Театри,абсурди,спектакли
- detencetooo3
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 12, 2009 4:50 pm
- Контакти:
Събуждам се с чаша кафенце и със ставането пускам компютъра...Вече се целуваме и прегръщаме с приятелите по чатовете,защото никой няма време да се види с другия...Във фейсбука имате по 100-200 приятели-а с колко от тях се виждате?!Заливат те със секви реклами и не знам си какви виртуални целувки и меченца-ако може да се хванеш,че някой имитира нежност и загриженост към тебе...Тъпа работа...
Ей,мразя ги тия компютри,бе!!!Мразя ги повече от всички,които са ме наранявали през годините!!Мразя ги повече от чалгата и мангалите!
Вместо да се разходим някъде в почивните дни-всеки чати,ама ако може цял ден-иначе никой не отделя по два часа за любимите хора...поне веднъж в седмицата...После всеки се оплаква че нямал истински приятели,че даже нямал нужда от тях...Че е надебелял...масово всички дебелеем,добре че тичам по цял ден и нощ,та свалих 5 килограма...
Къде отидоха срещите на кафенце,ако щете....да не е в парка,ами в кварталното кафе...Сега мога да се обзаложа,че почти никой не си познава съседите...
Отделно дето съквартирантката ми е с 8 години по-голяма от мене и ме пита онова как беше на български,а това?
Лошо няма,но поне не забравяйте,че преди всичко сте българи!....Иначе си продължавайте мизерния животец,мизерен откъм чувства,лъжете по цял ден че харесвате или обичате някого,и си стойте сами!Но не ми мрънкайте после...Аз си мрънкам,щото се опитвам да водя социален живот,да се разхождам поне по две спирки на ден,отделно може да съм сервитьорка,но поне се виждам с хора,и водим някакъв жив диалог,а ако са редовни-още по-добре,можеш да си кажеш по някоя шега с тях..
Дразня се...дразня се че ме заливат с целувки и разни там простотии,но не знаете че последната мода е да си колекционираш сърчица там...смотана работа-викам на другата съквартирантка-за какво ги събираш?Да не би да ти става по-леко,ако някой ти напише че те обича?!А на живо колко пъти ти го е казвал/а?!.....
Може да не е есе,ама си е мнение и си е опит,а както сме учили-есе значи опит на френски...
Вие как сте със сошъл лайфа?
Ей,мразя ги тия компютри,бе!!!Мразя ги повече от всички,които са ме наранявали през годините!!Мразя ги повече от чалгата и мангалите!
Вместо да се разходим някъде в почивните дни-всеки чати,ама ако може цял ден-иначе никой не отделя по два часа за любимите хора...поне веднъж в седмицата...После всеки се оплаква че нямал истински приятели,че даже нямал нужда от тях...Че е надебелял...масово всички дебелеем,добре че тичам по цял ден и нощ,та свалих 5 килограма...
Къде отидоха срещите на кафенце,ако щете....да не е в парка,ами в кварталното кафе...Сега мога да се обзаложа,че почти никой не си познава съседите...
Отделно дето съквартирантката ми е с 8 години по-голяма от мене и ме пита онова как беше на български,а това?
Лошо няма,но поне не забравяйте,че преди всичко сте българи!....Иначе си продължавайте мизерния животец,мизерен откъм чувства,лъжете по цял ден че харесвате или обичате някого,и си стойте сами!Но не ми мрънкайте после...Аз си мрънкам,щото се опитвам да водя социален живот,да се разхождам поне по две спирки на ден,отделно може да съм сервитьорка,но поне се виждам с хора,и водим някакъв жив диалог,а ако са редовни-още по-добре,можеш да си кажеш по някоя шега с тях..
Дразня се...дразня се че ме заливат с целувки и разни там простотии,но не знаете че последната мода е да си колекционираш сърчица там...смотана работа-викам на другата съквартирантка-за какво ги събираш?Да не би да ти става по-леко,ако някой ти напише че те обича?!А на живо колко пъти ти го е казвал/а?!.....
Може да не е есе,ама си е мнение и си е опит,а както сме учили-есе значи опит на френски...
Вие как сте със сошъл лайфа?
Последна промяна от detencetooo3 на ср юни 03, 2009 8:56 am, променено общо 1 път.
[size=85][/size][b]Снежни целувки във мрака
бавно изчезват в нощта…
Снежни усмивки,снежни милувки…
Снежни тайни топят се в града…[/b]
бавно изчезват в нощта…
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
Абе, от мен да знаеш едно - виртуалните бири излизат по-евтино.
Иначе си права....
Иначе си права....
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
- detencetooo3
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
....а най-новата мода(нова,нова,колко да е новаSabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Jun 3 2009, 07:52) Абе, от мен да знаеш едно - виртуалните бири излизат по-евтино.![]()
Иначе си права....
Последна промяна от detencetooo3 на ср юни 03, 2009 9:23 am, променено общо 1 път.
бавно изчезват в нощта…
бавно изчезват в нощта…
- Sabret00th
- Майор (Major)
- Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
- Контакти:
А, то това е доста по-старо....само че преди е било с СМС, а още по-преди - с писма (ама не мейли, от ония хартиените
)
Ама така е човек като няма достатъчно кураж да се изправи лице в лице...
Ама така е човек като няма достатъчно кураж да се изправи лице в лице...
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
-
WQAS
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 16, 2009 12:58 pm
- Контакти:
Въпреки че не е правилно да се слагат голяма група хора под общ знаменател ,аз ще го направя и ще кажа че като цяло българите сме склонни да "ЗАЛИТАМЕ" по новото и модерното( примери ...като започнете с политиката ...минете през манията по фитнеса ..та стигнете до компютрите), така че няма на какво дасе чудиш ........Ние сме си такива по принцип.
Относно социалния живот - всеки може да си го определя сам.Имало е време когато не ставах от ПЦ-то и само играех ...но последните 3-4 год от дъжд на вятър ако седна.
Хората се променят ....едни порасват други си остават пак същите и са си пак пред ПЦ-тата.Винаги ще има такива които ще са постоянно пред Машината ...но ще има и такива за които взаимоотношенията " ЛИЦЕ В ЛИЦЕ " ще са мн по важни и стойностни.Най-добре е да комбинираш 2те неща ...но не винаги се получава.
Относно социалния живот - всеки може да си го определя сам.Имало е време когато не ставах от ПЦ-то и само играех ...но последните 3-4 год от дъжд на вятър ако седна.
Хората се променят ....едни порасват други си остават пак същите и са си пак пред ПЦ-тата.Винаги ще има такива които ще са постоянно пред Машината ...но ще има и такива за които взаимоотношенията " ЛИЦЕ В ЛИЦЕ " ще са мн по важни и стойностни.Най-добре е да комбинираш 2те неща ...но не винаги се получава.
Последна промяна от WQAS на ср юни 03, 2009 3:02 pm, променено общо 1 път.
- detencetooo3
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
хората не се променят,пилеее-за ония дето виснат по цял ден-не ми пука,а за тия които не виснат още по-не ми пука...целия локум беше,че шибаните 'хора' не се променят-ако имаше и малко виртуална манджа-най-добре...Сабре,дай една виртуална пица...WQAS написа:Цитат(WQAS @ Jun 3 2009, 13:28) Въпреки че не е правилно да се слагат голяма група хора под общ знаменател ,аз ще го направя и ще кажа че като цяло българите сме склонни да "ЗАЛИТАМЕ" по новото и модерното( примери ...като започнете с политиката ...минете през манията по фитнеса ..та стигнете до компютрите), така че няма на какво дасе чудиш ........Ние сме си такива по принцип.
Последна промяна от detencetooo3 на чет юни 04, 2009 8:40 am, променено общо 1 път.
бавно изчезват в нощта…
бавно изчезват в нощта…
-
WQAS
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 16, 2009 12:58 pm
- Контакти:
detencetooo3 написа:Цитат(detencetooo3 @ Jun 4 2009, 10:33) хората не се променят,пилеее-за ония дето виснат по цял ден-не ми пука,а за тия които не виснат още по-не ми пука...целия локум беше,че шибаните 'хора' не се променят-ако имаше и малко виртуална манджа-най-добре...Сабре,дай една виртуална пица...
Аз пък сам точно на обратното мнение .... хората се променят.Може да не го оценяваш но ако се замислиш дори за самата себе си ...върнеш се назад и видиш къде си сега(как в ситуация която ти се случва днес реагираш по 1 начин ...а преди време си щяла да постъпиш друго ятче) ...по скоро би си променила мнението Именно това за мене е най-простият пример за развитие/промяна у 1 човек.Загледай се дори във Форумите как се сменят хората които пишат по темите 1 ни си отиват други идват .... променят се, мисля че примери от този и друг характер могат да бъдат давани дълго, но няма смисъл.А за виртуалната манджа ....аз преди като седнех пред компютър и забравях всичко да ям, да спя , да излизам,да пия ......
- detencetooo3
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
лошо няма,но поне да е в рамките на нормалното...всеки има нужда да се вижда с други хора,а не само да чати...малко ми е мъчно че хората забравят кои са пред монитора...ако ме разбираш правилно...WQAS написа:Цитат(WQAS @ Jun 5 2009, 16:31) Аз пък сам точно на обратното мнение .... хората се променят.Може да не го оценяваш но ако се замислиш дори за самата себе си ...върнеш се назад и видиш къде си сега(как в ситуация която ти се случва днес реагираш по 1 начин ...а преди време си щяла да постъпиш друго ятче) ...по скоро би си променила мнението Именно това за мене е най-простият пример за развитие/промяна у 1 човек.Загледай се дори във Форумите как се сменят хората които пишат по темите 1 ни си отиват други идват .... променят се, мисля че примери от този и друг характер могат да бъдат давани дълго, но няма смисъл.А за виртуалната манджа ....аз преди като седнех пред компютър и забравях всичко да ям, да спя , да излизам,да пия ......![]()
бавно изчезват в нощта…
бавно изчезват в нощта…
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
- detencetooo3
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
RageForYou написа:Цитат(RageForYou @ Jun 7 2009, 18:40) Човек се променя ако иска промяната , един супер зарибен чатер дет ( не може да живее) без да влезне в мирката няма да иска тая промяна , просто става на въпрос да си направиш една равносметка , какво не върви какво не , защо съм толкова залостен и т.н
така де,така-ако не нямаш нужда нещата да се променят...никой няма да може да ти помогне...
бавно изчезват в нощта…
бавно изчезват в нощта…