[ КУЦИЯ КОН ] Reality .vs. [Hellwings] SchWePpeS_

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

don_dimitrio написа:Цитат(don_dimitrio @ Jun 10 2009, 11:28) ти пък какъв беше :lol: не ми е лош нета,напротив добър е просто съм си заспал и това е,незнам кой виси пред компа тоя regasaaa по 19ч онлайн има всеки ден,ама и него ще постнем скоро :crazy_pilot: :P :lol:

:lol: :lol: хи хи хи ... това вече сме го чували ... измисли нещо по-оригинално! Като гледам само теб "постват" и се като защитник :dizzy:
Пък и на теб точно не дължа обяснение кой съм ... :P

:crazy_pilot:
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Регистриран: съб май 30, 2009 7:07 pm
Контакти:

Мнение от regasataa »

don_dimitrio написа:Цитат(don_dimitrio @ Jun 10 2009, 08:23) тук много разбирачи се събраха ама така си е във форума всеки го вади голям,а на теб да ти кажа че точно след 3 часа ги имах въпросните 400 кръста и 1000 транса,незнам какво си следил :P

То най големия разбирач си ти ве моя и тука във форума и на лични абе какво да ти кажа !
Щом си ги имал след 3 часа жив и здрав бъди имал си ги аз не съм ги видял явно !
Но нема проблеми,аз за първи път си пускам битка в този форум и ти ще ми кажеш че съм бил голям разбирач хахахаха :bravo: :bravo: :bravo:
don_dimitrio
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 16, 2009 4:34 pm
Контакти:

Мнение от don_dimitrio »

aip_99 написа:Цитат(aip_99 @ Jun 10 2009, 09:33) :lol: :lol: хи хи хи ... това вече сме го чували ... измисли нещо по-оригинално! Като гледам само теб "постват" и се като защитник :dizzy:
Пък и на теб точно не дължа обяснение кой съм ... :P

може да вземе да влезеш в битките на смерш и да видиш поне 40 битки в които не приличам на защитник,ами аз защо не съм видял твоя сигурно си някое минъорче :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

don_dimitrio написа:Цитат(don_dimitrio @ Jun 10 2009, 11:44) може да вземе да влезеш в битките на смерш и да видиш поне 40 битки в които не приличам на защитник,ами аз защо не съм видял твоя сигурно си някое минъорче :lol: :lol: :lol:

:lol: я се поспри малко ..... 40 твои битки?!?! ....
направих си труда да ги преброя .... точно 27 са!!! ... :dizzy:
Нещо май и математиката ти куца .... :lol:

Пък дали съм миньор аз или не .... едва ли е твоя работа .... а и така да е - не виждам да си летял по мен ... за да вземеш нещо мое! ... :lol: Или това е станало в някоя от липсващите виртуални битки между 27-та и 40-та :c022:
Айде събуди се и се вземи малко в ръце .... че с тоя транспортен флот дето си натрупал ..... едва и сонда ще можеш да разбиеш

[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Е друго си е да се карате за колко време сте направили 500 кръста и 1000 транса.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
don_dimitrio
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 16, 2009 4:34 pm
Контакти:

Мнение от don_dimitrio »

aip_99 написа:Цитат(aip_99 @ Jun 10 2009, 09:57) :lol: я се поспри малко ..... 40 твои битки?!?! ....
направих си труда да ги преброя .... точно 27 са!!! ... :dizzy:
Нещо май и математиката ти куца .... :lol:

Пък дали съм миньор аз или не .... едва ли е твоя работа .... а и така да е - не виждам да си летял по мен ... за да вземеш нещо мое! ... :lol: Или това е станало в някоя от липсващите виртуални битки между 27-та и 40-та :c022:
Айде събуди се и се вземи малко в ръце .... че с тоя транспортен флот дето си натрупал ..... едва и сонда ще можеш да разбиеш

толкова са защотото половината не са качени,ами как да летя към теб като не те знам кой си?Те такива като теб където немогат да играят се напъват само във форума,кажи къде си и кой си и да те видим,това ми е псоледния пост,просто си ми много под нивото лапенце :P :lol:
Fikatabe
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 14, 2009 8:20 pm
Контакти:

Мнение от Fikatabe »

regasataa написа:Цитат(regasataa @ Jun 9 2009, 20:46) Еми ако не се сърди колегата да не отварям нова тема мисля и аз да сложа една битка !

http://uni4.bulfleet.com/doklad.php?id=7d6a454d26

И аз ще помоля за 1 бекъп че не му разбирам много !

