Ламерите ни атакуват ... Again !

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Уважаеми дами и господа, скъпи каси, ламери и кламери, Давид /като упълномощен мой заметник в комитета/, Мисти, Чаровна, Локи-сан и Мерлин-кун, Ангел-паднал и Ники, приятелю, време е да запишем нещо ново във страниците на историята на една малка войничка.
Нека се обоснова - тук съм записал по-важните моменти. След тази тема, аквичката ми кацна ... Много се зарадвах, защото си беше яка каса. По данни ми тряваха 800 кръста да го опердаша /а имах едва 300 .... Много грубо. 48 часа протекция, много натрошени кораби, много откраднат ресурс и ... купих 600 кръста, с което ги направих 800 /благодаря на Файтъра че се отзова !/. Обаче се наложи мод ... Тоя па взел че навдигал точки ... Смятам - трябват 1200 кръста. Айде нова протекция. 3 здрави битки и останах с под 500 кръста... Пак един голям и ... как да е. Файтъра пак помогна и продаде солидно количество флот, за което съм му благодарен. Равносметката - след протекцията 1300 кръста чакаха аквата ... Жалко обаче, че се криеше в дълбок мод ... И така .. погледа отиде към некрополис. Бушито колонизира и той понаака гащетата. Взе, че да ми опява колко бил добър. Показах му 1 доклад, който бях запазил /каза ми, че не бил зануляван, ама Полицайчето го беше минало/, а другите 2 не можах да ги намеря. Поне за толкова знаех. Дойде и неговия ред. Пращат ми доклад ... Брех мама му стара, имам само 1 полет. Ако литна ... не мога си обера реца, а той ресурс за 50-100 реца има ... Няма смисъл. Пращат ми доклад от колонията ... Брех и там ще има рец ... Па не върви ... Стоя и се мая ... 25 мин докато ми се освободи полет ... Е, освободи се, мисля сега къде да летя ... Много време офф... Викам ще литна по близката колония :
InSO vs nekropolis

Днес си пиша с Бушката и получавам това :

[LamzDream] Bushmills vs [CCCP]en0ugh

Ако на някой му се смята, може да определи вече резултата ... По памет е много, постнат - 5:0 ... Иначе казано - некро - лидер
en0ugh - генерал

Нали бяхме каси ? Защо всички се крият като мишленца ? 2ма човека ще ви разкатаем целия съюз ... Много жалко обаче, че преди да започна с дългите модове, само 3ма от съюза ви ми бяха в обхвата и нито един бял ... Всички сини ... Красавците на батьо. Чакам и некрото да спре мода, че да поиграем като искам аз ... Е, чакам ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 29, 2009 4:54 pm
Контакти:

Мнение от Tralalala »

Поздравления за битките!

А иначе е доста смешно да се величаеш на начинаещи играчи. Никой не е твърдял че сте каси. Занулете двамата, Ламез или Робберс пък тогава се правете на оборотни...Дано поста ти е повече ироничен от колкото сериозен. А за мода на некрото какво да ти кажа. Тебе когато и да те погледна с Блек Лейбъла постоянно сте сини. Затова недей ми говори за модове и излизане от модове.

Поздрави! :)
Потребителски аватар
ALLURE
Редник (Private)
Регистриран: нед май 31, 2009 11:56 pm
Контакти:

Мнение от ALLURE »

dobri bitki

MaKaVeL1:

Кирилица-та е задължителна ако имаш проблеми ползвай това
Последна промяна от ALLURE на нед юни 07, 2009 11:45 pm, променено общо 1 път.
[00:29:39] Reeves каза: кой ще взима рунда
[00:29:49] RoYaL каза: не съм решил още хахахаха

[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

Tralalala написа:Цитат(Tralalala @ Jun 7 2009, 21:35) Поздравления за битките!

А иначе е доста смешно да се величаеш на начинаещи играчи. Никой не е твърдял че сте каси. Занулете двамата, Ламез или Робберс пък тогава се правете на оборотни...Дано поста ти е повече ироничен от колкото сериозен. А за мода на некрото какво да ти кажа. Тебе когато и да те погледна с Блек Лейбъла постоянно сте сини. Затова недей ми говори за модове и излизане от модове.

Поздрави! :)

аз като му четем писанията имам усещането че се говори за нещо колосално и огромно.тоя рунд точно него го плеснах 3 или 4 пъти лекичко (малко кръстове +рециклатори и танпорти).стрното в случая е че всичките удари бяха на една и съща колония а уж казваме че човек се учи от грешките си.иначе няма как да удари силен играч като сменя акаундите като носни кърпички-ако не се лъжа вече не играе с акаунда дето почна.

