Дом......
Нещо ми се струва, че тоя клип е час и половина. Много ми е да го изгледам. Ама усетих за какво иде реч.
Не знам какво се опитвате да кажете. Няма за пръв път света да почне от начало. Просто е така устроен. Ще станем една пустиня и на ново ще почне еволюцията на организмите. Така го е рекъл Тоя отгоре... Поставил ни е граници, максималното човешко развитие като настъпи и THE END. Ние не сме хората, които го контролираме. Така ни е заложено в психиката и в еволюционния процес.
Не знам какво се опитвате да кажете. Няма за пръв път света да почне от начало. Просто е така устроен. Ще станем една пустиня и на ново ще почне еволюцията на организмите. Така го е рекъл Тоя отгоре... Поставил ни е граници, максималното човешко развитие като настъпи и THE END. Ние не сме хората, които го контролираме. Така ни е заложено в психиката и в еволюционния процес.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Тука го изкара като булфлийта 6 месеца и нов рундRoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jun 15 2009, 22:25) Нещо ми се струва, че тоя клип е час и половина. Много ми е да го изгледам. Ама усетих за какво иде реч.
П.с. викам си аре сериозно ще драсна нещо да не е само спам :D еми то е доказано от физиката че света е на еди колко си милиона години, и че организмите също от колко милиона години са и т.н. и кво ще има нов big boom или голям зрив с български думи ... аве не се знае тука може би има може би нема тва е само можеш да си гадаеш ... също има и друга теория ... може "зелените човечета" да ни спасят и ама дали ще доживеем !
Последна промяна от slunceto на пон юни 15, 2009 10:24 pm, променено общо 1 път.