Предварително благодаря :) :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:
Не се сърда колега браво добре си го разглобил :> браво :bravo: :lol: :a013: :dizzy:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435724]http://bulfleet.com/?recruit=435724[/url]
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

Радвам се. Еваллата, хубаво е когато цапнат играч на смерш. Егото отива в кофите, а оправданията валят като дъжд. ЧудесТно

Дон_Димитко :Д. Абе ти плачиш за прозвището форумен шут. С твоите глупави и елементарни мнения успя да образуваш 24 каратова усмивка с много смях :lol: :bravo: . Благодаря ти. Давай смело мойто момче. Не се притеснявай. Все някой тука трябва да става за излагация, иначе щеше да е скучно... :lol:

До StarFighter : съотборника ти става за смях, но все пак продължава с усилен темп. А после аз съм бил мазохистична натура а? :P :lol:
Последна промяна от Tralalala на ср юни 10, 2009 3:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Tralalala написа:QUOTE (Tralalala @ Jun 10 2009, 17:01) Радвам се. Еваллата, хубаво е когато цапнат играч на смерш. Егото отива в кофите, а оправданията валят като дъжд. ЧудесТно

Дон_Димитко :Д. Абе ти плачиш за прозвището форумен шут. С твоите глупави и елементарни мнения успя да образуваш 24 каратова усмивка с много смях :lol: :bravo: . Благодаря ти. Давай смело мойто момче. Не се притеснявай. Все някой тука трябва да става за излагация, иначе щеше да е скучно... :lol:

До StarFighter : съотборника ти става за смях, но все пак продължава с усилен темп. А после аз съм бил мазохистична натура а? :P :lol:
охооо мазохиста и в тая тема се показа като плювалник - евала ,отново нищо смислено не каза хаха радвал си се че са ударили наш играч - само се замисли на какво се радваш хаха, не на нещо дето си постигнал в живота или играта ,а на чуждото нещастие ,ама така си е типичен представител на мижитурките ,криеш се в играта ,тука си великан и не гледаш ти да си добре а някой друг да е зле .
А колкото до митака и 1000 пъти да го ударят пак си остава по-стойностен човек и играч от теб,момчето си играе прави си битки , удрят го ,прави си отново битките и си се забавлява поне не трепери над акк-чето си като стъклено , та невиждам какъв е проблема ,че са го ударили - евала на напаадатела издебнал е ударил е - такава е играта

ако си толкова голям ербап кажи с кой ник си в играта, а не се крий като подлизурко, всъщност това 'като' май е излишно. :a055:
Последна промяна от StarFighter на ср юни 10, 2009 4:08 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 10 2009, 15:50) охооо мазохиста и в тая тема се показа като плювалник - евала ,отново нищо смислено не каза хаха радвал си се че са ударили наш играч - само се замисли на какво се радваш хаха, не на нещо дето си постигнал в живота или играта ,а на чуждото нещастие ,ама така си е типичен представител на мижитурките ,криеш се в играта ,тука си великан и не гледаш ти да си добре а някой друг да е зле .
А колкото до митака и 1000 пъти да го ударят пак си остава по-стойностен човек и играч от теб,момчето си играе прави си битки , удрят го ,прави си отново битките и си се забавлява поне не трепери над акк-чето си като стъклено , та невиждам какъв е проблема ,че са го ударили - евала на напаадатела издебнал е ударил е - такава е играта

ако си толкова голям ербап кажи с кой ник си в играта, а не се крий като подлизурко, всъщност това 'като' май е излишно. :a055:

що го нападате така бре???перфектен е :lol: :lol: почва да ми става идол :a042: :a042: компетентен е по всички въпроси :a013:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”