п.п.предполагам че не го бъркам с някой друг естевствено :a086:
Последна промяна от slabaka122 на вт юни 09, 2009 7:27 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ако говориш за мен - бъркаш, ако говориш за Буша, пак бъркаш ... Просто трала не успя нещо да се изкаже като хората.
И да му отговоря - играя с дъъъъъълги модове, защото не съм каса, която може да си позволи да я бият. А и професията ми е такава, че го изисква. Само дето, като бяхя те по-силни аз играех можеха да говорят, като станахме ние по-силни и те спряха ... Като няма тръпка, какъв е смисъла. Отколкото за съюзите - най малко пък можеш да ме стреснеш с някой играч. Много и добри играчи са ми били на главата, ама ... Пък и винаги съм го казвал - човешко е да се греши. Който ме удари - браво ! Шанса винаги е бил 50/50 ... Жалко, че никой не се е възползвал от тия 50% ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Tralalala »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 9 2009, 12:27) Ако говориш за мен - бъркаш, ако говориш за Буша, пак бъркаш ... Просто трала не успя нещо да се изкаже като хората.
И да му отговоря - играя с дъъъъъълги модове, защото не съм каса, която може да си позволи да я бият. А и професията ми е такава, че го изисква. Само дето, като бяхя те по-силни аз играех можеха да говорят, като станахме ние по-силни и те спряха ... Като няма тръпка, какъв е смисъла. Отколкото за съюзите - най малко пък можеш да ме стреснеш с някой играч. Много и добри играчи са ми били на главата, ама ... Пък и винаги съм го казвал - човешко е да се греши. Който ме удари - браво ! Шанса винаги е бил 50/50 ... Жалко, че никой не се е възползвал от тия 50% ...

Доволно устат си. Но аз съм същия така че няма какво да те виня. Престани да се изкараваш незанулим. Всички ги било страх да ти летят, о всемогъщи. С какво си толкова специален че ги е страх да те летят? Следях те 2 седмици с другия Бушмилс. Бяхте почти постоянно в мод. Ти специално влизаше за половин до 1 час и пак мод за дни напред. И после ми лаеш че никой не се възползвал от тези 50%. Ами как да се възползват хората като ти постоянно си син. То докато някой те види бял ти посиняваш. Ами ще ти го кажа, така и баба знае. Просто искам да ми потвърдиш че думите ти са саркастични и иронични, защото някакси се получава смехотворно!!
Последна промяна от Tralalala на вт юни 09, 2009 11:51 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Нямам нито желанието, нито времето да споря. Явно толкова си ми и следил играта. Кораби купувах от Файтъра. Той може да ти каже колко бях и колко не бях син. Бушмилс - негова си работа. Не мога да го засека в скайп, камо ли в играта. Голяма част от всички постове са ми иронични, ама явно трябва достатъчно голямо мозъчно вещество, което да е достатъчно много набръчкано, че да го осмисли. За последното се извинявам, тъй като аз ги пускам такива, че да изискват иначе толкова много мислене. Как да е. А както се изразяваш ти - толкова си ме и следил. Па ако беше чел и из темите, а не само да се заяждаш, щеше да ти светне ЗАЩО ПО ЯГОДИТЕ съм син. Пак ще го преглътна. Спирам го не за половин до 1 час, а за 10 до 15 мин, колкото да пиша 2-3 съобщения и да дочакам отговора. Ама явно и толкова следиш. И да се дообоснова - ако толкова играеше, колко се правеше, че знаеш, вярвам много хора щяха да са много под теб ...
П.П. "Колкото се правеше, че знаеш"
П.П.2 Повторението е майка на знанието !
[color=red]

Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Tralalala »

Хаха колко си наивен само. Аз като гледам ти си вярваш на горните две мнения от колкото да иронизираш.

"Ако толкова играеше, колко се правеше, че знаеш, вярвам много хора щяха да са много под теб"

Същото се отнася и за теб. Благодаря
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Tralalala написа:QUOTE (Tralalala @ Jun 9 2009, 15:53) Хаха колко си наивен само. Аз като гледам ти си вярваш на горните две мнения от колкото да иронизираш.

"Ако толкова играеше, колко се правеше, че знаеш, вярвам много хора щяха да са много под теб"

Същото се отнася и за теб. Благодаря
Да добър купувач и точен ,продавал съм му много кораби - пичага е .

Колкото до куку-тралала или като там се е кръстил, гледам битки не дава ,но продължава да плюе по другите нон стоп .Сложи някоя твоя битка да обсъдим, че освен за мазохистичните ти наклонности от аватара друго не ни показваш, е и цели реки от плюене по хората.
[url=http://www.save-darina.org][/url]
Потребителски аватар
Tralalala
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Tralalala »

ЪхъмЗ ясно съдим за наклонностите на човека по аватара му. Значи и ти си като мишка криеща се в ноща правеща 1 голямо нищо. Звучи тъпо нали? Е, тъпа ти е и логиката ! Колкото до битките. И на тях ще им дойде времето. Този рунд ми е чисто и просто експериментален. Правил съм, но не съм проявявал желание да ги постна за да може пенсионерите кЪт тебе да си мислят че са нещо повече, понеже единственото с което можеш да са похвалиш са битките ти в булфлийт трибуната. А хората които "плюя" са си от смерш. По добре "плювалник" (както обичаш да казваш) от колкото лицемерен гъзолизец, каквито са не малко персони от форума. Истината боли...
Последна промяна от Tralalala на вт юни 09, 2009 3:48 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”