[ КУЦИЯ КОН ] Reality .vs. [Hellwings] SchWePpeS_

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

don_dimitrio написа:Цитат(don_dimitrio @ Jun 10 2009, 12:43) толкова са защотото половината не са качени,ами как да летя към теб като не те знам кой си?Те такива като теб където немогат да играят се напъват само във форума,кажи къде си и кой си и да те видим,това ми е псоледния пост,просто си ми много под нивото лапенце :P :lol:

:crazy_pilot: ха ха ха .... не стига, че нагъл, ами и ...... (следва една трибуквена дума синоним на ръб)! :lol:
То бива, бива ... ама твоето ...... колко хора е необходимо да ти кажат, че Bulfleet е игра за забавление, а не място да си избиваш комплексите и да ни показваш какъв мъж си .... (наричайки останалите лапета, мишки и каквото там си чул от другите, че сам очевидно не можеш да измислиш нещо оригинално) ..... Осъзнайте се, Ваше Превъзходителство, господин ДОН .... какъв беше .... :lol: :lol:

:crazy_pilot:
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

Смятам Don Dimitrio за стойностен играч,който уважавам!Човека доказа тоя рунд колко добър боец е,независимо дали е зануляван или не той е достоен играч,а тези които ги зануляват и се трият са за смях,аз също бях зануляван миналия рунд но не смятам че това беше проблем ;) давай Митко все напред и нагоре :a076:
regasataa
Редник (Private)
Регистриран: съб май 30, 2009 7:07 pm
Контакти:

Мнение от regasataa »

Не казвам че е кофти играч, трудно е след толкова удара все да се изправяш казах го на него казвам и го на всички вас сега:
Издебнах го,ударих го и това беше не мисля че съм ну навреди много просто съм качил битката !
А пък нали се сещатате че всеки си има време и място !
А другото което относно зануляването, аз бях занулен от рунд от Lady_Di докато бях в съюз Robbers признавам си го и на какво да крия не съм някакъв манияк който не оставя флотата си и 1 стотна на планета си !
А също така е и човешко !
Но това на дона си ви го казвам си беше чиста проба късмет човека заспа и аз го издебнах това се случи :) :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:
Благодаря за добрите коментари , а за лошите няма какво да говорим те винаги злорадниците са си лайненца ! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”