[ Lamez ] nCuXaPaa vs [ С.A.A. ] ligla
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
аз нито има какво да се доказвам , нито да лая ,нито ме интересуваш особено - ама като не ти се 4етат простотии - ти недей да пишеш първа всеки път - щото и на мен твоите смешни велики ,на стара слава простотии - също не ми се 4етат
,или поне ми дай право на отговор- то не аз- ти лаеш срещу мен - ама скришната - аз си лая открито 
-
bpemeto
- Редник (Private)
- Регистриран: съб ное 22, 2008 4:21 pm
- Контакти:
Ти пък какъв си ако ше коментираш битката коментирай ако ли не ги остави да гледаме сеир!!!!!!ОТНОСТНО БИТКАТА БРАВО 8 ДИНИ ПРАСНАТИ!!!! КОЛКО ЛИ МАСТИКА ТРЯБВАDoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Jun 2 2009, 16:50) тя престана, сега е твой ред...
излез малко под дъжда и се разведри![]()
нас какво ни засягат ваще неща?
Важното е, че в школата на Lamez и на засечки се е научилvalyo написа:Цитат(valyo @ Jun 2 2009, 19:36) ПОЗДРАВЛЕНИЯ психо и не забравяи че пак ще доиде есени тоя път ще сме от двете страни на барикадата защото не е хубаво да забравяш от къде си тръгнал.Успех занапред
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Ти, слънце - тихо!RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 2 2009, 20:37) Важното е, че в школата на Lamez и на засечки се е научил![]()
----------
Крашед - другия рунд, ако играя, се надавам да устискаш повече.... С теб ми беше забавно поне....
Последна промяна от steff1 на вт юни 02, 2009 9:25 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
Пфахаха, аз с една какво правяCrashedd написа:Цитат(Crashedd @ Jun 2 2009, 20:48) стеффче ти ли си била лиглата пфуу по кой съм летял с дините само 2 нива търговски... пфуу
btw с тия 4 броя дини не бутнах една планета .. китайско качество..![]()
![]()
Хубава засечка, Психар. Ако не късаше толкоз, щеше и от първия път да засечеш, ама то твойто е престъпно вече... ...
Последна промяна от LoaD на вт юни 02, 2009 11:01 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.