Носталгия по детството...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Днес като гледах колко хубаво е времето навън...се сетих какво правехме в това хубаво време в моето детство...сега щях да съм навън или да ритам мач пред блока...или да се целим с фунийки...щях да отида да си купя 20 дъвки Турбо...и да се съберем пред блока да играем на картинки...вечерта щяхме да отидем до Пекарната...да си купим врял хляб и да седим пред блока и да викаме дама пика и т.н...

А какво правят децата в днешно време ? По цял ден са на PC-тата...по цял ден са по кафетата...един човек няма в момента пред блока да рита футбол...да играе на нещо...като стане вечер повечето казват : ''Аре бе кога ще ходим да пием ? " И сега някой ще каже че времената се менят...да така е...но нали всеки трябва да изживее своето детство...какво детство имаш когато седиш по 15 часа на компютъра ? Какво детство е това вместо да излезеш с приятели, ти комуникираш единствено в Skype ?

В заключение ще кажа само едно...Какво ли не бих дал да се върнат тези години...ние просто знаехме как да живеем...

(надявам се да не съм обидил никой, защото със сигурност някой се виждат в това което написах за моето детство...други в това за сегашното детство)

Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

че съм събирал какви ли не глупости от типа турбо картинки, хописи, бомби и прочие съм събирал, но най-ясно си спомням най-вече че ритах по 9 часа на ден, а сега вече не мога толкова :(
Последна промяна от duinox на вт юни 09, 2009 2:32 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
bpemeto
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 22, 2008 4:21 pm
Контакти:

Мнение от bpemeto »

Едно време никой неможаше да ме накара да се прибера има сумати хора и е интересно са никой всеки вкъщи баце и нищо интересно, коментарите са излишни сеа комшийското дете да си играе навън около час неповече а в скайпа ме тормози по цял ден ту затова ту за онова дете гововя за 4ти клас :) нямам думи!!! ще става и по-зле даскалите в университете право ни казваха че с всяка година идва все по-тъпи студенти
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

MrBlack написа:QUOTE (MrBlack @ Jun 9 2009, 16:17) Днес като гледах колко хубаво е времето навън...се сетих какво правехме в това хубаво време в моето детство...сега щях да съм навън или да ритам мач пред блока...или да се целим с фунийки...щях да отида да си купя 20 дъвки Турбо...и да се съберем пред блока да играем на картинки...вечерта щяхме да отидем до Пекарната...да си купим врял хляб и да седим пред блока и да викаме дама пика и т.н...

А какво правят децата в днешно време ? По цял ден са на PC-тата...по цял ден са по кафетата...един човек няма в момента пред блока да рита футбол...да играе на нещо...като стане вечер повечето казват : ''Аре бе кога ще ходим да пием ? " И сега някой ще каже че времената се менят...да така е...но нали всеки трябва да изживее своето детство...какво детство имаш когато седиш по 15 часа на компютъра ? Какво детство е това вместо да излезеш с приятели, ти комуникираш единствено в Skype ?

В заключение ще кажа само едно...Какво ли не бих дал да се върнат тези години...ние просто знаехме как да живеем...

(надявам се да не съм обидил никой, защото със сигурност някой се виждат в това което написах за моето детство...други в това за сегашното детство)

ами по ваше време не е имало компютри или ако е имало, не са били в това количество ( всеки 2 - ри е с такъв ) и с толкова информация и игри...
това ни забавлява и това ще правим.. ;) кофти е верно, ама не всички са така. доста ходят да ритат, даже и аз почти всеки ден... това е истината :(
всичко се променя.. даже и вие - предното поколение, ама вие - покрай нас, общо взето :) ;)
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MrBlack »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Jun 9 2009, 16:58) ами по ваше време не е имало компютри или ако е имало, не са били в това количество ( всеки 2 - ри е с такъв ) и с толкова информация и игри...
това ни забавлява и това ще правим.. ;) кофти е верно, ама не всички са така. доста ходят да ритат, даже и аз почти всеки ден... това е истината :(
всичко се променя.. даже и вие - предното поколение, ама вие - покрай нас, общо взето :) ;)
Не можеш да сравниш забавленията които ние сме имали...с вашите забавления в момента ( CS, кафета, WoW, Skype и т.н ) Та кое му е забавно 10 годишно момче вместо да играе навън с приятели да цикли CS ??? Евала на забавленията ви :) И после защо населението ни затъпява и деградира...

Потребителски аватар
pi4agataa
Редник (Private)
Регистриран: ср май 20, 2009 5:08 pm
Контакти:

Мнение от pi4agataa »

ЦитатА какво правят децата в днешно време ? По цял ден са на PC-тата...по цял ден са по кафетата...един човек няма в момента пред блока да рита футбол...да играе на нещо...като стане вечер повечето казват : ''Аре бе кога ще ходим да пием ? " И сега някой ще каже че времената се менят...да така е...но нали всеки трябва да изживее своето детство...какво детство имаш когато седиш по 15 часа на компютъра ? Какво детство е това вместо да излезеш с приятели, ти комуникираш единствено в Skype ?[/quote]

Не съм съгласен.Верно че съм 7-ми клас ,но о6те се считам за дете :P .В квартала нямам много прияте ли(щот живея в центара ,тук има само цигани) но в даскало имам доста сабираме се след даскало и обикновено играем футбол или баскет.Не мога да отрека че има и такива които бягат от последните часове само да се приберат максимално бързо за да играят на компа.Но все пак смятам че повечето деца предпочитат да играят на ван от колкото да седят пред компятрите!!!
Последна промяна от pi4agataa на вт юни 09, 2009 3:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MrBlack »

pi4agataa написа:Цитат(pi4agataa @ Jun 9 2009, 17:19) Не съм съгласен.Верно че съм 7-ми клас ,но о6те се считам за дете :P .В квартала нямам много прияте ли(щот живея в центара ,тук има само цигани), но в даскало имам доста сабираме се след даскало и обикновено играем футбол или баскет.Не мога да отрека че има и такива които бягат от последните часове само да се приберат максимално бързо за да играят на компа.Но все пак смятам че повечето деца предпочитат да играят на ван от колкото да седят пред компятрите!!!
Оправи си малко правописа ;) Тоя Скайп ще ви побърка :dizzy:
Последна промяна от MrBlack на вт юни 09, 2009 3:30 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pi4agataa
Редник (Private)
Регистриран: ср май 20, 2009 5:08 pm
Контакти:

Мнение от pi4agataa »

MrBlack написа:Цитат(MrBlack @ Jun 9 2009, 17:24) Оправи си малко правописа ;) Тоя Скайп ще ви побърка :dizzy:
Е нали знаеш хамалите и писателите се раждат ! :c070:

P.S. Абе ти на секи мой кометар ше ми правиш забелешки :c022:
Последна промяна от pi4agataa на вт юни 09, 2009 4:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

pi4agataa написа:Цитат(pi4agataa @ Jun 9 2009, 18:35) Е нали знаеш хамалите и писателите се раждат ! :c070:

P.S. Абе ти на всеки мой кометар ше ми правиш забелешки :c022:
Добра идея е, да ти кажа....
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MrBlack »

pi4agataa написа:Цитат(pi4agataa @ Jun 9 2009, 18:35) Е нали знаеш хамалите и писателите се раждат ! :c070:

P.S. Абе ти на секи мой комеНтар ше ми правиш забелешки :c022:
Sabre изпусна и комеНтар

Иначе леко се отклонихме от темата :P

Отговори

Върни се в “Off Topic”