Ламерите ни атакуват ... Again !

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ Jun 9 2009, 14:41) ЪхъмЗ ясно съдим за наклонностите на човека по аватара му. Значи и ти си като мишка криеща се в ноща правеща 1 голямо нищо. Звучи тъпо нали? Е, тъпа ти е и логиката ! Колкото до битките. И на тях ще им дойде времето. Този рунд ми е чисто и просто експериментален. Правил съм, но не съм проявявал желание да ги постна за да може пенсионерите кЪт тебе да си мислят че са нещо повече, понеже единственото с което можеш да са похвалиш са битките ти в булфлийт трибуната. А хората които "плюя" са си от смерш. По добре "плювалник" (както обичаш да казваш) от колкото лицемерен гъзолизец, каквито са не малко персони от форума. Истината боли...

хахахаха,супер забавно е :a013: точно така не им се давай :p019:
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

ахххх CCCP-ци мамини как сте ми зелени ......
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Кире, въпрос - а като т бях бял ? Кой повече намазваше : аз или ти ?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

намаза доста като ми се бугна реса от търговията ама аз не говоря за CCCP вашия говоря за ментето,иначе кога ще продължим сблъсъка от миналия рунд а ???
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Винаги когато имам време. Знаеш, че ми е приятно да играя срещу теб. А и знаеш, че не ми пука кой е отпред - винаги си говоря свободно и си правя шоуто ... Ще се помлатим пак. А тия от СССР ... Малко им е боя, щеше ми се още да има, ама ... за съжаление България преди всичко ! Или може би за радост :0
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Емм, ти с тая работа хептен нямаш време за игра
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

kireto написа:Цитат(kireto @ Jun 9 2009, 21:30) Емм, ти с тая работа хептен нямаш време за игра
стигаа ве летоо е :)
Последна промяна от Crashedd на чет юни 11, 2009 10:08 am, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”