СПАМ
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Да ви попитам какво мислите за случея с директора ми като сме се заговорили за алкохолCrashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Jun 5 2009, 15:00) утре на мача да полеем пфуу неам 18.. нема ми дадат алкохол на стадиона...иначе преди мача не пречи бирички...
![]()
![]()
Мъртвопиян училищен директор се заби в кола на дознател
Дрегерът отчете 2,96 промила в кръв- та на 49-годишния Димитър Вакареев, равняващи се на 700 мл твърд алкохол
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Все си мисля, че трябва да въведат нов закон за пиенето зад волана - да се счита като опит за непредумишлено убийство на всички останали на пътя. То буквално е такова, и много такива ситуации по нашите пътища завършват не само като опит. Или поне да го пратят при психиатър...
Последна промяна от LoaD на пет юни 05, 2009 1:44 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jun 5 2009, 14:36) Все си мисля, че трябва да въведат нов закон за пиенето зад волана - да се счита като опит за непредумишлено убийство на всички останали на пътя. То буквално е такова, и много такива ситуации по нашите пътища завършват не само като опит. Или поне да го пратят при психиатър...
не могат да го обвинят за непредумишлено убийство, защото не е сигурно дали ще стане или не... ако го хванат без да е заминал някой, наказанията са различни просто.. ако ме разбираш, че беден речник имам
Аз мислех, че от словосъчетанието "въведат нов закон" се подразбира, че в момента няма такова нещо. Кое не е сигурно, че 80% от катастрофите в България са след употреба на алкохол ли. А "не шофирайте в нетрезво състояние" е само бащински съвет, за помежду другото. То и пътищата ни не струват и няма кой да си признае, че огромен процент от инцидентите и още по-голям процент от парите по ремонт на автомобили са от некадърния български път (той е цигански по-точно, ако съдим по това кой и как го прави) + идиотията, наречена "легнал полицай", всъщност тук всичко свързaно с "полицай" е идиотия. За КАТ - no comment, както можеш да станеш висшист или да си извадиш медицинско, така може и да си "кадърен" шофьор. Само 20-годишните келеши с коли над 200 коня са си 20-годишни келеши с коли над 200 коня. Примерно... ама много ми станаха размишленията... :>
Последна промяна от LoaD на пет юни 05, 2009 4:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
WQAS
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 16, 2009 12:58 pm
- Контакти:
Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Jun 5 2009, 15:19) Да ви попитам какво мислите за случея с директора ми като сме се заговорили за алкохол
Мъртвопиян училищен директор се заби в кола на дознател
Дрегерът отчете 2,96 промила в кръв- та на 49-годишния Димитър Вакареев, равняващи се на 700 мл твърд алкохол
Не пие много нее
![]()
![]()
Батко къде ги чете тия работи ...колко алкохол на колко промила отговарятт........ не че нещо ама дори и с най - бегли познания по Физиология ще знаеш че такава зависимост на практика не съществува (защото има значение колко време след употребата на алкохол се взима пробата ......колко бързо самия организъм преработва алкохола , дали пробата е кръвна или с дрегер ... и така нататък ..и така нататък)
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Марихуана
Бира
Гаджето
Планина
Куп нездравословна храна
(rock)
Бира
Гаджето
Планина
Куп нездравословна храна
(rock)
Последна промяна от Tralalala на нед юни 07, 2009 6:33 am, променено общо 1 път.