моите 2ръце и 2 крака + 4те крака на кучи.. той няма собствено право на глас, така че аз вместо него...Sabret00th написа:QUOTE (Sabret00th @ May 27 2009, 13:34) Чакай малко, ти син заек ли си или син паяк![]()
Любим герой ;)
-
debnadaviebna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
- Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
- Контакти:
ех, 4 годин откакто съм се регнал, на един човек ли не съм направил впечатление
debnadaviebna was here
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър
съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ако трябва да бъда откровен и сериозен - Сталин. Този човек винаги имаше какво да каже, винаги го казваше на място и го правеше както трябва. Жалко, че от може би 2 години и нагоре не съм го виждал тук ... а и никъде другаде ... Иначе от сегашните "играчи" и играчи ... Може би играчи - Краси. Уместно и точно може да пусне някой лаф .... обикновено свързан с алкохол 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Я мойта каса.LorD DemoniC написа:QUOTE (LorD DemoniC @ Jun 4 2009, 09:05) Ъъъ добър ден ... видях яни във фейсбука и съ сетих за тоя форум ...
Как кой ??!??!? АСТАЛАВИСТА БЕЙБИ !!!
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]