Шпионаж

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Така е... Някои хора, като ги шпионираш и като, че ли им бъркаш не знам къде... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 11 2009, 13:43) Така е... Някои хора, като ги шпионираш и като, че ли им бъркаш не знам къде... ;)
Аз знам къде :)
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

misterya написа:QUOTE (misterya @ Jun 11 2009, 13:43) Така е... Някои хора, като ги шпионираш и като, че ли им бъркаш не знам къде... ;)
eе то бива лични пристрастия админке, ама чак да се изказваш без да чуеш другата страна си е направо преднамерено.

1-во за целия рунд и спай не съм му пускал на въпросния девойката

2-ро девойката се счупи да ме шпионира тия дни , което го тълкувам че нещо търси и се колонизирах до него и то горкия се...наака - съдейки по темата която е пуснал.

3-то нормално е когато въпросния девойката е колонизирал до играч от съюза ни да колонизираме до него и да се благодари ,че само аз съм отишал дето съм слаб ,че ако и другите го подгонят явно ще се самоубие девоят.

4-то това е игра и всеки може да напада всеки , не съм забелязал да съм пуснал тема ,че най-силния съюз в спийда - 'ламез' ме бяха поглали - нито съм ревал по форума нито в играта а съм се оправял както мога

Така драга ми нежна душицо обясни за какво е тази тема ??? за това ,че съм летял по теб или за това, че си ме шпионирал??? и кое не е по правилата.

Pepone

2009-06-10 08:51:58 Докладвай

......Ще те похваля за начина ти на игра
във форума, да ти се смеят всички.
А ако не харесваш моят начин на
игра оплачи се на админите.

хаха админке оплаквам се от начина му на игра !!!
Последна промяна от StarFighter на чет юни 11, 2009 3:03 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Какви пристрастия, кви 5 лева?! Говоря от страната на играч - бивш :(
StarFighter, не си център на вселената :P
Последна промяна от misterya на чет юни 11, 2009 1:16 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 11 2009, 14:04) eе то бива лични пристрастия админке, ама чак да се изказваш без да чуеш другата страна си е направо преднамерено.

1-во за целия рунд и спай не съм му пускал на въпросния девойййй

2-ро девоят се счупи да ме шпионира тия дни , което го тълкувам че нещо търси и се колонизирах до него и то горкия се...наака - съдейки по темата която е пуснал.

3-то нормално е когато въпросния девойййй е колонизирал до играч от съюза ни да колонизираме до него и да се благодари ,че само аз съм отишал дето съм слаб ,че ако и другите го подгонят явно ще се самоубие девоят.

4-то това е игра и всеки може да напада всеки , не съм забелязал да съм пуснал тема ,че най-силния съюз в спийда - 'ламез' ме бяха поглали - нито съм ревал по форума нито в играта а съм се оправял както мога

Така драга ми нежна душицо обясни за какво е тази тема ??? за това ,че съм летял по теб или за това, че си ме шпионирал??? и кое не е по правилата.

Pepone

2009-06-10 08:51:58 Докладвай

......Ще те похваля за начина ти на игра
във форума, да ти се смеят всички.
А ако не харесваш моят начин на
игра оплачи се на админите.

хаха админке оплаквам се от начина му на игра !!!
pepone ти ли си ве :D с тебе бехме в добри отношения но ето че смершциии не си поплюват :P :P :)
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

6pionin написа:QUOTE (6pionin @ Jun 10 2009, 23:02) Здравейте на всички.
Не съм от най приказливите, ама ме принудиха.
За кво става на въпрос:
Ами децата ревтунят що съм бил ги гледал ( шпионирал ).
Вече няколко дечковци се разреваха и се чудя дали да ползвам шпионажа или да летя на шано. :D
Ще спомена най големите сълзи къде бяха.
StarFighter и HanSolo в спийда.
Чак имаше две колонии до мойте и нападения с дини.
Бреййй, бреййй опасен бил тоя шпионаж ей.
А най смешното е че заради това че съм ги шпионирал ангажираха целия съюз - "СМЕХ"
или по точно HanSolo който дойде на готово сега манипулира целия им съюз, ама те немогат да се усетят.

Хайде деца започвайте да се оправдавате.
Баце от кой край си бре я кажи :) за да употребяваш думата шано значи има нещоооо шанаджийска раота деа :)
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

dios написа:QUOTE (dios @ Jun 11 2009, 14:56) Аз знам къде :)
Само да те ДОПРЕДЪ сека жаба да си знае гьола :a032: :) ,че шса избиАме
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
6pionin
Редник (Private)
Регистриран: ср юни 10, 2009 8:32 pm
Контакти:

Мнение от 6pionin »

1-во еми да си спайвал да не си спал

2-ро нормално е да търся нещо, че за кво да го пускам тоя спай. Не съм се наакал. Аз акам в тоалетната.

3-то колонията си седи там стана трета седмица. Ти сега ли се сети да колонизираш или пак ще се оправдаваш. Нямам намерение да се самоубивам квото и да става.

4-то аз не рева, а пиша за ревлювците.

Тук сме в off Topic. Ако не беше играл по правилата нямаше да пиша тук.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

6pionin написа:QUOTE (6pionin @ Jun 11 2009, 15:29) 1-во еми да си спайвал да не си спал

2-ро нормално е да търся нещо, че за кво да го пускам тоя спай. Не съм се наакал. Аз акам в тоалетната.

3-то колонията си седи там стана трета седмица. Ти сега ли се сети да колонизираш или пак ще се оправдаваш. Нямам намерение да се самоубивам квото и да става.

4-то аз не рева, а пиша за ревлювците.

Тук сме в off Topic. Ако не беше играл по правилата нямаше да пиша тук.
и за какво е темата девойко ????

ти като си шпионирал аз пък съм колонизирал, щем колонията ти е от 3 седмици се замисли, че не съм дошъл заради соло при теб , а явно си прекалил със шпионирането ,то бива ама като влеза да намирам по 10-20 шпионажа от теб - значи нещо търсиш - е за ти предлагам да го намериш. Я накой тук в тема да да каже ако бъде шпиониран от някои по над 30-40 пъти на ден и така няколко дни и има възможност да нападне шпиониращия не би ли го направил? Нормално е когато по слаб играч от един съюз е тормозен от по силен играч ..да му помогнат от съюза му!!!!

и пак девойко, кажи за какво ревеш обясни ,че не те разбирам
Последна промяна от StarFighter на чет юни 11, 2009 1:46 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

StarFighter написа:QUOTE (StarFighter @ Jun 11 2009, 14:40) и за какво е темата девойко ????

и пак девойко, кажи за какво ревеш обясни ,че не те разбирам
Опити да обиждаш на "девойко" ли правиш? Предлагам изключително бързо да се поправиш и да се извиниш на девойките...докато все още имаш възможност да пишеш във темите
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”