Театри,абсурди,спектакли

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

detencetooo3 написа:QUOTE (detencetooo3 @ Jun 7 2009, 22:34) така де,така-ако не нямаш нужда нещата да се променят...никой няма да може да ти помогне...

НО има една приказка - с какъвто се събереш , такъв ставаш , средата оказва голямо влияние в/у развитието на личността . Цял ден забатачен пред машината - е така човек не се става . Мозъка има нужда от тренировка , а не от цункита и гушкита и виртуална обич . Най - доброто което може да се извлече от нета не е последния хит на някоя чалга певица или последния модел рокличка , а информация . Поколенията след нас вече са напълно зомбирани заради широкото приложение на pc-тата в домовете . В такъв измислен свят живеят , че 10 мин в реалния сив живот ще ги погубят .

Все пак трябва всяко удоволствие си има своята граница , без сериозност не става , а като си говорим за чатове и т.н давам няколко примера :

1 - виртуалните връзки - това е една ФОНДАМЕНТАЛНА ГЛУПОСТ !!! Как можеш да обичаш някогого при положение , че не си прекарал и 10 мин с него - смях , ужас и сълзи
2 - спречкванията по чатовете тип - леле колко съм велик зад клавиатурата , направо мога да те убия като натисна ентера или като натисна копчето за псувни на скрипта , защото съм прекалено гладък в главата - един познат така си намери боя , по чата , а това е супер смешно и без кометар .
3 - приятелствата по чата - модерно е да си разменяме - кафенца , сметанки и други принадлежности които биха били по сладки ако го направим на вън !

Мисля че бях достатъчно изчерпателен по въпроса , но най - лесно е просто човек да се обърне и да погледне хиледите слепи "виртуални съзнания" , които така усилено се вихрят в своите измислени светое .
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Епа...нали и ние това казваме?
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Sabret00th написа:QUOTE (Sabret00th @ Jun 7 2009, 23:20) Епа...нали и ние това казваме?
Дам , но кой ли ни слуша ? :)
Потребителски аватар
detencetooo3
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 12, 2009 4:50 pm
Контакти:

Мнение от detencetooo3 »

така де така...съгласна съм с вас...ама не само ги съжалявам-яд ме е на тия хора,яд ме е...че даже един познат забрави три пъти за среща,щото се заседя на компа...тъпа работа...
[size=85][/size][b]Снежни целувки във мрака
бавно изчезват в нощта…
Снежни усмивки,снежни милувки…
Снежни тайни топят се в града…[/b]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от RageForYou »

detencetooo3 написа:QUOTE (detencetooo3 @ Jun 8 2009, 01:40) така де така...съгласна съм с вас...ама не само ги съжалявам-яд ме е на тия хора,яд ме е...че даже един познат забрави три пъти за среща,щото се заседя на компа...тъпа работа...
Не съм казал че изпитвам съжаление към тези "интелектуални" същества , по скоро сутрин рано се будя със смеха породен от тях :)
Потребителски аватар
detencetooo3
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от detencetooo3 »

мисля,че изчерпахме темата :p140:
както вика вдин познат-мамата си е е'ало /.....
...и пред компа ден и нощ,земи нож....
ужас е...мойто поколение поне пушеше трева...или ходеха по кръчмите,или се натискаха с тоя или с оная-както дойде...а сега и тва ги мързи...пропускам за втора година среща на випуска,ама знам че и след 10 нема да ида...
Имам чувството ,че ходят наполовина трупове-що?!Що наш Иван цяла нощ бил по чатовете,и не може името да си каже после...вече е усвоил чатЕРския език,на който си комуникира с останалите-а те горките-не го разбират и наполовина...
А после ме питайте кви романтики,кви пет лева...Абе кат завиждаш-твой си е проблема...Айде открий си я сам романтиката да те видя-и да се похвалиш,че си опитал-и че не ти е харесало...ще чакам Шотландския боец да дойде да ме спаси....докато чакам .................................
бавно изчезват в нощта…
Потребителски аватар
detencetooo3
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от detencetooo3 »

...та мисълта ми беше,че днешната младеж се е отдала на алкохолизъм-почти не ходи на училище-а ако ходи е за присъствие,колкото да не ги забравят даскалите...
А вместо след училище да се поразходят някъде на чист въздух-киснат по заведененията или пред скапаните си компютри-лъжейки сами себе си,че водят нормален начин на живот.,...А дойде ли вечерта-пак се тръгва по кръчмите,и ходят неизтрезняли на класни и контролни....
А после нека експа ми вика че съм била с остарели разбирания от 19 век....може и така да е...какво му е лошото...аз не се срамувам от това,че обичам като човек,а не като животно,и че се опитвам нещо да променя нещата към по-добро... :c022:
бавно изчезват в нощта…
Потребителски аватар
detencetooo3
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от detencetooo3 »

....................
Последна промяна от detencetooo3 на ср юли 08, 2009 6:37 am, променено общо 1 път.
Причина: Тц, това тук няма да се коментира.
бавно изчезват в нощта…
Потребителски аватар
detencetooo3
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от detencetooo3 »

Добре,нямам нищо против редакцията.Не съм се съобразила явно ... към 2 през нощта :c022:
бавно изчезват в нощта…
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Просто самата реалност наречена живот те притиска до максимум , някой хора преживяват този проблем с алкохол , а други с по нестандартни методи ....
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”