud_nox следващия път му литни с повече дини да съберем малко семе след това
-
Miza
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 23, 2007 9:21 pm
- Контакти:
rinem написа:Цитат(rinem @ Jun 12 2009, 14:56) аз не знам кои може да бъде уплашен от няколко недозрели дини![]()
малко уточнение съотборника не беше правил сейв от 2 седмици и другото ако беше на точките на атакауващия на дали онзи щеше да издържи и 2 рунда![]()
![]()
![]()
иначе страшна битка![]()
както каза lud_nox следващия път му литни с повече дини да съберем малко семе след това4е то маи само това остава след тях
![]()
Не си струва да сабираме от това семе ,.,., не виждаш ли че не се раждат читави дини хахахахаха ,,, браво луд нокс за мен ти си победителя
Miza написа:QUOTE (Miza @ Jun 12 2009, 15:52) Не си струва да сабираме от това семе ,.,., не виждаш ли че не се раждат читави дини хахахахаха ,,, браво луд нокс за мен ти си победителя
между другото си прав семето е от слаба реколта , и за другото съм съгласен луд нокс е победителя ако погледнем реално срамота на толкова точки и всички звездици да угаснат
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Сезонът на дините тепърва почва
Поздравления и на двамата ...
"Градинари", рунда още не е приключил
Поздравления и на двамата ...
"Градинари", рунда още не е приключил
Последна промяна от Nicoll на пет юни 12, 2009 2:43 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
-
Fen_na_Barca
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 05, 2006 1:49 am
- Контакти:
1. Който и да ми е а дал(ако) спая все тая.
2. Поздравления за отличният флто на защитника
3. Имах още малко флот, но не ми се чакаше престационирвания и така
4. Това, че има флот незначи, че акаунта му е добре развит. Тоест зависи от гледната точка. Има само 2 акаунта в играта, който не мога да бия с целият си флот. Те си знаят кой са
5. Рунда за мен беше пародия. Нещата ще си ги запазя за мен. Явно въпреки усилията на двете дами не се получиха нещата. Все пак искам да ги поздравя въпреки, че са нови. Мисля, че си свършиха работата добре.
6.За мен бе истинско удоволствие да играя отново с Роял, както и да се запозная със Слабака. С интерес следях играта на Алекс - м/у другото в предни рундове много отдавна сме се биели :D, a играта на Мортала доставя истинска наслада за летеца. Имаше още един играч за, който наистина съжалявам, че просто нямаше време за игра
7. Ще продължа максимум 2-3-4 дни колкото да се каже, че съм натиснал "Преглед", че иначе не е същото
8. Успех на всички
Приятни и безаварийни полети.
2. Поздравления за отличният флто на защитника
4. Това, че има флот незначи, че акаунта му е добре развит. Тоест зависи от гледната точка. Има само 2 акаунта в играта, който не мога да бия с целият си флот. Те си знаят кой са
5. Рунда за мен беше пародия. Нещата ще си ги запазя за мен. Явно въпреки усилията на двете дами не се получиха нещата. Все пак искам да ги поздравя въпреки, че са нови. Мисля, че си свършиха работата добре.
6.За мен бе истинско удоволствие да играя отново с Роял, както и да се запозная със Слабака. С интерес следях играта на Алекс - м/у другото в предни рундове много отдавна сме се биели :D, a играта на Мортала доставя истинска наслада за летеца. Имаше още един играч за, който наистина съжалявам, че просто нямаше време за игра
7. Ще продължа максимум 2-3-4 дни колкото да се каже, че съм натиснал "Преглед", че иначе не е същото
8. Успех на всички
-
charovna
Битката е впечатляваща. Браво и на двамата!
Сега към Fen_na_Barca
Цитат5. Рунда за мен беше пародия. Нещата ще си ги запазя за мен. Явно въпреки усилията на двете дами не се получиха нещата. Все пак искам да ги поздравя въпреки, че са нови. Мисля, че си свършиха работата добре.[/quote]
Благодаря за поздрава! Само дето не приемам израза за пародията. Уважавам те като играч и човек от наблюденията ми в играта и във форума! Само, че не мислиш ли, че е твърде лесно да го кажеш това и да го "оставиш за себе си"?
Сега към Fen_na_Barca
Цитат5. Рунда за мен беше пародия. Нещата ще си ги запазя за мен. Явно въпреки усилията на двете дами не се получиха нещата. Все пак искам да ги поздравя въпреки, че са нови. Мисля, че си свършиха работата добре.[/quote]
Благодаря за поздрава! Само дето не приемам израза за пародията. Уважавам те като играч и човек от наблюденията ми в играта и във форума! Само, че не мислиш ли, че е твърде лесно да го кажеш това и да го "оставиш за себе си"?
-
tresor
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
- Контакти:
извинявай фен, поздравих те лично, редно е и тук да го направя
евала ти за желанието и евала ви на организирания съюз!!!
предчувствах атаката и както сайт каза "отлагаш го във времето"
ако не беше през изминалата нощ, щеше да е в някоя от следващите този удар
така или иначе спрях да сейввам .... няма газ братче
нека има повече такива битки и играчи-джентълмени
благодаря на всички, които поздравиха и нападателя и мен
смятам темата за приключена
поздрави и успех,
Adolf Shama
евала ти за желанието и евала ви на организирания съюз!!!
предчувствах атаката и както сайт каза "отлагаш го във времето"
ако не беше през изминалата нощ, щеше да е в някоя от следващите този удар
така или иначе спрях да сейввам .... няма газ братче
нека има повече такива битки и играчи-джентълмени
благодаря на всички, които поздравиха и нападателя и мен
смятам темата за приключена
поздрави и успех,
Adolf Shama
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Fen_na_Barca написа:QUOTE (Fen_na_Barca @ Jun 12 2009, 18:18) 1. Който и да ми е а дал(ако) спая все тая.
2. Поздравления за отличният флто на защитника![]()
4. Това, че има флот незначи, че акаунта му е добре развит. Тоест зависи от гледната точка. Има само 2 акаунта в играта, който не мога да бия с целият си флот. Те си знаят кой са![]()
6.За мен бе истинско удоволствие да играя отново с Роял, както и да се запозная със Слабака. С интерес следях играта на Алекс - м/у другото в предни рундове много отдавна сме се биели :D, a играта на Мортала доставя истинска наслада за летеца. Имаше още един играч за, който наистина съжалявам, че просто нямаше време за игра![]()
8. Успех на всичкиПриятни и безаварийни полети.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
- viko_misira
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 26, 2006 7:54 pm
- Контакти: