StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 9 2009, 08:00) Аз пък бях разбрал ,че всеки може кадето и както иска да разполага с флотата си ,така че не виждам защо да не може пича да се изреже така , после се е делнал, така че, май всичко си е както трябва.
Той рунда може да е свършил бре, ама да не ни казват
и аз кво да си правя 4-те свободни протекций???що не вземат да кажат поне приблизително кога ще е края,човек не може да си прецени модове,протекций и там подобни
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 9 2009, 09:43) Да видим сега какво ще последва,като се знае че са забранени финалните битки...
Цитат(Официални промени Вселена SPEED, Рунд 16)17. Премахва се понятието „Финална битка” . Всеки е свободен да разполага с флотата си както му е удобно при строгото спазване на правилата от FAQ – a.[/quote]
Моля ви се, четете си правилата!
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
slabaka122 написа:QUOTE (slabaka122 @ Jun 9 2009, 10:34) и аз кво да си правя 4-те свободни протекций???що не вземат да кажат поне приблизително кога ще е края,човек не може да си прецени модове,протекций и там подобни
Е а де и за имам и незнам да ги ползвам ли ...ама ако е свършил рунда дали ще ми ги прехвърлят за другия рунд , ами ако не е свършил и има още 30 дни и си ги опукам сега за 8 дни и после да си седя без далаверки