Малко битки и от [Robbers]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
m0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 8 2009, 11:49) Мдааа нека има инрига ние с алдебаран се гонехме още в от началото на рунда но не мисля да се дам лесно![]()
е как ще се даваш?!
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
мм няма може ии да стане тфа все пак е позволено да използваш флота си както искашm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 8 2009, 11:16) ми стягам се само дано не почнат наливаниците...
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
petar petrov написа:Цитат(petar petrov @ Jun 8 2009, 14:20) Да не намекваш нещо ?
какво намекване .... човека направо си го каза ....
след няколко дни ще почнат да хленчат кой с кого си бил уговорил атака,... кой кого бил налял ... нали знаеш - като не му изнася на някой, задължително има нещо нередно в цялата работа .... в кръвта ни е да подлагаме всичко на съмнение
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
- Регистриран: ср авг 29, 2007 5:11 pm
- Контакти:
А ве да ти кажа на никой не му е 100% чиста работата, казаното важи в съща сила и за него.aip_99 написа:Цитат(aip_99 @ Jun 8 2009, 18:52) какво намекване .... човека направо си го каза ....
след няколко дни ще почнат да хленчат кой с кого си бил уговорил атака,... кой кого бил налял ... нали знаеш - като не му изнася на някой, задължително има нещо нередно в цялата работа .... в кръвта ни е да подлагаме всичко на съмнение.... за съжаление!
![]()
Току ще си изпроси банан за доста дълго време.
EvilForce
EvilForce
- pe7o
- Редник (Private)
- Контакти:
Поредното кратко изпълнение на дълго разстояние:
AldebaraN
litakoveca 
Полет през няколко галактики ... с над 3 милиона разход на газ! Самоубийствено донякъде - но пък риска си заслужаваше!
Рециклажа стоя повече от два часа на полето, преди някой да се усети ... който е успял все пак - да си го похарчи с кеф!
AldebaraN
Полет през няколко галактики ... с над 3 милиона разход на газ! Самоубийствено донякъде - но пък риска си заслужаваше!
Рециклажа стоя повече от два часа на полето, преди някой да се усети ... който е успял все пак - да си го похарчи с кеф!
Последна промяна от pe7o на ср юни 10, 2009 12:34 pm, променено общо 1 път.
EvilForce
EvilForce
- pe7o
- Редник (Private)
- Контакти:
4 - 1=3 купи си нов калкулаторm0rtaL написа:Цитат(m0rtaL @ Jun 10 2009, 14:40) Ей браво хубава битка,най ме кефи че си полетял през две галактики!Както е думата смелите печелят!![]()
Последна промяна от pe7o на ср юни 10, 2009 12:46 pm, променено общо 1 път.
EvilForce
EvilForce