Crashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Jun 11 2009, 12:06) морталее човек да ти се чудии стига ве не останаха хора с големи бостании
давай и можеш още
Останали са и хора с големи бостани.Обаче мортала го е страх да бере в тези градини.Аз го каних лично ама той уговорени битки не правел.Или по-точно загубени.
oilvk написа:Цитат(oilvk @ Jun 11 2009, 12:17) Останали са и хора с големи бостани.Обаче мортала го е страх да бере в тези градини.Аз го каних лично ама той уговорени битки не правел.Или по-точно загубени.
Което според мен е нелогично и особено ненормално. Моля за незабавен психо-тест на 'мортала' и да му се вземе пилотската книжка. То бива, бива, ама... никъв ред няма в тая държава!
Това ми напомня как лайтнесс преди време искаше да си нацепя колонията във флотата му... за "дуел", разбираш ли...
Последна промяна от LoaD на чет юни 11, 2009 10:35 am, променено общо 1 път.
oilvk написа:Цитат(oilvk @ Jun 11 2009, 10:17) Останали са и хора с големи бостани.Обаче мортала го е страх да бере в тези градини.Аз го каних лично ама той уговорени битки не правел.Или по-точно загубени.
Ми пич за къв ме вземаш,какъв ти е зора да се разбивам в теб?Никой няма да тръгне на битка ако ще я загуби,това е нормално!!!Ти литни на black and white като си такова камикадзе!
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 11 2009, 14:34) Ми пич за къв ме вземаш,какъв ти е зора да се разбивам в теб?Никой няма да тръгне на битка ако ще я загуби,това е нормално!!!Ти литни на black and white като си такова камикадзе!
добре де, що пък точно на него ?! дискриминация! наливане! национален протест пред парламента!
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 11 2009, 14:34) Ми пич за къв ме вземаш,какъв ти е зора да се разбивам в теб?Никой няма да тръгне на битка ако ще я загуби,това е нормално!!!Ти литни на black and white като си такова камикадзе!
Мой между мен и теб разликата е 5000к.А ти ми говориш да летя на играч с който разликата ми е 700 000к.Малко е нагло не мислиш ли ?На съотборника ми летя. А той е с 70 000к повече от мене.Тогава какъв е проблема?
oilvk написа:Цитат(oilvk @ Jun 11 2009, 18:24) Мой между мен и теб разликата е 5000к.А ти ми говориш да летя на играч с който разликата ми е 700 000к.Малко е нагло не мислиш ли ?На съотборника ми летя. А той е с 70 000к повече от мене.Тогава какъв е проблема?
5000к=5000000 точки не знам да има играчи с по толкова точки
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce